Повезане вести

Јасна порука светлане Бојковић: Глумица изнела свој став о Милени Радуловић, Иви Илинчић и оптужбама!

Јасна порука светлане Бојковић: Глумица изнела свој став о Милени Радуловић, Иви Илинчић и оптужбама!

Мондо 21.01.2021
Глумица коментарисала ситуацију о којој бруји цела Србија. Глумица коментарисала ситуацију о којој бруји цела Србија. Бројна имена српског глумишта огласила су се како би коментарисала оно што је већ неколико дана главна вест у… »
Мало ће му бити доживотна, јер је већ матор! Миа згрожена: "Нека сви замисле своје ћерке или сестре у улози жртве"

Мало ће му бити доживотна, јер је већ матор! Миа згрожена: "Нека сви замисле своје ћерке или сестре у улози жртве"

Мондо 21.01.2021
"Има неко "одозго" ко ће га дочекати", изјавила је певачица. "Има неко "одозго" ко ће га дочекати", изјавила је певачица. И певачица Миа Борисављевић, која је недавно открила да је поново трудна и чека друго дете са изабраником… »
Сумња се да је Алексић сексуално напаствовао 5 ученица, међу њима девојчице: МУП позива жртве

Сумња се да је Алексић сексуално напаствовао 5 ученица, међу њима девојчице: МУП позива жртве

Телеграф 17.01.2021
Ухапшен је због постојања основа сумње да је извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње. Полиција у Београду ухапсили је српског редитеља и учитеља глуме Мику Алексића (68) после оптужби глумице Милене… »
Бојана Маљевић је код мике учила глуму: Оптужбе су страшне, без наших слика и полуинформација!

Бојана Маљевић је код мике учила глуму: Оптужбе су страшне, без наших слика и полуинформација!

Мондо 17.01.2021
Глумица се огласила на Твитеру уз речи подршке Милени Радуловић. Глумица се огласила на Твитеру уз речи подршке Милени Радуловић. Након оптужби глумице Милене Радуловић да ју је сексуално злостављао професор глуме Мирослав Мика… »
Снажна порука ане Михајловски: "Хвала свакој жени која је проговорила, свако ко каже другачије је монструм!"

Снажна порука ане Михајловски: "Хвала свакој жени која је проговорила, свако ко каже другачије је монструм!"

Мондо 17.01.2021
"Као живо биће, жена и мајка, осећам неописив бес", написала је. "Као живо биће, жена и мајка, осећам неописив бес", написала је. И водитељка Ана Михајловски огласила се након што је глумица Милена Радуловић оптужила професора… »
Исписао сам децу из микине школе! Бранислав Лечић јавно открио зашто их је одвео од Алексића

Исписао сам децу из микине школе! Бранислав Лечић јавно открио зашто их је одвео од Алексића

Мондо 17.01.2021
У јеку потресних прича и оптужби да је познати професор глуме Мирослав Мика Алексић силоватељ који је искоришћавао малолетне ученице у својој школи глуме, огласио се и глумац и Бранислав Лечић. У јеку потресних прича и оптужби… »
Сара Зељковић: Ја и још једна девојка пријавиле смо Алексића

Сара Зељковић: Ја и још једна девојка пријавиле смо Алексића

Дневник 17.01.2021
БЕОГРАД: Након глумице Милене Радуловић, њена колегиница Сара Зељковић објавила је да је, заједно са још једном неименованом девојком, данас у полицији изнела оптужбе за сексуално злостављање против свог некадашњег учитеља… »
Одмотава се клупко? Водитељка из Микине групе оптужила његовог колегу да је покушао да је силује!

Одмотава се клупко? Водитељка из Микине групе оптужила његовог колегу да је покушао да је силује!

