Повезане вести

Поред отисака у снегу, нашли су трагове вукова Исповест скијаша који се изгубио на Старој планини и 14 сати лутао шумом

Поред отисака у снегу, нашли су трагове вукова Исповест скијаша који се изгубио на Старој планини и 14 сати лутао шумом

Блиц 16.01.2021
Када су ме пронашли, из Горске службе спасавања су ми казали да су поред мојих трагова у снегу, нашли и трагове вукова. Срећом, мимоишли смо се - овако започиње своју причу Урош Драгићевић (22) из Књажевца који се изгубио на… »
Како сам преживео 14 сати на Старој планини окружен вуковима

Како сам преживео 14 сати на Старој планини окружен вуковима

Нова 16.01.2021
Књажевчанин Урош Драгићевић (22) који се изгубио скијајући на Старој планини 13.јануара око 15 сати, пронађен је 14. јануара ујутру око 4:45 сати близу села Засковци. Урош није повређен и добро се осећа. Ходао је око 14 сати по… »
Све више људи нестаје у Србији: Траже их спасиоци и мештани! Неприпремљени излазе на стазе а не знају колико је опасно

Све више људи нестаје у Србији: Траже их спасиоци и мештани! Неприпремљени излазе на стазе а не знају колико је опасно

Мондо 16.01.2021
Иако још увек нема званичних подататака колико планинара и скијаша се изгубило на нивоу Србије претходних месеци, из праксе видимо да се тај број јако повећао. Иако још увек нема званичних подататака колико планинара и скијаша се… »

Вести дана »