Povezane vesti

Turska: Potonuli brod bio ukrajinski, poginule četiri osobe

Vesti online 17.01.2021
Šest osoba je spaseno, a četiri su poginule kada je ukrajinski teretni brod sa 12 članova danas potonuo pored obale turske crnomorske provincije Bartin. – Šest osoba je spaseno sa teretnog broda – rekao je guverner provincije Sinan Guner. U… »

Ruski teretni brod potonuo u Crnom moru

Slobodna Evropa 17.01.2021
Dva tela su pronađena nakon što je ruski teretni brod potonuo u Crnom moru kod turske obale 17. januara rano ujutro, izvestila je turska novinska agencija Anadolija, pozivajući se na regionalnog guvernera Sinana Gunera. Takođe je spašeno pet… »

Brodolom u Crnom moru, turska mornarica u akciji spasavanja

RTS 17.01.2021
Turski helikopteri i fregata pokušavaju da spasu članove posade teretnog broda, koji se u Crnom moru raspao pod naletom snažnog nevremena, javlja Hurijet. Poginula najmanje dva člana posade. Teretni brod "Arvin", koji plovi pod zastavom Palaua, raspao… »

Poginula četiri, spašeno šest mornara nakon brodoloma

Al Jazeera 17.01.2021
Zvaničnici objavili da brod nije plovio pod ruskom zastavom, kako je ranije objavljeno već pod zastavom države Palau. Šest osoba je spašeno, a četiri su poginule kada je ukrajinski teretni brod sa 12 članova danas potonuo pored obale turske… »

Obrt u slučaju potonulog broda - Turska tvrdi da nije bio ruski VIDEO/FOTO

B92 17.01.2021
Istanbul -- Šest osoba je spaseno, a četiri su poginule kada je ukrajinski teretni brod sa 12 članova danas potonuo pored obale turske crnomorske provincije Bartin. "Šest osoba je spaseno sa teretnog broda", rekao je guverner provincije Sinan Guner, a… »

Teretni brod potonuo u Crnom moru, poginule najmanje dve osobe

Danas 17.01.2021
Najmanje dve osobe su poginule danas kada je teretni brod potonuo u Crnom moru kod Turske, saopštile su vlasti. Guverner turske Bartin provincije Sinan Guner rekao je da je brod potonuo kod mesta Inkumu na severu Turske i naveo da je najmanje šest… »

Drama na moru: Šest mornara spaseno, četvoro poginulo kod obala Turske

Blic 17.01.2021
Šest osoba je spaseno, a četiri su poginule kada je ukrajinski teretni brod sa 12 članova danas potonuo pored obale turske crnomorske provincije Bartin. - Šest osoba je spaseno sa teretnog broda - rekao je guverner provincije Sinan Guner, a preneo TAS… »

Turska: Potonuo ukrajinski brod, poginule četiri osobe

RTV 17.01.2021
ANKARA - Šest osoba je spaseno, a četiri su poginule kada je ukrajinski teretni brod sa 12 članova danas potonuo pored obale turske crnomorske provincije Bartin. "Šest osoba je spaseno sa teretnog broda", rekao je guverner provincije Sinan Guner, a… »

Turska: Potonuli brod bio ukrajinski, poginule četiri osobe

Dnevnik 17.01.2021
ANKARA: Šest osoba je spaseno, a četiri su poginule kada je ukrajinski teretni brod s 12 članova danas potonuo pored obale turske crnomorske provincije Bartin. Šest osoba je spaseno s teretnog broda, rekao je guverner provincije Sinan Guner, a preneo… »

Ukrajinski Brod potonuo kod turske: 4 mornara poginula, 6 spaseno! Svemu kumovali loši vremenski uslovi

Kurir 17.01.2021
Šest ljudi je spaseno, a četiri su poginule kada je ukrajinski teretni brod sa 12 članova posade danas potonuo pored obale turske crnomorske provincije Bartin. "Šest osoba je spaseno sa teretnog broda", rekao je guverner provincije Sinan Guner. U… »

Poginuli mornari su iz Ukrajine: Brod potonuo kod obale Turske, broj žrtava porastao na četiri

Večernje novosti 17.01.2021
GUVERNERI turske provincije Bartin Sinan Guner saopštio je da su 13 članova posade teretnog broda „Arvin“, koji je potonuo u blizini obale Turske, državljani Ukrajine, a ne Rusije, kako je ranije izveštavano. - Potonuli teretni brod plovio je pod… »

Tragedija na pučini: Potonuo ruski teretni brod, ima poginulih

Mondo 17.01.2021
Uzrok nesreće nije poznat. Uzrok nesreće nije poznat. Najmanje pet osoba je spašeno, a dve su poginule kada je ruski teretni brod od 13 članova danas potonuo pored obale turske crnomorske provincije Bartin. "Pet osoba je spaseno sa ruskog teretnog… »

Loše vesti iz Turske: Poginula dva ruska mornara, pet članova posade spaseno

Večernje novosti 17.01.2021
GUVERNER turske provincije Bartin Sinan Guner saopštio je da je spaseno petoro članova posade ruskog teretnog broda sa suvi teret „Arvin“ koji je potonuo u Crnom moru kod obale Turske. Guverner je dodao da su dva mornara poginula. - Na potonulom… »

Potonuo ruski brod u Crnom moru, dva mornara poginula, traga se za nestalima

N1 Info 17.01.2021
Ruski teretni brod "Arvin" potpnuo je danas u Crnom moru, a u toku je potraga za posadom. Spaseno je petoro članova posade, dva mornara su poginula, saopštio je guverner turske provincije Bartin Sinan Guner. Traga se za još šest mornara. „Na… »

Ruski teretni brod potonuo u Crnom moru, u toku akcija spašavanja posade

Novi magazin 17.01.2021
Teretni brod koji je plovio pod ruskom zastavom potonuo je danas u Crnom moru kod turske obale i u toku je akcija spašavanja posade. Nakon što su uočene olupine broda hitno su poslate službe za spasavanje da spasu 15 osoba. Nema informacija da li ima… »

Potonuo ruski teretni brod, u toku operacija spasavanja

Nova 17.01.2021
Teretni brod koji plovi pod zastavom Rusije potonuo je u Crnom moru u blizini obale turske provincije Bartin u regionu Inkumu. Turske vlasti počele su da spasavaju mornare potonulog broda. Bartın'da kuru yük gemisi battı, gemi mürettebatını… »

Drama na Crnom moru: Potonuo ruski brod, u toku akcija spasavanja mornara (video)

Večernje novosti 17.01.2021
TERETNI brod koji plovi pod zastavom Rusije potonuo je u Crnom moru u blizini obale turske provincije Bartin u regionu Inkumu, javila je agencija Anadolija. Turske vlasti počele su da spasavaju mornare potonulog broda. - Počela je operacija spasavanja… »

Vesti dana »