Мондо 17.01.2021
Водитељка је такође похађала школу глуме Мике Алексића. Водитељка је такође похађала школу глуме Мике Алексића. Глумица Милена Радуловић изнела је у јавност оптужбе да ју је професор глуме Мирослав Мика Алексић силовао када је… »
Кроз Алексићеву школу прошло 3000 деце, у понедељак саслушање

Кроз Алексићеву школу прошло 3000 деце, у понедељак саслушање

Н1 Инфо 17.01.2021
Власник и наставник чувене школе глуме, кроз коју је прошло 3.000 деце, Мирослав Алексић, ухапшен је након што га је пет ученица оптужило за силовање и сексуално узнемиравање. Полиција је саопштила да су две жртве у време… »
Психолог за Нова.рс: Не постоји рок за пријаву силовања

Психолог за Нова.рс: Не постоји рок за пријаву силовања

Нова 17.01.2021
Након потресне исповести глумице Милене Радуловић да ју је са 17 година силовао педагог Мирослав Алексић, њу су поједини оптужили да силовање није пријавила “на време”. Психолог Тања Игњатовић за портал Нова.рс прича може ли… »
Болне исповести јавних личности: које су ишле код Мике Алексића у школу! Глумица Ђурђина Радић: "60 евра дајеш да ти неко…

Болне исповести јавних личности: које су ишле код Мике Алексића у школу! Глумица Ђурђина Радић: "60 евра дајеш да ти неко…

Блиц 17.01.2021
Након што је Милена Радуловић јавно иступила са тврдњама да ју је, док је још била малолетна, силовао чувени наставник глуме Мирослав Мика Алексић, јавиле су се и друге жене које су такође биле његове ученице. Глумица Ђурђина… »
Била сам у сличној ситуацији, и данас имам трауме: Анабела о Алексићевој школи глуме - "Престиж, али мораш да трпиш"

Била сам у сличној ситуацији, и данас имам трауме: Анабела о Алексићевој школи глуме - "Престиж, али мораш да трпиш"

Мондо 17.01.2021
"Људи који криве жену су подједнаки монструми", каже певачица. "Људи који криве жену су подједнаки монструми", каже певачица. Ударна вест у свим домаћим медијима је да је глумица Милена Радуловић оптужила професора глуме… »
Ово је инспекторка којој се Милена захвалила на помоћи

Ово је инспекторка којој се Милена захвалила на помоћи

Нова 17.01.2021
Млада глумица Милена Радуловић захвалила се на Инстаграму инспекторки Весни Гашић Стојковић због, како је навела, професионалног приступа у обављању свог посла у случају сексуалног напаствовања за које се сумњичи професор… »
"Потиснула сам све што ми је радио" Редитељка Маја Матковић проговорила о свом искуству у школи Мике Алексића

"Потиснула сам све што ми је радио" Редитељка Маја Матковић проговорила о свом искуству у школи Мике Алексића

Блиц 17.01.2021
Након што је глумица Милена Радуловић јавно иступила са тврдњама да ју је, док је још била малолетна, силовао чувени наставник глуме Мирослав Мика Алексић, многи су јој јавно пружили подршку. Данас се и редитељка Маја… »
Блиц: Још две девојке дале изјаву о Алексићу

Блиц: Још две девојке дале изјаву о Алексићу

Н1 Инфо 17.01.2021
Након глумице Милене Радуловић која је иступила у јавност и изнела детаље о сексуалном злостављају од стране редитеља Мирослава Мике Алексића, у полицијској станици су данас изјаву о овом случају дале још две девојке, пише… »
Шта чека Мику Алексића: Прети му 15 година робије

Шта чека Мику Алексића: Прети му 15 година робије

Нова 17.01.2021
Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме у Београду, који је приведен синоћ у станицу полиције јер га је више девојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање, међу којима је и глумица Милена Радуловић, сутра… »
"Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву" Још два случаја у наводима о злостављању Мике Алексића

"Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву" Још два случаја у наводима о злостављању Мике Алексића

