Povezane vesti

Prijavljena silovanja u školi glume, Milena Radulović samo jedna u nizu žrtava

Politika 17.01.2021
Policija potvrdila hapšenje Miroslava Mike Aleksića koji je osumnjičen za krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje nad pet učenica. Beogradska policija uhapsila je M. A. (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela… »

Mihajlovićeva: Hvala glumici na hrabrosti da prijavi nasilnika, žene, niste same

RINA 17.01.2021
“Vest o tome da su mlade devojke godinama bile silovane i seksualno uznemiravane u jednoj poznatoj i priznatoj školi glume ne sme da nas ostavi ravnodušnim. Ispovest mlade glumice Milene Radulović pokazuje nam koliko je seksualno nasilje prisutno u… »

Podrška stranaka i udruženja devojkama koje su prijavile Miroslava Aleksića

N1 Info 17.01.2021
Više devojka prijavilo je za silovanje ili seksualno uznemiravanje nastavnika glume Miroslava Aleksića, a to što su progovorile naišlo je na veliku podršku u javnosti. Reagovale su i političke organizacije. Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila… »

Bivša državna sekretarka MUP pohađala aleksićevu školu glume: "Mojoj mami se nije dopadala njegova drskost"!

Mondo 17.01.2021
MUP je odredio pritvor profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću (69) zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. MUP je odredio pritvor profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću (69) zbog sumnje da je izvršio krivična… »

Maja Gojković: Hvala Mileni i devojkama na hrabrosti

Nova 17.01.2021
Pružam veliku podršku Mileni i svim drugim devojkama koje su prošle kroz patnju i torturu i ujedno odajem im zahvalnost na hrabrosti i odlučnosti da progovore o ovom teškom iskustvu, poručila je ministarka kulture Maja Gojković, reagujući na… »

Mihajlovićeva: Hvala glumici na hrabrosti da prijavi nasilnika; žene, niste same

RTS 17.01.2021
Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović poručila je da vest o tome da su mlade devojke bile silovane i seksualno uznemiravane u poznatoj školi glume ne sme da nas ostavi ravnodušnim i zahvalila… »

Mika Aleksić uhapšen zbog napastvovanja; MUP poziva žrtve: Javite nam se

B92 17.01.2021
Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su M.A. (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu… »

Gojković: Seksualno nasilje nad devojčicama i ženama ne može ostati nekažnjeno

N1 Info 17.01.2021
Na čitavom društvu je sada da podrži glumicu Milenu Radulović i sve druge devojke koje su prošle kroz sličnu patnju i torturu, a na nadležnim organima da hitno i efikasno reaguju u ovom slučaju, izjavila je potpredsednica Vlade i ministarka… »

MUP: Profesor glume seksualno napastvovao bar pet učenica

RTV 17.01.2021
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je vlasnika škole glume u Beogradu Miroslava Miku Aleksića (68) zbog sumnje da je od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja… »

Prijavilo ga pet učenica: Policija: Sumnjamo da ima još osoba koje je Mika Aleksić napastvovao, molimo ih da nam se jave

Blic 17.01.2021
Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su Miroslava Miku Aleksića (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP. - Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u… »

Uhapšen miroslav mika aleksić: Policija pozvala žrtve da prijave nasilje

Večernje novosti 17.01.2021
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine… »

MUP o hapšenju Aleksića: Seksualno napastvovao pet učenica

Nova 17.01.2021
Policija u Beogradu uhapsila je Miroslava Miku Aleksića, čuvenog pedagoga kroz čiju školu su prošle generacije mladih od koji su neki postali popularni glumci, zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. Sumnja se… »

SSP: Podržavamo hrabrost žrtava zlostavljanja da progovore o tome

Novi magazin 17.01.2021
Ženska mreža Stranke slobode i pravde (SSP) saopštila je da je važno da se stane iza svake hrabre žrtve koja svojim rečima "baca svetlo na zlostavljanje", kao što je to učinila glumica Milena Radulović. Mediji su sinoć preneli da je vlasnik… »

Uhapšen Mika Aleksić: Dve maloletnice među žrtvama, određeno mu zadržavanje!

