Povezane vesti

Fotografije sa mesta trostrukog ubistva: Više osoba ranjeno kod Sjenice, napadač i dalje u bekstvu

Telegraf 16.01.2021
E. T. (44) ubio je svoju bivšu suprugu i njene roditelje. Selo Rasno kod Sjenice potresla je užasna vest da je muškarac E. T. (44) u porodičnoj kući ubio svoju bivšu suprugu B. Š. (30), kao i njene roditelje, F. Š. (64), Š. Š. (60). Prema prvim… »

Ubica iz Sjenice izvršio samoubistvo

Politika 16.01.2021
SJENICA - Osumnjičeni da je u selu Rasno u opštini Sjenica ubio bivšu suprugu, taštu i tasta, a ranio još troje ljudi, izvršio je samoubistvo, javljaju beogradski mediji. Kako se navodi, on se ubio u trenutku kada ga je Žandarmerija opkolila u… »

TRI osobe ubijene u Rasnu

RTV Novi Pazar 16.01.2021
Kako Radio televizija Novi Pazar saznaje, a prema pisanju medija, tri osobe su ubijene a jedna teško ranjena u Rasnu kod Sjenice. Za život teško ranjenog muškarca bore se lekari, nezvanično. Kako nezvanično saznajemo, u porodičnoj tragediji ubijene… »

Komšinica videla pištolj i počela da vrišti: Krvavom piru kod Pazara prisustvovala i deca, žrtve padale "kao pokošene"

Mondo 16.01.2021
Detalji jezivog zločina koji je uzburkao Srbiju. Detalji jezivog zločina koji je uzburkao Srbiju. E. T. (44) iz Dolića upao je u porodičnu kuću u selu Rasno kod Sjenice i ubio bivšu suprugu B. Š. (44), njenog oca F. (64) i majku Š. (60), dok je B… »

Ubio se osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Sjenice

B92 16.01.2021
Sjenica -- E.T. (44) osimnjičeni da je izvršio trostruko ubistvo u selu Rasno kod Sjenice, ubio se. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo četrdesettrogodišnjeg muškarca, koji se sumnjiči za trostruko ubistvo, saopštio je… »

Jezivi masakri u Srbiji koji su potresli javnost: Ovo su monstrumi koji su počinili stravična masovna ubistva!

Kurir 16.01.2021
Današnji masakr u selu Resna kod Sjenice u kom je enedin T. (44)u pao u kuću svoje bivše supruge Bisere Š. (44) i ubio nju i njene roditelje Fehima Š. (64), Šefku Š. (60) ), a ranio šuraka Bekima Š. (35), i dvoje komšija a zatim se ubio u… »

Videla je pištolj i počela da vrišti! Monstrum sa Peštera krenuo u krvavi pir u kući punoj dece, ljudi su padali kao…

Kurir 16.01.2021
Enedin Turković (44) iz Dolića upao je u porodičnu kuću u selu Rasno kod Sjenice i ubio bivšu suprugu Biseru Šemović (44), njenog oca Fehima (64) i majku Šefku (60), dok je Biserinog brata Bekima Šemovića (35) teško ranio! Turković je lakše… »

Trostruko ubistvo kod Sjenice na jugozapadu Srbije

Slobodna Evropa 16.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije pronašli su telo muškarca (43), koji se sumnjiči da je 16. januara rano ujutru u selu Rasno, kod Sjenice na jugozapadu Srbije, vatrenim oružjem usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje i… »

Ubio se osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Sjenice

Danas 16.01.2021
E.T. (44) iz sela Doliće kod Sjenice, za koga se sumnja da je, u sjeničkom selu Rasno, počinio trostruko ubistvo i ranio tri osobe, kako nezvanično saznaje Danas, izvršio je samoubistvo u trenutku kada ga je policija opkolila. Kako je Danas pisao… »

Enedin presudio sebi u šumi kod rodnog sela: Policija objavila detalje potere za trostrukim ubicom iz Sjenice (foto/video)

Kurir 16.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo Enedina T. (44) koji se sumnjiči da je rano jutros u selu Rasno kod Sjenice pucajući iz vatrenog oružja usmrtio bivšu suprugu Biseru Š. (44) i njene roditelje. - Policija je telo i… »

Policija: Telo i pištolj pronađeni u šumi

Sandžak haber 16.01.2021
Novopazarska policija pronašla je telo četrdesettrogodišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je rano jutros u selu Rasno, kod Sjenice, pucajući iz vatrenog oružja usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje i povredio još tri osobe koje su zbrinute u… »

PU NOVI PAZAR: Policija pronašla telo osumnjičenog i pištolj

Sandžak haber 16.01.2021
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo četrdesettrogodišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je rano jutros u selu Rasno, kod Sjenice, pucajući iz vatrenog oružja usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje i… »

„Novosti saznaju: Ubio se osumnjičeni za masakr kod Sjenice!