Блиц 17.01.2021
Након глумице Милене Радуловић која је иступила у јавност и у болној исповести за "Блиц" изнела све детаље о злостављају од стране редитеља Мирослава Мике Алексића, у полицијску станицу су данас изјаву, о овом случају, дале… »
Милена се јавно захвалила инспекторки: Пријавила је силовање и поручује: "Њу када видиш знаш да ниси сама"

Милена се јавно захвалила инспекторки: Пријавила је силовање и поручује: "Њу када видиш знаш да ниси сама"

Блиц 17.01.2021
Након што је глумица Милена Радуловић јавно иступила са тврдњама да ју је, док је још била малолетна, силовао чувени наставник глуме Мирослав Мика Алексић, многи су јој пружили подршку. Она се сада огласила важном поруком како… »
Моја нина је требало да иде тамо, али Ја нисам хтела да моје дете трпи то: Анабела отворено о глумачкој школи Мике Алексића!

Моја нина је требало да иде тамо, али Ја нисам хтела да моје дете трпи то: Анабела отворено о глумачкој школи Мике Алексића!

Курир 17.01.2021
Певачица Анабела Атијас је искрено причала о насиљу, и о вести број један да је глумица Милена Радуловић оптужила професора глуме Мику Алексића да ју је силовао. - Недостаје ми телевизија, схватила сам да то није само посао већ… »
Ово молим медије да објаве: Милена Радуловић се огласила на Инстаграму!

Ово молим медије да објаве: Милена Радуловић се огласила на Инстаграму!

Мондо 17.01.2021
Глумицу су подржале бројне јавне личности. Глумицу су подржале бројне јавне личности. Глумица Милена Радуловић, која је шокирала јавност својом исповешћу да је у 17. години била силована од стране професора глуме Мирослава Мике… »
"Управо долазим из полиције, дала сам изјаву": Огласила се о Алексићу, па са још једном девојком отишла у МУП!

"Управо долазим из полиције, дала сам изјаву": Огласила се о Алексићу, па са још једном девојком отишла у МУП!

Мондо 17.01.2021
Огласила се на друштвеним мрежама да би објаснила жртвама злостављања да ће њихове изјаве, уколико то желе, остати анонимне. Огласила се на друштвеним мрежама да би објаснила жртвама злостављања да ће њихове изјаве, уколико… »
„То те изједа изнутра...” Милица Дабовић потресена због случаја Милене Радуловић, присетила се и свог болног искуства

„То те изједа изнутра...” Милица Дабовић потресена због случаја Милене Радуловић, присетила се и свог болног искуства

Вечерње новости 17.01.2021
БИВША кошаркашица Милица Дабовић једна је од бројних јавних личности која је пружила подршку глумици Милени Радуловић која је смогла снагу да свог некадашњег учитеља глуме Мирослава Мику Алексића пријави за силовање. Милица је… »
Волела бих да сам те срела раније: Глумица која је оптужила Алексића за силовање јавно се захвалила инспекторки Весни (фото)

Волела бих да сам те срела раније: Глумица која је оптужила Алексића за силовање јавно се захвалила инспекторки Весни (фото)

Курир 17.01.2021
Млада глумица Милена Радуловић, која је оптужила познатог учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање, захвалила се данас на Инстаграму инспекторки Весни Гашић Стојковић на свему. - Капа доле за ову невиђену жену и њен… »
Милена Радуловић: Инспекторка ми вратила веру у живот

Милена Радуловић: Инспекторка ми вратила веру у живот

Нова 17.01.2021
Глумица Милена Радуловић захвалила се на Инстаграму инспекторки Весни Гашић Стојковић због, како је навела, професионалног приступа у обављању свог посла. “Капа доле за ову невиђењу жену и њен професионални приступ… »
Поруке подршке Милени Радуловић шире се друштвеним мрежама: Ти си наша хероина

