Повезане вести
Вучевић: Охрабримо жене да пријаве сваки вид насиља
РТВ 17.01.2021
НОВИ САД - Као мушкарца, сина и као оца двојице дечака сваки пут ме насиље према девојкама, женама, дубоко погоди, јер сам васпитаван да поштујем нежнији пол,објавио је градоначелник Новог Сада на свом Инстаграм профилу,поводом… »
Вучевић: Ма колико да су моћни, предатори морају бити иза решетака!
Србија данас 17.01.2021
Градоначелник Новог Сада осудио насиље и охрабрио жене да пријаве насилнике. Као мушкарца, сина и као оца двојице дечака сваки пут ме насиље према девојкама, женама, дубоко погоди, јер сам васпитаван да поштујем нежнији пол… »
Вучевић: Не постоји оправдање за злоупотребу нечијег поверења
Дневник 17.01.2021
НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је, реагујући на вест о хапшењу Мике Алексића, власника познате школе глуме, на свом Истаграму профилу поручио: Као мушкарца, сина и као оца двојице дечака сваки пут ме насиље… »
Вучевић: Ма колико да су моћни, предатори морају бити иза решетака!
Курир 17.01.2021
Као мушкарца, сина и као оца двојице дечака сваки пут ме насиље према девојкама, женама, дубоко погоди, јер сам васпитаван да поштујем нежнији пол, изјавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић. - Иако сасвим ирационално… »
Вести дана »
„Показали смо да се Пазарци ничега не плаше, а полицијска бруталност нам није страна“: Студенткиња ДУНП о проблемима на путу
Нова пре 1 сатјош 40 повезаних
(Мапе) вечерас нова тура кише, а у недељу потоп! Стиже и нови талас захлађења, ево када ће се време смирити и да ли нам се враћа сунце
Блиц пре 14 минутајош 35 повезаних
Суд: Одређен притвор В.А. јер је ранио човека и изазвао пожар испред Скупштине
Бета пре 1 сатјош 45 повезаних