Večernje novosti 16.01.2021
ENEDIN Turković, osumnjičeni da je ubio bivšu suprugu Biseru, tasta i taštu, izvršio je samoubistvo u rodnom selu Doliće. Njega je policija, nakon par sati potrage, locirala u tom selu na Pešteri, a nakon što su pozvali pojačanje i opkolili ga… »

Osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Sjenice se ubio

Radio 021 16.01.2021
E. T. (44), koji je osumnjičen da je u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu i njene roditelje, izvršio je samoubistvo, prenosi Nova.rs. On je pronađen u rodnom selu Doliće, a u trenutku kada su ga policijske snage opkolile, izvršio je… »

Pu novi PAZAR: Policija pronašla telo osumnjičenog i pištolj

IndeksOnline 16.01.2021
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo četrdesettrogodišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je rano jutros u selu Rasno, kod Sjenice, pucajući iz vatrenog oružja usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje i… »

Muškarac osumnjičen da je ubio bivšu suprugu, tasta i taštu, izvršio samoubistvo

RTS 16.01.2021
Muškarac, koji je osumnjičen da je sa više hitaca iz vatrenog oružja ubio bivšu suprugu, tasta i taštu u selu Rasno kod Sjenice, pucao je i sebi oduzeo život. Nakon celodnevne potrage policija je večeras ušla u trag osumnjičenom za višestruko… »

Ubio se trostruki ubica sa peštera: Usmrtio bivšu suprugu, tasta, taštu i ranio troje ljudi: Pucao u sebe kad ga je opkolila…

Blic 16.01.2021
Osumnjičeni Enedin T. je, osumnjičen da je u selu Rasno u opštini Sjenica ubio bivšu suprugu, taštu i tasta, a ranio još troje ljudi, izvršio je samoubistvo, saznaje "Blic". Kako saznajemo, on se ubio u trenutku kada je bio opkloljen od strane… »

Trostruki ubica pucao sebi u glavu: Enedin koji je danas izvršio masakr kod Sjenice ubio se kad ga je opkolila policija!

Kurir 16.01.2021
Enedin T. (44) osumnjičen da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu, a tri osobe su ranjuene u selu Rasno kod Sjenice ubio se u rodnom selu Doliće. Kad ga je policija opkloila u blizini rodnog sela on se upucao. On je jutros u selu Rasno upao… »

Ubica iz Sjenice izvršio samoubistvo

Nova 16.01.2021
E.T. koji je osumnjičen da je danas ubio svoju bivšu suprugu, tasta i taštu izvršio je samoubistvo. Autor: Irfan Ličina Prema informacijama do kojih smo došli nakon akcije policije, ubica je pronađen u rodnom selu Doliće, u trenutku kada su ga… »

Ubica iz pazara presudio sebi: Upucao se nakon što ga je policija opkolila

Mondo 16.01.2021
On je presudio sebi nakon što ga je policija opkolila. On je presudio sebi nakon što ga je policija opkolila Enedin T. (44) osumnjičen je da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu, a tri osobe ranio u selu Rasno kod Sjenice, ubio se u rodnom… »

Ubio se osumnjičeni za masakr kod Sjenice

Luftika 16.01.2021
Enedin Turković, osumnjičeni da je ubio bivšu suprugu Biseru, tasta i taštu, izvršio je samoubistvo u rodnom selu Doliće, objavile su Novosti. Njega je policija, nakon par sati potrage, locirala u tom selu na Pešteri, a nakon što su pozvali… »

MUP potvrdio: Pronađen pištolj i telo trostrukog ubice

Nova 16.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo četrdesettrogodišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je rano jutros u selu Rasno, kod Sjenice, pucajući iz vatrenog oružja usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje i povredio još tri… »

Pronađeno telo i pištolj trostrukog ubice iz sela kod Sjenice: Oglasio se MUP - Presudio sebi u šumi nakon što je počinio…

Večernje novosti 16.01.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su telo četrdesettrogodišnjeg muškarca, koji se sumnjiči da je rano jutros u selu Rasno, kod Sjenice, pucajući iz vatrenog oružja usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje i povredio još tri… »

