Povezane vesti

Komšić: Rusija nas napada zbog ikone

B92 16.01.2021
Sarajevo -- Član Predsedništva BiH Željko Komšić kaže da je da su nedolični i zabrinjavajući napadi Ministarstva spoljnih poslova Rusije na medije BIH zbog pisanja o ikoni. To je danas saopštilo Predsedništvo BiH. Ministartsvo spoljnih poslova… »

Dodik zapretio zbog ikone: Prestani da glumiš državu

B92 16.01.2021
Banjaluka -- Kabinet srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra inostranih poslova Ukrajine da prestane da se "igra države i tviter diplomatije". Dmitri Kuleba je pozvan i da postupi u skladu s međunarodnim pravom i… »

Dodikov kabinet: Ukrajinski šef diplomatije da prestane da se igra države

Sputnik 16.01.2021
Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra spoljnih poslova Ukrajine Dmitra Kulebu da prestane da se igra države i Tviter diplomatije i da postupi u skladu sa međunarodnim pravom i konvencijama na… »

Dodik o slučaju ikona: Ukrajinski ministar da prestane da se igra države!

Kurir 16.01.2021
Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra inostranih poslova Ukrajine Dmitra Kulebu da prestane da se, kako je navedeno, "igra države i tviter diplomatije" i da postupi u skladu s međunarodnim pravom… »

Dodikov kabinet pozvao Ukrajinu da dostavi dokaze da je ikona iz Luganska njeno vlasništvo

Novi magazin 16.01.2021
Kabinet srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je vlasti Ukrajine da dostave valjane dokaze da je ikona iz Luganska vlasništvo te države. U saopštenju se poziva ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitri Kuleba da… »

Žestok odgovor na ukrajinske laži oko ikone: Dodikov kabinet poručuje - Prestani da se igraš države, dosta je Tviter…

Večernje novosti 16.01.2021
KABINET srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika pozvao je ministra spoljnih poslova Ukrajine Dmitra Kulebu da prestane da se igra države i Tviter diplomatije i da postupi u skladu sa međunarodnim pravom i konvencijama na… »

Vesti dana »