Povezane vesti

Todorović posle nokauta: Barem imam jednu nulu

B92 17.01.2021
Srpski MMA borac Duško Todorović zadobio je nokaut u noći iza nas. UFC je u subotu doneo veoma interesantan program, a srpski MMA borac Duško "Thunder" Todorović nokautiran je od strane Punahelea Sorijana. Poznato je koliko je "Puna" opasan borac i… »

Todorović priznao: Nisam ispoštovao spremljenu taktiku

Nova 17.01.2021
Duško Todorović oglasio se posle borbe sa Punaheleom Sorijanom, koji ga je pobedio u Abu Dabiju. Nije uspeo Duško da nastavi niz nepobedivosti, bio je ovo duel dva borca koji se do sada nisu suočili sa porazom. Ipak, jedan je morao da poklekne… »

Srpski UFC borac brutalno nokautiran: Todorović već u prvoj rundi pao kao pokošen (video)

Večernje novosti 17.01.2021
SRPSKI UFC borac Duško "Tander" Todorović poražen je od Punahelea Sorijana u prvom meču srednjeteške kategorije događaja "Holovej protiv Katara" u Abu Dabiju. Todorović je u ovaj meč ušao sa skorom od 10 pobeda, od čega je šest zabeležio… »

Srpski borac pretrpeo ozbiljan nokaut u ufc borbi, meč morao da bude prekinut zbog bizarnog razloga - a bolje da ga nisu…

Blic sport 16.01.2021
Od večeras srpski MMA borac više nema idealan profesionalan skor, pošto je u Abu Dabiju poražen od Punahelea Sorijana. Borac sa Havaja je došao do pobede veoma brzo, tehničkim nokautom u finišu prve runde. U nekoliko navrata je Sorijano bacao u… »

Vesti dana »