Nova.rs: Osumnjičeni za trostruko ubistvo kod Sjenice se ubio

N1 Info 16.01.2021
Enedin T. (44), koji je osumnjičen da je u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu i njene roditelje, izvršio je samoubistvo, prenosi Nova.rs. Kako prenosi Nova.rs, osumnjičeni je pronađn u rodnom selu Doliće, a u trenutku kada su ga policijske… »

U masakru kod Sjenice ranjeni su i majka i sin: Nakon što je ubio skoro celu porodicu svoje bivše žene, na meti ubice sa…

Blic 16.01.2021
Majka i sin, Zineta A. i Nevzat A., ranjeni su danas pored Bekima Š. (44) u masakru koji se dogodio u selu Rasno kod Sjenice, kada je Enedin T. (44) upao u porodičnu kuću i ubio troje članova porodice. Zineta A., je pogođena u nogu i nakon pružene… »

Ubio se trostruki ubica!

U centar 16.01.2021
Enedin T. (44) osumnjičen da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu, a tri osobe su ranjuene u selu Rasno kod Sjenice ubio se u rodnom selu Doliće. Kad ga je policija opkloila u blizini rodnog sela on se upucao. Kurir.rs… »

Potera za ubicom iz Sjenice: Specijalci češljaju Pešter

Nova 16.01.2021
Veliki broj policijskih snaga intenzivno traga za E. T. iz Dolića koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu B. Š. (44), njene roditelji F. Š. (64) i Š. Š. (60), dok je njenog brata B. Š. (35) i još dve… »

Potera za pomahnitalim ubicom sa peštera: U potragu za Enedinom koji je ubio troje, a 3 ranio uključeni helikopteri i…

Kurir 16.01.2021
Policija i dalje iintenzivno traga za Enedinom T. (44) osumnjičenim da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu u selu Rasno kod Sjenice, a ranio šuraka i dvoje komšija. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je… »

Danas trebalo da odvede decu u Nemačku: Biseru (44) je pomahnitali bivši muž ubio sa roditeljima u masakru na Pešteru…

Kurir 16.01.2021
Bisera Š. (44) koju je danas pomahnitali bivši muž Enedit T. (44) ubio u sjeničkom selu Rasno danas je prema nezvaničnim informacijama trebalo da se sa njihovo dvoje dece vrati u Nemačku. Ubijena žena je nedavno došla u Srbiju za praznike dok je… »

Troje ubijeno, troje ranjeno! Jezive reči komšinice koju je upucao ubica sa Peštera: Upao u kuću, počeo da psuje i zapucao

Večernje novosti 16.01.2021
ENEDIN T. (44) osumnjičen je da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu u selu Rasno kod Sjenice. Iako su prve informacije govorile da je ranjen samo jedan muškarac, ispostavilo se da ima čak troje ranjenih. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka… »

Ovo su prvi snimci pešterskog masakra: Zet ubio suprugu i njene roditelje, a ranio šuraka i dvoje komšija!

Kurir 16.01.2021
Ovo su prvi snimci sa mesta stravičnog masakra u selu Rasno. Četiri osobe pogođene su iz vatrenog oružja u porodičnoj kući u selu Rasno na Pešteru, u opštini Sjenica. Krvoproliće se desilo u porodičnoj kući Fehima Š. U pucnjavi su na mestu… »

Upao u kuću, počeo da psuje, pa zapucao: Stravično svedočenje komšinice ranjene u pešterskom masakru!

Kurir 16.01.2021
Enedin T. (44) osumnjičen je da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu, a tri osobe su ranjuene u selu Rasno kod Sjenice. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka Š. (60) i Bisera Š. (44). Ranjen je Bekim Š. (35), dok su još dve osobe koje su se… »

Ubica iz Sjenice ranio i goste svojih žrtava

Nova 16.01.2021
Policija intezivno traga za E. T. iz Dolića koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući u selu Rasno kod Sjenice ubio bivšu suprugu B. Š. (44), njene roditelji F. Š. (64) i Š. Š. (60), dok je njenog brata B. Š. (35) i još dve osobe teško ranio… »

Troje ubijeno, troje ranjeno: Jezivo svedočanstvo komšinice koju je ubica sa Peštera upucao u nogu: Upao je u kuću, počeo…

Blic 16.01.2021
Enedin T. (44) osumnjičen je da je danas ubio svoju bivšu ženu, tasta i taštu u selu Rasno kod Sjenice. Iako su prve informacije govorile da je ranjen samo jedan muškarac, ispostavilo se da ima čak troje ranjenih. Ubijeni su Fehim Š. (64), Šefka… »

Prve fotografije s mesta nezapamćenog zločina kod novog pazara: Ovde je stradalo troje ljudi, policija traga za ubicom!

