Povezane vesti

Otežan saobraćaj na autoputu zbog nesreće kod Markovca

Politika 16.01.2021
Na auto-putu E-75, na deonici Velika Plana - Markovac, u blizini Markovca dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala tri putnička i jedno teretno motorno vozilo, potvrđeno je večeras iz JP ''Putevi Srbije''. Ekipe su na terenu, a… »

Četiri vozila se sudarila na auto-putu Beograd-Niš

B92 16.01.2021
Na auto-putu Beograd-Niš oko 18.20 časova došlo je do sudara četiri vozila, a za sada nije poznato da li ima povređenih. Kako navode mediji, blizu Velike Plane, sudarila su se tri putnička i jedno teretno vozilo. Saobraćaj je obustavljen u smeru ka… »

Lančani sudar na auto putu Beograd-Niš: Dve osobe lakše povređene u udesu kamiona i tri automobila kod Markovca

Kurir 16.01.2021
BEOGRAD- Dve osobe su lakše povređene u lančanom sudaru četiri vozila, do kojeg je došlo oko 18.20 časova na auto-putu Beograd-Niš. U MUP-u rečeno da je došlo do sudara tri putnička vozila i jednog teretnog motornog vozila kod mesta Markovac i… »

Sudar četiri vozila kod Velike Plane

Nova 16.01.2021
Na auto-putu Beograd - Niš oko 18.20 časova došlo je do sudara četiri vozila, a za sada nije poznato da li ima povređenih. Blizu Velike Plane, sudarila su se tri putnička i jedno teretno vozilo. Saobraćaj je obustavljen u smeru ka Nišu, a uviđaj… »

Dvoje povređeno u lančanom sudaru četiri vozila

Nova 16.01.2021
Dve osobe su lakše povređene u lančanom sudaru četiri vozila, do kojeg je došlo oko 18.20 časova na auto-putu Beograd-Niš, prenosi "Blic" pozivajući se na nezvanične informacije. List navodi da im je u MUP-u rečeno da je došlo do sudara tri… »

Lančani sudar na: Auto-putu Dve osobe povređene u udesu kod Markovca

Blic 16.01.2021
Dve osobe su povređene u lančanom sudaru četiri vozila oko 18.20 sati na auto-putu Beograd-Niš, saznaje "Blic". - Došlo je do sudara tri putnička vozila i jednog teretnog motornog vozila kod mesta Markovac. Saobraćaj u smeru ka Nišu je obustavljen… »

Sudar četiri vozila na auto-putu Beograd-Niš

Dnevnik 16.01.2021
BEOGRAD: Na auto-putu Beograd-Niš oko 18.20 časova došlo je do sudara četiri vozila, a za sada nije poznato da li ima povređenih, prenose "Novosti". Kako navode, blizu Velike Plane, sudarila su se tri putnička i jedno teretno vozilo. Saobraćaj je… »

Karambol na autoputu Beograd-Niš: Sudar četiri vozila, obustavljen saobraćaj!

Mondo 16.01.2021
Zbog saobraćajne nesreće na putu Beograd-Niš obustavljen je saobraćaj. Zbog saobraćajne nesreće na putu Beograd-Niš obustavljen je saobraćaj. Udes se desio oko 18.20 časova blizu Velike Plane. Sudarila su se tri putnička i jedno teretno vozilo… »

Nesreća na auto-putu Beograd-Niš: Sudarila se četiri vozila - obustavljen je saobraćaj

Večernje novosti 16.01.2021
NEGDE oko 18.20 časova na auto-putu Beograd-Niš došlo je do saobraćajne nezgode. Blizu Velike Plane, sudarila su se tri putnička i jedno teretno vozilo. Saobraćaj je obustavljen u smeru ka Nišu. Uviđaj je u toku. Još uvek se ne zna da li ima… »

Radovi na autoputu kod petlje Beška i petlje Umčari

Dnevnik 16.01.2021
BEOGRAD: JP Putevi Srbije saopštili su da će se na auto-putu E-75, petlja Beška - petlja Maradik, do 19. januara izvoditi radovi na rekonstrukciji dilatacije na natputnjaku. U smeru Novi Sad - Beograd, za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna… »

Vesti dana »