Povezane vesti

Nesreća kod Krupnja, ima poginulih

B92 17.01.2021
Jedna osoba poginula je danas u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, javljaju beogradski mediji. Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil "VW golf" i autobus preduzeća "Banbus". Kako navode, vozač… »

Poginuo mladić (23) u sudaru automobila i autobusa na putu Loznica - Valjevo

Telegraf 17.01.2021
Do tragedije je došlo u ataru sela Zavlaka. U ataru sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, došlo je do sudara automobila "folksvagen golf" i autobus preduzeća "Banbus", piše Pink. Vozač automobila, mladić N. Đ. (23), prevezen je posle nesreće u… »

Tragedija na putu kod lazarevca: U sudaru kamiona i automobila stradala žena

Mondo 17.01.2021
Vukadinka L. (60) poginula je u saobraćajnoj nesreći na putu Aranđelovac - Lazarevac. Vukadinka L. (60) poginula je u saobraćajnoj nesreći na putu Aranđelovac - Lazarevac. Saobraćajna nesreća dogodila se oko 15 časova. Vukadinka L. je u sudaru… »

Nesreća kod Krupnja, jedna osoba poginula

RTS 17.01.2021
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Zavlaka kod Krupnja. Nesreća se dogodila sinoć u 22.05 na putu Loznica-Valjevo, kada su se sudarili automobil marke "golf" i autobus preduzeća "Banbus". Vozač automobila, 1998… »

Teška nesreća kod loznice: Mladić nastradao u sudaru autobusa u automobila!

Blic 17.01.2021
U ataru sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, sudarili su se automobil "VW golf" i autobus. Vozač automobila 23-godišnji Nenad Đ. je nakon nesreće prevezen u bolnici u Krupnju, gde je preminuo.… »

Saobraćajna nesreća kod Krupnja, jedna osoba poginula

Dnevnik 17.01.2021
BEOGRAD: Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, javljaju beogradski mediji. Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil "vw golf" i autobus preduzeća "Banbus". Kako navodi Pink.rs, vozač… »

Težak udes na putu Loznica-Valjevo: Mladić poginuo u sudaru autobusa i automobila

Kurir 17.01.2021
Jedna osoba poginula je danas u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, javljaju beogradski mediji. Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil "VW golf" i autobus. Kako navodi Pink.rs, vozač automobila… »

Vozač “golfa” se zakucao u autobus i poginuo

Nova 17.01.2021
Jedna osoba poginula je u ataru sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, prilikom sudara automobila marke "golf" i autobusa. Vozač automobila 23-godišnji Nenad Đ. je nakon nesreće prevezen u bolnici u Krupnju, gde je preminuo, piše Blic. ***… »

Teška saobraćajna nesreća: Sudar automobila i autobusa, jedan mladić (23) preminuo u bolnici

Mondo 17.01.2021
Uviđaj je u toku. Uviđaj je u toku. U taru sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, sudarili su se automobil "VW golf" i autobus jednog privatnog preduzeća. Vozač automobila 23-godišnji Nenad Đ. je nakon nesreće prevezen u bolnici u Krupnju, gde je… »

Poginuo vozač: Teška saobraćajka na putu Loznica - Valjevo, sudarili se golf i autobus

Večernje novosti 17.01.2021
U ATARU sela Zavlaka, na putu Loznica - Valjevo, sudarili su se automobil "VW golf" i autobus jednog privatnog preduzeća. Vozač automobila 23-godišnji Nenad Đ. je nakon nesreće prevezen u bolnici u Krupnju, gde je preminuo. (Pink)… »

Vesti dana »

"Zašto?"

B92 pre 2 satajoš 13 povezanih