Povezane vesti

Mika Aleksić snimio i režirao svadbu Arkana i Cece: Napravio je 30 sati materijala sa 5 kamera - evo i kako se upoznao sa…

Večernje novosti 17.01.2021
GLUMICA Milena Radulović je prijavila Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama. Anastasija Ražnatović je istakla da je kao mala jedno vreme pohađala školu glume kod njega, a malo ko zna… »

Milena nakon zlostavljanja završila kao student generacije na klasi kod Aleksićeve žene!

Vesti online 17.01.2021
Glumica Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti. Mlada glumica… »

Feđa Stojanović: Moj sin nije mogao da trpi Mikinu surovost

Nova 17.01.2021
Glumac Feđa Stojanović za Nova.rs uputio je podršku glumici Mileni Radulović nakon njene ispovesti da je bila silovana od strane čuvenog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića. Stojanović za Nova.rs ističe i to, da Aleksića zna od detinjstva… »

Bila je žrtva zlostavljanja sa 18 godina! Verica Rakočević pružila podršku Mileni i ostalim devojkama: To iskustvo je…

Kurir 17.01.2021
Kao bomba odjeknula vest kada je Milena Radulović izašla u javnost sa tvrdnjama da ju je silovao nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić kada je imala 17 godina. Mileni su mnogobrojne poznate ličnosti javno pružile podrsku u ovoj borbi. Verica… »

Izgledao je kao raspojasani zadrigli klošar, utekla sam od silovanja Voditeljka bila u Mikinoj školi, a sad otkriva novog…

Kurir 17.01.2021
Glumica Milena Radulović smogla je snagu i ispričala u potresnoj ispovesti da ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina. Među onima koji su se oglasili je i voditeljka Zorana Minčić, koja je pohađala Mikinu školu… »

Kako su glumci nekada pričali o Miki Aleksiću VIDEO

Nova 17.01.2021
Glumica Milena Radulović zajedno sa još nekoliko devojaka prijavila je policiji čuvenog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića, kojem se sada na teret stavljaju krivična dela silovanje i seksualno uznemiravanje. Milena je rešila javno da istupi i… »

Šok! Manijak iz škole glume snimio i režirao svadbu veka: Aleksić snimao za Arkana sa, u to vreme, nezamislivih 5 kamera!

Kurir 17.01.2021
Glumica Milena Radulović je prijavila Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama. Anastasija Ražnatović je istakla da je kao mala jedno vreme pohađala školu glume kod njega, a malo ko zna… »

Anastasija Ražnatović pohađala glumačku školu mike aleksića: Cecina ćerka zgranuta, pružila podršku Mileni i ostalim…

Kurir 17.01.2021
Kao bomba odjeknula je vest da je ugledni scenarista, režiser i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao Milenu Radulović kada je bila maloletna. Ova vest potresla je čitavu domaću javnost, a tim povodom se oglasila i ćerka Svetlane Cece… »

Da sam duže ćutala, završila bih u nekoj ustanovi: Milica Dabović se prisetila bolnog iskustva, pa pružila podršku svim…

Kurir 17.01.2021
Milica Dabović jedna je od mnogih koja je javno pružila podršku glumici Mileni Radulović i svim ostalim devojkama koje su smogle snagu da svog nekadašnjeg učitelja glume Miroslava Miku Aleksića prijave za silovanje. Milica je i sama bila žrtva… »

Cecina ćerka pohađala školu mike aleksića: Anastasija zgrožena - poslala snažnu poruku na Instagramu (foto)

Večernje novosti 17.01.2021
VEST da je ugledni scenarista, režiser i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić navodno silovao Milenu Radulović kada je bila maloletna, a da ga je za isto delo prijavilo i više drugih devojaka, podigla je veliku praašinu. Nakon velikog broja drugih… »

Milena nakon zlostavljanja završila u klasi mikine žene: Bila je najbolja u generaciji - sa prosekom 9,46

Večernje novosti 17.01.2021
GLUMICA Milena Radulović (26), koja je optužila reditelja Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume, studirala je u klasi njegove supruge Biljane Mašić na Fakultetu dramskih umetnosti. Mlada glumica… »

Miodrag Radonjić podržao Milenu i naveo da je i on išao u isti dramski studio

Vesti online 17.01.2021
Sinoć je kao bomba odjeknula ispovest glumice Milene Radulović za Blic u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Mika Aleksić. Mlada glumica je navela da je Mika Aleksić identičnu šemu seksualnog… »

Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku! (VIDEO)

Svet plus 17.01.2021
Poznati režiser, scenarista i učitelj glume uhapšen je u Beogradu zbog optužbe za silovanje. Miroslav Mika Aleksić pre 22 godine šokirao voditeljku nakon priznanja šta radi privatno! Kao grom je odjeknula vest o nedelima koje je Aleksić počinio… »

Dušica Jakovljević pružila podršku Mileni Radulović nakon saznanja da je bila silovana

Vesti online 17.01.2021
Glumica Milena Radulović šokirala je javnost priznanjem da ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao u nekoliko navrata. Međutim, mlada umetnica u svojoj ispovesti otkrila je da ona nije bila jedina žrtva njegovog seksualnog zlostavljanja… »

Vesti dana »