Povezane vesti
Poznati vlasnik škole glume Mika Aleksić uhapšen zbog optužbi za silovanje i seksualno uznemiranvanje
Nedeljnik 16.01.2021
Screenshot Miroslav Mika Aleksić vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje. Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za sutrašnje štampano… »
Imala sam 17 godina kada me je silovao Mika Aleksić! Glumica Milena Radulović rešila da ne ćuti: Nije se dogodilo samo…
Kurir 16.01.2021
Čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić večeras priveden je u stanicu policije, a glumica Milena Radulović (26), kako sama kaže, imala je 17 godina kada ju je on silovao. - Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao… »
Milena Radulović o optužbama na račun Mike Aleksića: Rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja! Nećemo…
Kurir 16.01.2021
Čuveni vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić večeras priveden je u stanicu policije, a glumica Milena Radulović (26), kako sama kaže, imala je 17 godina kada ju je on silovao. Glumica se sada oglasila na svom Instagram profilu, pa istakla da su… »
Priveden čuveni režiser i nastavnik glume Mika Aleksić: Učenice ga optužile za silovanje!
Srbija danas 16.01.2021
Priveden Miroslav Mika Aleksić. Kako se saznaje, Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje. Aleksića je za seksualno… »
Priveden vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić
Telegraf 16.01.2021
Više devojaka navodno ga je prijavilo za zlostavljanje. Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) priveden je večeras u policijsku stanicu, jer ga navodno više devojaka prijavilo za seksualno uznemiranje, javljaju beogradski mediji. Kako prenosi… »
Čuveni nastavnik glume osumnjičen za silovanje! Miroslav Mika Aleksić priveden u policijsku stanicu na razgovor
Mondo 16.01.2021
Protiv njega je tužbu podnelo nekoliko devojaka. Protiv njega je tužbu podnelo nekoliko devojaka. Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno… »
Evo ko je Miroslav Mika Aleksić: Ugledni profesor iz Beograda osumnjičen za silovanja učenica!
Mondo 16.01.2021
Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje. Poznati režiser, scenarista i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje. Aleksića je za… »
Priveden čuveni nastavnik glume Mika Aleksić: Učenice ga optužile za silovanje
Kurir 16.01.2021
Priveden Miroslav Mika Aleksić. Čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije. Više devojka prijavilo za navodno silovanje ili seksualno uznemiravanje. Kurir.rs/Blic/M.M. Kurir Autor: Kurir… »
Priveden nastavnik glume Mika Aleksić, optužen za silovanje
Nova 16.01.2021
Kako saznaje "Blic", Miroslav Mika Aleksić čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje. Poznata glumica Milena Radulović u ispovesti koju je dala za… »
Milena Radulović: Rešile smo da progovorimo o silovanjima
Nova 16.01.2021
Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume večeras je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, piše Blic. Glumica Milena Radulović oglasila se ovim povodom na svom Instagram… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana