Povezane vesti
Treći put postajem baka! Zlata otkrila šta misli o Gocinoj snajki i kako je saznala da Mirko i Bojana čekaju bebu!
Mondo 17.01.2021
"Vrištala sam od sreće", rekla je. "Vrištala sam od sreće", rekla je. Pevačica Zlata Petrović otkrila je na koji način joj je koleginica i prijateljica Goca Božinovska saopštila lepu vest da će uskoro postati baka. Mirko Šijan i Bojana Rodić nedavno su… »
Treći put postajem baka! Mirko i bojana su kao moja deca! Zlata Petrović otvoreno o Gocinoj snajki: Oni su najlepši par na…
Kurir 17.01.2021
Zlata Petrović progovorila je o Mirku Šijanu i Bojani Rodić, i osvrnula se na to kako joj je Goca saopštila da postaje baka. "Jesi bila najveca ljubav Hasanu Dudiću", bilo je pitanje za Zlatu. "Mislim da jesam, čim sam mu rodila dete. Moji muževi su mi… »
Vesti dana »
Parandilović: Vučić u dogovoru s Kurtijem rasprodao sve nacionalne interese na Kosovu i ostavio Srbe na cedilu
N1 Info pre 14 minutajoš 44 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran zapretio da će ciljati Netanjahua; Tramp: SAD bi mogle da izvedu još udara na ostrvo Hark
RTV pre 2 satajoš 32 povezane
Iranski zvaničnik: Američka pešadija u mašini za mlevenje mesa zbog Izraela
Politika pre 30 minutajoš 30 povezanih
Dončić jeste junak, ali Denver je ispao naivan: "Veoma dobar potez" VIDEO
B92 pre 54 minutajoš 59 povezanih
Medvedev i Siner u finalu Indijan Velsa: Rus bolji od Alkaraza, a Siner od Zvereva u polufinalu
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih