Повезане вести
Мика алексић снимао арканово и цецино венчање: Професор оптужен за силовање режирао "свадбу века"!
Мондо 17.01.2021
Било је незапамћено интересовање јавности. Било је незапамћено интересовање јавности. Глумица Милена Радуловић потресла је Србију својом исповешћу у којој је оптужила професора глуме Мирослава Мику Алексића за силовање, а… »
Зашто силоване девојке годинама ћуте? Док пролазе кроз пакао једног се посебно боје! (курир телевизија)
Курир 17.01.2021
Стоп насиљу над глумицама, поручила је Христина Поповић, Маријана Мићић даје девојкама огромну подршку, Милан Марић поручује: "Подршка до неба", Миа Бјелогрлић сматра да је текст глумице најважнији ове године, Хана Селимовић је… »
Милена је хероина уз коју морамо сви да станемо: Поповић згрожена сазнањем да се Алексић сумњичи за злостављање младих…
Курир 17.01.2021
Чланица Председништва Српске напредне странке Биљана Поповић написала је данас да је згрожена сазнањем да је редитељ Мирослав Мика Алексић осумњичен за сексуално злостављање пет полазница његове школе глуме у Београду. -… »
Пре 6 месеци шокирала признањем да је била жртва силовања: Данијела Штајнфелд подржала Милену Радуловић!
Мондо 17.01.2021
Јавно је стала уз млађу колегиницу. Јавно је стала уз млађу колегиницу. Глумица Данијела Штајнфелд, која је у августу 2020. године открила је да је била жртва силовања од стране моћника из домаће филмске индустрије, стала је уз… »
Игор Јурић Милени Радуловић: Сви здраворазумни људи су уз тебе
Дневник 17.01.2021
БЕОГРАД: Оснивач Фондације "Тијана Јурић", Игор Јурић поручио је вечерас Милени Радуловић, која је пријавила власника школе глуме за силовање, да су уз њу сви здраворазумни људи ове земље, наводећи да је ово једна од прича… »
Зашто жртве злостављања годинама ћуте: Пре него што поставите то питање, прочитајте речи психотерапеута!
Мондо 17.01.2021
Глумица Милена Радуловић, као и још неке девојке, оптужиле су Мику Алексића за силовање. Многи се питају зашто су годинама ћутале, а ево шта психотерапеут каже на то. Глумица Милена Радуловић, као и још неке девојке, оптужиле су… »
И Немања Недовић уз силовану глумицу: Подршка девојкама
Нова 17.01.2021
Милена Радуловић добија подршку са свих страна, нису на шокантне вести остали имуни ни познати из света спорта. Мирко Поледица је већ оштро реаговао на исповест Милене Радуловић, која је у својој интимној исповести за “Блиц”… »
Даш 60 евра за микину секту: Глумица открила - повраћало ми се сваки пут кад сам ишла на час!
Мондо 17.01.2021
Страшно сведочење глумице која је похађала школу глуме Мике Алексића. Страшно сведочење глумице која је похађала школу глуме Мике Алексића Глумица Ђурђина Радић огласила се на друштвеним мрежама након хапшења наставника глуме… »
"Рано си кренула си*ама кроз живот": Стравична исповест манекенке Иване Станковић - имала сам само 15 година
Мондо 17.01.2021
Велики број јавних личности поделио је своја искуства са учитељем глуме Миком Алексићем који је ухапшен због злостављања полазница школе, међу којима је и глумица Милена Радуловић. Велики број јавних личности поделио је своја… »
Плаћаш 60 € да неко говори да си глуп, дебео и да слушаш микине заповести: Глумица Ђурђина тресе се од туге и беса, изнела…
Курир 17.01.2021
Глумицу Ђурђину Радић узнемирила је вест да је Мирослав Мика Алексић силовао њену колегиницу Милену Радуловић. Ђурђина је пружила подршку Милени и осталим девојкама које су прошле кроз исто, а онда изнела детаље о глумачкој… »
Миодраг Радоњић ишао у школу Мике Алексића: Нисам ни слутио да се у канцеларији поред студија дешавају такве грозоте
Мондо 17.01.2021
Глумац који је похађао школу глуме Мике Алексића јавно пружио подршку колегиници Милени Радуловић. Глумац који је похађао школу глуме Мике Алексића јавно пружио подршку колегиници Милени Радуловић Глумац Миодраг Радоњић огласио… »
Злочин је питати жртву због чега није рекла раније: Миодраг Радоњић и Тика Станић разочарани у Мику, Милени дали снажну…
Курир 17.01.2021
Милена Радуловић оптужила је угледног сценаристу, режисера и учитеља глумце Мирослава Мику Алексића да ју је силовао када је била малолетна, док је похађала његову школу глуме. Ова вест потресла је читаву домаћу јавност, а… »
Ко пита милену зашто је ћутала, сам чини нови злочин: Речи глумца о језивом злостављању би требало да чују сви!
