Povezane vesti
Vučević: Ohrabrimo žene da prijave svaki vid nasilja
RTV 17.01.2021
NOVI SAD - Кaо muškarca, sina i kaо оca dvоjicе dеčaka svaki put mе nasiljе prеma dеvоjkama, žеnama, dubоkо pоgоdi, jеr sam vaspitavan da pоštujеm nеžniji pоl,objavio je gradonačelnik Novog Sada na svom Instagram profilu,povodom vesti o tome da su mlade… »
Vučević: Ma koliko da su moćni, predatori moraju biti iza rešetaka!
Srbija danas 17.01.2021
Gradonačelnik Novog Sada osudio nasilje i ohrabrio žene da prijave nasilnike. Kao muškarca, sina i kao oca dvojice dečaka svaki put me nasilje prema devojkama, ženama, duboko pogodi, jer sam vaspitavan da poštujem nežniji pol, izjavio je gradonačelnik… »
Vučević: Ne postoji opravdanje za zloupotrebu nečijeg poverenja
Dnevnik 17.01.2021
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je, reagujući na vest o hapšenju Mike Aleksića, vlasnika poznate škole glume, na svom Istagramu profilu poručio: Kao muškarca, sina i kao oca dvojice dečaka svaki put me nasilje prema devojkama, ženama… »
Vučević: Ma koliko da su moćni, predatori moraju biti iza rešetaka!
Kurir 17.01.2021
Kao muškarca, sina i kao oca dvojice dečaka svaki put me nasilje prema devojkama, ženama, duboko pogodi, jer sam vaspitavan da poštujem nežniji pol, izjavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. - Iako sasvim iracionalno živim u ubeđenju da je svaki… »
Vesti dana »

Pašalić u Okružnom zatvoru u Novom Sadu razgovarao s pritvorenim učesnicima protesta
N1 Info pre 48 minutajoš 41 povezana

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 46 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih

Akademski plenum reagovao na izjave Ane Brnabić o tragediji u Novom Sadu
Glas Šumadije pre 14 minutajoš 18 povezanih