Поруке подршке Милени Радуловић шире се друштвеним мрежама: Ти си наша хероина

РТС 17.01.2021
Исповест глумице Милене Радуловић (26) о преживљеном силовању у познатој школи глуме уздрмала је јавност. На друштвеним мрежама шире се поруке подршке младој глумици, која је скупила храбрости и случај пријавила полицији… »
Функционери, организације и познате личности подржале Милену Радуловић и осудиле наставника глуме

Функционери, организације и познате личности подржале Милену Радуловић и осудиле наставника глуме

Радио 021 17.01.2021
Функционери, политичке странке, организације и познате личности реаговале су на вест о хапшењу чувеног власника школе глуме Мирослава Мике Алексића у Београду, након што га је пет девојака пријавило за силовање и сексуално… »
СДП Србије: Жртве сексуалног насиља нису саме

СДП Србије: Жртве сексуалног насиља нису саме

Нова 17.01.2021
Социјалдемократска партија Србије (СДП) оценила је да је свака пријава сексуалног насиља корак напред у борби са проблемом пред којим се не смеју затварати очи и још мање ћутати. “То је најмање што можемо и морамо да урадимо… »
Лечић: Шокирала ме Миленина прича, деца су ми ишла код Мике

Лечић: Шокирала ме Миленина прича, деца су ми ишла код Мике

Нова 17.01.2021
"Потпуно ме је шокирала прича моје младе колегинице Милене Радуловић", каже глумац Бранислав Лечић, реагујући на исповест глумице, у којој је навела да је била жртва сексуалног злостављања Мирослава Мике Алексића у његовој… »
Гојковић: Неопходно је да све жртве сексуалног насиља имају јасну подршку свих нас

Гојковић: Неопходно је да све жртве сексуалног насиља имају јасну подршку свих нас

РТС 17.01.2021
Министарка културе и информисања Маја Гојковић је рекла да је исповест младе глумице Милене Радуловић, која сведочи о стравичном сексуалном насиљу које је преживела у познатој школи глуме, са разлогом узнемирила читаво наше… »
Вучевић: На нама је да не окрећемо главу, већ да помогнемо свакоме ко је на мети насилника

Вучевић: На нама је да не окрећемо главу, већ да помогнемо свакоме ко је на мети насилника

Блиц 17.01.2021
Градоначленик Новог Сада, Милош Вучевић реаговао је на вест о хапшењу чувеног власника школе глуме Мирослава Мике Алексића у Београду, након што га је пет девојака пријавило за силовање и сексуално узнемиравање. Алексић је… »
Снажна подршка ане Михајловски Милени Радуловић: Свака част свакој жени која је проговорила, свако ко каже другачије је…

Снажна подршка ане Михајловски Милени Радуловић: Свака част свакој жени која је проговорила, свако ко каже другачије је…

ВОДИТЕЉКА Ана Михајловски пружила је подршку глумици Милени Радуловић која је испричала је да је Мирослав Мика Алексић док је била малолетна силовао и да се то догодило више пута. - Свака част свакој жени која је проговорила… »
Женска мрежа ССП о хапшењу Мике Алексића: Злочини овакве врсте остављају доживотне ожиљке на душама жртава

Женска мрежа ССП о хапшењу Мике Алексића: Злочини овакве врсте остављају доживотне ожиљке на душама жртава

Глас Шумадије 17.01.2021
Женска мрежа Странке слободе и правде (ССП) саопштила је да је важно да се стане иза сваке храбре жртве која својим речима “баца светло на злостављање”, као што је то учинила глумица Милена Радуловић. Медији су синоћ пренели да… »
Бранислав лечић шокиран после исповести Милене Радуловић: Мој син и ћерка су провели годину дана у Микиној школи

Бранислав лечић шокиран после исповести Милене Радуловић: Мој син и ћерка су провели годину дана у Микиној школи