Мондо 17.01.2021
Глумац о скандалозном случају силовања и злостављања у школи глуме Мике Алексића, али и онима који су на друштвеним мрежама почели да вређају глумицу. Глумац о скандалозном случају силовања и злостављања у школи глуме Мике… »
Српски кошаркаш се огласио због Милене Радуловић: На посебан начин пружио подршку и послао важну поруку!
Мондо 17.01.2021
Немања Недовић је осетио потребу да се на неки начин огласи поводом шокантних вести. Немања Недовић је осетио потребу да се на неки начин огласи поводом шокантних вести. Језива вест потресла је Србију овог викенда! Након што је… »
Пипао ме по задњици и питао "где волиш": Сведочење девојке из Алексићеве школе леди крв у жилама
Мондо 17.01.2021
Једна од, у то време девојчица, поделила је потресну причу. Она на сву срећу није силована, али је, каже, прошла кроз сексуално малтретирање које је прати до данас. Једна од, у то време девојчица, поделила је потресну причу. Она… »
Зашто је милена толико дуго ћутала? Тихомир Станић зачепио уста критичарима - Тражити објашњење од жртве је злочин
Вечерње новости 17.01.2021
ПОЗНАТИ српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док је била малолетна, што је глумац Тихомир Тика Станић оценио као "нешто што се не може речима описати" На… »
Из микине школе изашла сам истраумирана: Хана Селимовић подржала Милену и описала 13 година у школи глуме "из пакла"
Мондо 17.01.2021
Глумица се огласила на друштвеним мрежама и подржала све девојке које су претрпеле злостављање учитеља глуме. Глумица се огласила на друштвеним мрежама и подржала све девојке које су претрпеле злостављање учитеља глуме Хана… »
Огласила се Водитељка: Језа ме ухвати када ово прочитам, и ја сам ишла у ту школу!
Мондо 17.01.2021
Водитељка Миња Милетић открила да је и сама била ученица у школи Мике Алексића којег су полазнице оптужиле за силовање и сексуално узнемиравање. Водитељка Миња Милетић открила да је и сама била ученица у школи Мике Алексића… »
Исповест Милене Радуловић: Алексић ме силовао са 17 година
Санџак хабер 17.01.2021
БЕОГРАД – Глумица Милена Радуловић заједно са још неколико девојака, од којих су неке малолетне, пријавила је познатог власника школе глуме, Мирослава Мику Алексића за силовање и сексуално узнемиравање. Храбра Милена изашла у… »
Хана Селимовић је после храбре Милене признала да је код Мике Алексића у школи и сама доживела трауме
Ноизз 17.01.2021
Хана Селимовић је пружила подршку својој храброј колегиници Милени Радуловић која је јавности испричала да ју је силовао учитељ глуме Мирослав Мика Алексић када је имала 17 година, па признала да је и сама из те школе изашла… »
Поледица о глумицама и Алексићу: Желим му 9. круг пакла
Нова 17.01.2021
Председник Синдиката фудбалера "Независност", Мирко Поледица, револтиран је због новог случаја силовања који потреса српску јавност. Глумица Милена Радуловић заједно са још неколико девојака, од којих су неке малолетне… »
Јурић о случају Алексића: "Жртава у његовој каријери било много, јавна тајна. У Србији пуно таквих"
Телеграф 17.01.2021
Професор Мика Алексић приведен је после оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао када је била малолетна. Српски редитељ и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је… »
Исповест Милене Радуловић: Алексић ме силовао са 17 година
ИндексОнлине 17.01.2021
