Povezane vesti

Hip hop i knjiga „Repotpisani“: Kako je Srbija dobila prvi „rep bukvar“

Danas 17.01.2021
Duhovito i surovo, tužno, potresno i apsurdno, psovke i „pametne reči“, dosta rima, mnogo ljubavi prema muzici i čitava jedna istorija. Sve to može se naći u knjizi Repotpisani – 100 najboljih tekstova domaćeg hip hopa, koje su prikupili Ivan… »

Hip hop i knjiga „Repotpisani": Kako je Srbija dobila prvi „rep bukvar"

Radio 021 17.01.2021
Knjiga „Repotpisani - 100 najboljih tekstova srpskog hip hopa" mogla bi potpuno da promeni sliku hip hopa na ovim prostorima. Getty Images Ljubitelji hip hop kulture u Srbiji dobili su prvi „rep bukvar". Duhovito i surovo, tužno, potresno i apsurdno… »

Hip hop i knjiga „Repotpisani": Kako je Srbija dobila prvi „rep bukvar"

Južne vesti 17.01.2021
Getty Images Ljubitelji hip hop kulture u Srbiji dobili su prvi „rep bukvar". Duhovito i surovo, tužno, potresno i apsurdno, psovke i „pametne reči", dosta rima, mnogo ljubavi prema muzici i čitava jedna istorija. Sve to može se naći u knjizi… »

Hip hop i knjiga "Repotpisani": Kako je Srbija dobila prvi "rep bukvar"

B92 17.01.2021
Knjiga "Repotpisani - 100 najboljih tekstova srpskog hip hopa" mogla bi potpuno da promeni sliku hip hopa na ovim prostorima. Duhovito i surovo, tužno, potresno i apsurdno, psovke i "pametne reči", dosta rima, mnogo ljubavi prema muzici i čitava jedna… »

Hip hop i knjiga „Repotpisani": Kako je Srbija dobila prvi „rep bukvar"

BBC News 17.01.2021
Knjiga „Repotpisani - 100 najboljih tekstova srpskog hip hopa" mogla bi potpuno da promeni sliku hip hopa na ovim prostorima. Duhovito i surovo, tužno, potresno i apsurdno, psovke i „pametne reči", dosta rima, mnogo ljubavi prema muzici i čitava… »

Vesti dana »

U Srbiju stiglo još 106.000 doza Fajzerove vakcine

Politika pre 42 minutajoš 20 povezanih

Tržni centr od danas otvoreni

Nova ekonomija pre 6 satijoš 11 povezanih