Mondo 17.01.2021
Osumnjičeni Miroslav Mika Aleksić će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Osumnjičeni Miroslav Mika Aleksić će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Pripadnici Ministarstva… »

MUP se oglasio o hapšenju mike Aleksića: Osumnjičen da je zlostavljao 5 učenica, sumnja se da ih ima još! Poziv žrtvama…

Kurir 17.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine… »

MUP: Uhapšen nastavnik glume zbog nedozvoljenih polnih radnji

Dnevnik 17.01.2021
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.A. (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u… »

Aleksić uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao pet učenica

N1 Info 17.01.2021
Policija je saopštila da je nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen zbog sumnje da je seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve u vreme počinjenih dela bile maloletne. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu… »

MUP o hapšenju Aleksića: Seksualno napastvovao pet učenica

Vesti online 17.01.2021
Policija u Beogradu uhapsila je Miroslava Miku Aleksića, čuvenog pedagoga kroz čiju školu su prošle generacije mladih od koji su neki postali popularni glumci, zbog sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje. Sumnja se… »

"Niko nije toliko moćan da za svoja sramna nedela ne odgovara": Oglasila se Zorana Mihajlović o slučaju Mike Aleksića!

Mondo 17.01.2021
Potpredsednica srpske vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović se oglasila nakon ispovesti mlade glumice Milene Radulović o slučaju koji je potresao celu Srbiju. Potpredsednica srpske vlade i predsednica… »

Zorana Mihajlović ohrabrila žene da prijave nasilnike

Novi magazin 17.01.2021
Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Кoordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović saopštila je da ohrabruje svaku ženu da prijavi nasilnika i poručila žrtvama da "nisu same". Reagujući na vest o hapšenju vlasnika poznate… »

Zorana Mihajlović: Ispovest Milene Radulović pokazuje koliko je seksualno nasilje prisutno, perfidno i podmuklo

Blic 17.01.2021
"Ispovest glumice Milene Radulović pokazuje koliko je seksualno nasilje prisutno u našem društvu, ali i koliko ga je teško primetiti i prijaviti, jer je perfidno i podmuklo", izjavila je danas predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost… »

Hvala Mileni na hrabrosti: Mihajlović: Niste same u tom paklu

Večernje novosti 17.01.2021
ISPOVEST glumice Milene Radulović pokazuje koliko je seksualno nasilje prisutno u našem društvu, ali i koliko ga je teško primetiti i prijaviti, jer je perfidno i podmuklo, izjavila je danas predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost… »

Zorana Mihajlović o slučaju glumice Milene Radulović: Ohrabrujem svaku ženu da nasilnika prijavi, jer nisu same u tom…

Kurir 17.01.2021
Ispovest glumice Milene Radulović u kojoj tvrdi da ju je u 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić, šokirala je sve. Povodom toga oglasila se i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović. "Vest o tome da su… »

Mihajlović o slučaju silovanja: Žene, niste same u tom paklu

Nova 17.01.2021
"Vest o tome da su mlade devojke godinama bile silovane i seksualno uznemiravane u jednoj poznatoj i priznatoj školi glume ne sme da nas ostavi ravnodušnim. Ispovest mlade glumice Milene Radulović pokazuje nam koliko je seksualno nasilje prisutno u… »

Mihajlović: Hvala Mileni što je smogla hrabrosti da progovori

Dnevnik 17.01.2021
BEOGRAD: Ispovest glumice Milene Radulović pokazuje koliko je seksualno nasilje prisutno u našem društvu, ali i koliko ga je teško primetiti i prijaviti, jer je perfidno i podmuklo, izjavila je predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost… »

Mihajlović: Hvala glumicama koje su smogle hrabrosti da progovore

N1 Info 17.01.2021
Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Кoordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović saopštila je da ohrabruje svaku ženu da prijavi nasilnika i poručila žrtvama da "nisu same". Reagujući na vest o hapšenju vlasnika poznate… »

Vesti dana »