БЕОГРАД – Глумица Милена Радуловић заједно са још неколико девојака, од којих су неке малолетне, пријавила је познатог власника школе глуме, Мирослава Мику Алексића за силовање и сексуално узнемиравање. Храбра Милена изашла у… »
Ћеро, бринеш због бесмислица: Мика Алексић одбијао да прича с родитељима, овако је описивао однос с децом у школи
Мондо 17.01.2021
Власник чувене школе глуме оптужен за силовање и злостављање. Овако је говорио о деци и односу с њима. Власник чувене школе глуме оптужен за силовање и злостављање. Овако је говорио о деци и односу с њима. Познати српски… »
“Била сам у Микиној групи 2 године и побегла сам”
Нова 17.01.2021
Након вести да је Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме, синоћ приведен у станицу полиције јер га је више девојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање. Београђанка И.С. преноси своје искуство док је две… »
Приведен наставник глуме Мика Алексић због оптужби за силовање
Н1 Инфо 17.01.2021
Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме, синоћ је приведен у станицу полиције, јер га је више девојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање, пренео је Блиц. Глумица Милена Радуловић медијима је испричала да… »
Познати учитељ глуме у Београду ухапшен, млада глумица сведочењем о силовању потресла Србију
Спутник 17.01.2021
Познати режисер, сценариста и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић ухапшен је у Београду због оптужбе за силовање, објавио је „Блиц“. Како се наводи, Алексић је синоћ приведен у станицу полиције јер га је више девојка пријавило… »
Браво, храбра девојко, браво у име свих жена: Снажна порука подршке глумици коју је силовао учитељ глуме Мика Алексић
Мондо 17.01.2021
Глумица Милена Радуловић оптужила је учитеља глуме Мику Алексића да ју је силовао када је имала 17 година - поруке подршке јавних личности и даље пристижу. Глумица Милена Радуловић оптужила је учитеља глуме Мику Алексића да ју… »
Појавила се још једна наводна жртва професора Мике Алексића: Овако је он причао о девојчицама
Телеграф 17.01.2021
Професор Мика Алексић приведен је после оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао када је била малолетна. Српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док… »
Данијела Штајнфелд стала уз милену Радуловић после исповести о силовању: Јави се за све што ти треба! Хвала за храбри глас!
Курир 17.01.2021
Исповест глумице Милене Радуловић у којој тврди да ју је у 17. години више пута силовао угледни београдски учитељ глуме Мика Алексић, шокирала је све. Млада глумица је Мику Алексића пријавила полицији заједно са још две девојке… »
Бранкици Станковић прете због случаја Мирослава Алексића
Нова 17.01.2021
Анонимни корисник друштвене мреже Твитер упутио је синоћ претњу новинарки и уредници Инсајдера Бранкици Станковић, наводећи да ју је "полиција заштитила од навијача, али да нико неће моћи да је заштити од Божје пресуде"… »
Хана Селимовић: Милена је урадила важну ствар! Ишла сам у ту драмску групу 13 година, загрљај за сваку која је иступила!
Курир 17.01.2021
Познати српски редитељ и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док је била малолетна. Милена је у својој исповести испричала да се све догодило у школи глуме… »
Мика Алексић није хтео да разговара са родитељима ученика у школи: Понашају се као власници, а девојчице брже сазревају!