ГЛУМИЦА Милена Радуловић испричала је да је Мирослав Миша Алексић, чувени власник школе глуме, док је била малолетна силовао и да се то догодило више пута. Осим Милене и неколико девојака, од којих су неке малолетне, пријавило је… »
"Ово је брука и срамота за филмску браншу" Радош Бајић ужаснут након што је Милена Радуловић дала исповест о силовању од…

"Ово је брука и срамота за филмску браншу" Радош Бајић ужаснут након што је Милена Радуловић дала исповест о силовању од…

Блиц 17.01.2021
Позната глумица Милена Радуловић у исповести коју је дала за "Блиц" испричала је да је Мирослав Миша Алексић док је била малолетна силовао и да се то догодило више пута. Осим ње и неколико девојака, од којих су неке малолетне… »
Алексић сутра одговара на оптужбе својих ученица

Алексић сутра одговара на оптужбе својих ученица

Нова 17.01.2021
Мирослав Мика Алексић, чувени драмски педагог и власник школе глуме у Београду, који је приведен синоћ у станицу полиције, јер га је више девојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање, међу којима је и глумица Милена… »
Зграда у центру Београда годинама крила језиву тајну: Овде је Мика држао часове глуме и бирао своје жртве (фото)

Зграда у центру Београда годинама крила језиву тајну: Овде је Мика држао часове глуме и бирао своје жртве (фото)

РЕЖИСЕР и учитељ глуме Мирослав Алексић ухапшен је у Београду због постојања основа сумње да је извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње. Неколико девојака, од којих су неке малолетне, пријавило је полицији… »
МУП: Антић ухапшен због силовања, позивамо жртве да се пријаве

МУП: Антић ухапшен због силовања, позивамо жртве да се пријаве

ИндексОнлине 17.01.2021
БЕОГРАД – Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су М. А. (1952) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње. Сумња се да је он у временском периоду од… »
Хана Селимовић: “и ја вучем трауме из Микине школе”

Хана Селимовић: “и ја вучем трауме из Микине школе”

ИндексОнлине 17.01.2021
БЕОГРАД – После вести да је чувени власник школе глуме Мирослав Мика Алексић приведен у полицију због оптужби за силовање и сексуално злостављање, глумица Хана Селимовић је навела на Фејсбуку да такође вуче трауме из периода… »
МУП позива све жртве учитеља глуме да се јаве

МУП позива све жртве учитеља глуме да се јаве

Нова 17.01.2021
Због сумње да је Мирослав Мика Алексић, познати београдски учитељ глуме и власник драмског студија "Ствар срца" напаствовао више од пет својих ученица, полиција је упутила јавни позив свим потенцијалним жртавама сексуалног… »
Милена након злостављања завршила у класи микине жене: Глумицу судбина спојила са женом силоватеља

Милена након злостављања завршила у класи микине жене: Глумицу судбина спојила са женом силоватеља

Курир 17.01.2021
Глумица Милена Радуловић (26), која је оптужила редитеља Мирослава Мику Алексића да ју је силовао док је малолетна похађала његову школу глуме, студирала је у класи његове супруге Биљане Машић на Факултету драмских уметности… »
Београд: Ухапшен власник глумачке школе осумњичен за силовање ученица

Београд: Ухапшен власник глумачке школе осумњичен за силовање ученица

Слободна Европа 17.01.2021
Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП) у Београду ухапсили су М.А. (1952) због постојања основа сумње да је у претходних осам година извршио кривична дела силовање и недозвољене полне радње, саопштио је МУП 17… »
Ивановић: Саосећам са Миленом и девојкама и подржавам их

Ивановић: Саосећам са Миленом и девојкама и подржавам их

Нова 17.01.2021
Водитељ Иван Ивановић огласио се на свом Твитер налогу, након што је у јавност доспела вест да је чувени професор глуме Мирослав Мика Алексић приведен због сумње да је извршио кривично дело силовања и сексуалног злостављања… »

Вести дана »