Povezane vesti

Još jedna ruska vakcina protiv kovida 19

Politika 17.01.2021
MOSKVA - Vakcina protiv virusa korona koju je razvio ruski Savezni naučni centar za istraživanje i razvoj imunobioloških preparata „Čumakov” mogla bi da uđe u promet u martu, izjavio je direktor razvoja tog Naučnog centra Konstantin Černov. On… »

Treća ruska vakcina protiv kovida stiže u martu

Radio 021 17.01.2021
Vakcina protiv virusa korona koju je razvio ruski Savezni naučni centar za istraživanje i razvoj imunobioloških preparata "Čumakov" mogla bi da uđe u promet u martu, izjavio je direktor razvoja tog Naučnog centra Konstantin Černov. On je rekao da… »

Rusi spremaju još jednu vakcinu protiv korone: Očekuju da ponudi još veću zaštitu od virusa!

Mondo 17.01.2021
Rusija razvija još jednu, treću vakcinu protiv korona virusa! Rusija razvija još jednu, treću vakcinu protiv korona virusa! Vakcina protiv virusa korona koju je razvio ruski Savezni naučni centar za istraživanje i razvoj imunobioloških preparata… »

Treća ruska vakcina protiv kovida u civilnom prometu od marta

RTV 17.01.2021
MOSKVA - Vakcina protiv virusa korona koju je razvio ruski Savezni naučni centar za istraživanje i razvoj imunobioloških preparata "Čumakov" mogla bi da uđe u promet u martu, izjavio je direktor razvoja tog Naučnog centra Konstantin Černov. On je… »

Treća ruska vakcina protiv korone u upotrebi od marta

Nova 17.01.2021
Vakcina protiv virusakorona koju je razvio ruski Savezni naučni centar za istraživanje i razvoj imunobioloških preparata "Čumakov“ mogla bi da uđe u promet u martu, izjavio je direktor razvoja tog Naučnog centra Konstantin Černov. On je za… »

Treća ruska vakcina protiv korona virusa u civilnom prometu od marta: U toku druga faza ispitivanja

Telegraf 17.01.2021
Efikasnost inaktivirane vakcine ispituje se na dobrovoljcima. Vakcina protiv virusa korona koju je razvio ruski Savezni naučni centar za istraživanje i razvoj imunobioloških preparata "Čumakov“ mogla bi da uđe u promet u martu, izjavio je direktor… »

Vesti dana »