Mondo 16.01.2021
Pet osoba upucano je iz vatrenog oružja u jednoj kući kod Sjenice. Pet osoba upucano je iz vatrenog oružja u jednoj kući kod Sjenice. Osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje je E. T. iz sela Dolići, za kojim policija intenzivno traga. Ranama su podlegli… »

Bore se za život jedinom preživelom u pešterskom masakru: Muškarac kome je bivši zet ubio sestru i roditelje teško…

Kurir 16.01.2021
B. Š. (35) je pogođen sa više hitaca u grudi i desnu ruku. Trenutno je na skeneru i pripremamo ga za operaciju, rečeno je u Opštoj bolnici Novi Pazar, javlja pazarski Indeksonline. Načelnik hirurgije u bolnici u Novom Pazaru Izet Tutić rekao je da… »

Trostruko ubistvo kod Sjenice

Radio sto plus 16.01.2021
Novopazarska policija traga za E.T. (44), osumnjičenog za trostruko ubistvo i teško ranjavanje u selu Rasno kod Sjenice, saznaje Sto plus radio. Prema policijskim izvorima, on se sumnjiči da je danas ubio suprugu B.Š. (44), njene roditelje F.Š. (64)… »

Indeksonline na mestu zločina! Potraga za osumnjičenim se nastavlja

IndeksOnline 16.01.2021
NOVI PAZAR – U selu Rasno u opštini Sjenica danas se dogodilo višestruko ubistvo. Muškarac E.T. (44) osumnjičen je da je ubio troje ljudi, a jednu osobu teško ranio. Potraga za osumnjičenim je u toku. Kako saznaje indeksonline.rs radi se o… »

Poslednja vest: Policija traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo

Sandžak haber 16.01.2021
Policiji je poznat identitet osumnjičenog za trostruko ubistvo u Rasnu. Kako prenose mediji, policija intenzivno traga za E. T. (44) koji se sumnjiči da je u Rasnu na Pešterskoj visoravni jutros ubio F.Š. (64), Š.Š. (60) i B.Š. (44) a teško ranio… »

FOTO Prve slike sa mesta zločina u selu kod Sjenice

Nova 16.01.2021
Tri osobe ubijene su sa više hitaca, dok su tri osobe ranjene u porodičnoj svađi, koja se dogodila u kući u selu Rasno na Pešterskoj visoravni, a koje pripada Sjenici. Autor: Irfan Ličina Kako saznajemo, u porodičnoj kući bivši muž je ubio… »

Još jedna osoba ranjena u sjenici! Masakr na Pešteru - troje mrtvih, dvoje ranjenih, policija traga za osumnjičenim

Večernje novosti 16.01.2021
IAKO je prvobitno javljeno da su tri osobe ubijene a jedna ranjena u pucnjavi u selu Rasno na Pešterskoj visoravni, "Novosti" saznaju da je još jedan muškarac ranjen i prebačen u bolnicu. Osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje je E. T. iz sela Dolići… »

Prve fotografije sa mesta masakra kod Sjenice: Ovde je stradalo troje ljudi, potraga za ubicom u toku!

Večernje novosti 16.01.2021
PET osoba upucano je iz vatrenog oružja u jednoj kući kod Sjenice. Osumnjičeni za ubistvo i ranjavanje je E. T. iz sela Dolići. Ranama su podlegli supruga osumnjičenog B.Š. (44), njeni roditelji F.Š. (64) i Š.Š. (60) a teško su ranjeni njen brat… »

Više povredjenih u obračunu u selu Rasno kod Sjenice

Sandžak press 16.01.2021
Više osoba je povredjeno vatrenim oružjem u jednoj kući u selu Rasno, kod Sjenice, potvrdjeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Beogradski mediji javljaju da su četiri osobe ustreljene, a Kurir nezvanično saznaje da su tri osobe… »

TRI osobe ubijene u Rasnu

Sandžak haber 16.01.2021
Kako Radio televizija Novi Pazar saznaje, a prema pisanju medija, tri osobe su ubijene a jedna teško ranjena u Rasnu kod Sjenice. Za život teško ranjenog muškarca bore se lekari, nezvanično. Kako nezvanično saznajemo, u porodičnoj tragediji ubijene… »

Vesti dana »