Курир 17.01.2021
Познати српски редитељ и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док је била малолетна. Милена је у својој исповести испричала да се све догодило у школи глуме… »
Орашанин, миодраг Радоњић, Милан Марић и други пружили подршку милени: Колеге свим срцем уз глумицу коју је силовао Алексић!…
Курир 17.01.2021
Познати власник школе глуме Мирослав Мика Алексић приведен је у станицу полиције, а српска глумица Милена Радуловић (26) признала је да ју је силовао кад је имала само 17 година. Велику подршку Милена је добила од својих колега… »
Данијела Штајнфелд подржала Милену Радуловић: Уз тебе сам
Нова 17.01.2021
Синоћ је попут бомбе одјекнула исповест глумице Милене Радуловић, у којој тврди да ју је у њеној 17. години више пута силовао угледни београдски учитељ глуме Мика Алексић. Једна од порука је стигла и од глумице Данијеле… »
Ухапшен наставник глуме Мика Алексић, оптужен за силовање
Вести онлине 17.01.2021
Познати режисер, сценариста и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић ухапшен је синоћ у Београду због оптужбе за силовање, јавља “Блиц”. Позната глумица Милена Радуловић у исповести коју је дала за данашње штампано издање… »
Хана Селимовић: Из Алексићеве групе нисам изашла без траума
Нова 17.01.2021
Глумица Хана Селимовић подржала је колегиницу Милену Радуловић након њене исповести да ју је чувени педагог глуме Мирислав Мика Алексић силовао. Она је навела да и сама вуче трауме из периода када је као тинејџерка похађала… »
Милованчевић: Дивим се храбрости Милене Радуловић
Нова 17.01.2021
Захвалан сам Милени Радуловић што је изашла са причом о познатом власнику школе глуме Мирославу Мики Алексићу. Захвалан сам јер је то веома значајно и за те жене жртве силовања. Захвалан сам, јер сам се бавио сличним причама и… »
Овако је Мика Алексић говорио о својим ученицама: Девојчице брже сазревају, са родитељима није хтео да разговара
Вечерње новости 17.01.2021
ПОЗНАТИ српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док је била малолетна. Милена је у својој исповести испричала да се све догодило у школи глуме, “више од… »
Мика Алексић оптужен да је силовао ученице: Ево који наши познати глумци су похађали његову школу!
Мондо 17.01.2021
Чувеног власника школе глуме ученице оптужиле за сексуално злостављање - глумица Милена Радуловић открила да ју је силовао када је имала 17 година. Чувеног власника школе глуме ученице оптужиле за сексуално злостављање -… »
Горица Мојовић о Алексићу: Глумице су се жалиле на њега
Нова 17.01.2021
Вест о привођењу Мирослава Мике Алексића, чувеног педагога кроз чију школу су прошле генерације младих од који су неки постали популарни глумци, а који је јуче ухапшен због силовања и сексуланог узнемиравања неколико девојака… »
"Храбре девојке и ја нећемо одустати": Глумица Милена Радуловић се огласила после исповести у "Блицу", друштвене мреже горе
Блиц 16.01.2021
Тврдња познате глумице Милене Радуловић да ју је, док је још била малолетна, силовао чувени наставник глуме Мирослав Мика Алексић, запалила је у суботу увече друштвене мреже. Милена Радуловић је на свој инстаграм налог поставила… »
Позната млада глумица Милена Радуловић: "Силовао ме учитељ глуме Мирослав Мика Алексић кад сам имала 17 година"
Блиц 16.01.2021
Неколико девојака, од којих су неке малолетне, пријавило је полицији да их је силовао или сексуално узнемиравао Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме. Једна од њих је реномирана млада глумица Милена Радуловић (26)… »
Милена Радуловић се огласила на инстаграму: Решиле смо да станемо на пут мрачном кругу злостављања!
Вечерње новости 16.01.2021
ЧУВЕНИ власник школе глуме вечерас Мирослав Мика Алексић је приведен у станицу полиције, а глумица Милена Радуловић (26), како сама каже, имала је 17 година када ју је он силовао. Глумица се сада огласила на свом Инстаграм… »
Ево ко је Мика Алексић: Познати Београђанин ухапшен због оптужби за стравична злодела
ПОЗНАТИ режисер, сценариста и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић ухапшен је вечерас у Београду због оптужбе за силовање. Алексића је за сексуално злостављање оптужила позната млада глумица Милена Радуловић, уједно додавши да… »
Приведен чувени наставник глуме Мика Алексић: Више ученица га оптужило за силовање, међу њима и позната глумица
КАКО се сазнаје, Мирослав Мика Алексић чувени власник школе глуме вечерас је приведен у станицу полиције, јер га је више девојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање. Позната глумица Милена Радуловић у исповести… »
Вести дана »
Аутомобил улетео у продавницу у Лазаревцу. Страшан снимак са сигурносних камера: радници за длаку избегли смрт
Курир пре 1 сатјош 49 повезаних
Ђедовић Хандановић: Предузимамо све мере да обезбедимо сигурно снабдевање тржишта нафтом
Бизнис.рс пре 1 сатјош 25 повезаних
Деђански: Држава неће дозволити да НБС потпадне под секундарне санкције због НИС-а
РТВ пре 1 сатјош 21 повезана
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 3 сатајош 55 повезаних