Повезане вести
Долазим из полиције где сам званично дала изјаву: Сара Зељковић са још једном девојком пријавила Мику Алексића за…
Курир 17.01.2021
Сара Зељковић и још једна неименована девојка данас су у полицији такође изнеле оптужбе за сексуално злостављање против свог некадашњег учитеља глуме Мирослава Мике Алексића. Познати учитељ глуме, подсећамо, ухапшен је… »
Даш 60 евра месечно за улазак у секту - како је заправо изгледало школовање код Мике Алексића
Ноизз 17.01.2021
Глумица Ђурђина Радић се након што је Милена Радуловић смогла снаге да проговори о силовању које је проживљавала, огласила се на друштвеним мрежама након хапшења наставника глуме Мирослава Мике Алексића у чију је школу и сама… »
Шок! Бранислав Лечић обелоданио да је исписао децу из алексићеве школе глуме: Били су годину дана, а онда сам све сазнао!
Курир 17.01.2021
Милена Радуловић оптужила је сценаристу, режисера и учитеља глумце Мирослава Мику Алексића да ју је силовао, а многе колеге су пружиле подршку њој и осталим девојкама које су такође смогле снагу да га пријаве. Тим поводом се… »
Милена силовање пријавила после 9 година! Предатори жртвама говоре да нико неће веровати: Блогдан открио шта раде…
Курир 17.01.2021
Мирослав Мика Алексић је силовао глумицу Милену Радуловић (26) када је имала само 17 година, што је она сада открила на друштвеним мрежама. Редитељ и власник школе глуме приведен је у станицу полиције. Више девојка пријавило га… »
Исповести девојака које су ишле у глумачку школу мике алексића: Натерао ме да се окренем и потапшао по задњици! (фото)
Курир 17.01.2021
Вест да је Мирослав Мика Алексић силовао глумицу Милену Радуловић када је имала само 17 година шокирала је многе. Милена је позвала и друге девојчице и девојке које су похађале Микину глумачку школу да проговоре, а то су неке… »
Вести дана »
Црна Трава, Предејане и Вучје код Лесковца и Медвеђа остају без могућности да точе гориво на пумпама
Југ пресс пре 38 минутајош 46 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 5 сатијош 29 повезаних
Министарка Софронијевић за ТВ Прва: "Невероватан одзив грађана - више од 14.000 пријава" ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 123 повезане
Уживо У Белгороду активирана противваздушна одбрана; Продоран удар: Расте број жртава ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 18 минутајош 76 повезаних