Povezane vesti

Poznato tačno vreme saslušanja Mike Aleksića zbog optužbi za silovanje: Ima dve opcije

Telegraf 18.01.2021
Poznata mlada glumica Milena Radulović tvrdi da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina, a iznela je tvrdnje i da nije bila jedina žrtva. Miroslav Mika Aleksić (68), glumac kojeg je koleginica i bivša učenica u školo glume… »

Aleksić popodne na saslušanju u tužilaštvu

Prva 18.01.2021
Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) biće danas, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On se sumnjiči da je, od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih… »

Očitala lekciju svima koji osuđuju silovanu milenu: Oni bi i svojoj sestri rekli “Ćuti da ne pukne bruka!” (kurir…

Kurir 18.01.2021
Slučaj Milene Radulović potresao je javnost, a mnoge kolege i javne ličnosti pružile su podršku hrabroj glumici, koju je poznati profesor glume, Mika Aleksić, seksualno zlostavljao. Među njima i Miona Marković, koja je i uputila žestoku kritiku… »

Bio mi je kao drugi otac: Boris Milivojević razočaran i šokiran optužbama na račun Mike Aleksića!

Mondo 18.01.2021
"Prosto mi je neverovatno da sam to čuo." "Prosto mi je neverovatno da sam to čuo." Javnost je uznemirila ispovest Milene Radulović u kojoj je iznela tvrdnje da ju je profesor glume, scenarista i reditelj Mika Aleksić seksualno zlostavljao, a mnoge… »

Horor priče iz mikine (m)učionice: Potresne ispovesti poznatih učenika Mike Aleksića: "Iz straha nisam smeo nikom da…

Blic 18.01.2021
Posle javnog istupa pet devojaka na čelu sa renomiranom mladom glumicom Milenom Radulović, koja je u ispovesti za "Blic" ispričala da ju je, kad je imala 17 godina, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić (68), oglasili su se mnogi… »

Bili smo nesrećni i uplašeni, urlao je na nas iz sveg glasa! Jezive priče iz Mikine škole pakla, glumci pružili podršku…

Kurir 18.01.2021
Glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, a potom su se javile i druge žrtve koje su prošle kroz sličnu ili istu situaciju. Mnoge poznate ličnosti… »

"Koliko je još Milena među: Nama?" Poznate dame podržale Milenu Radulović posle ispovesti u "Blicu" i postavile važna…

Blic 17.01.2021
Glumica Milena Radulović javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, a mnoge poznate ličnosti su joj javno pružile podršku, te su na društvenim mrežama napisale šta im… »

"Bila sam u Mikinoj grupi, bilo je teško" Posle Mileninog bolnog priznanja, Zorana Minčić otkrila svoje iskustvo sa…

Blic 17.01.2021
Glumica Milena Radulović ispričala je u potresnoj ispovesti za "Blic" da ju je profesor glume Miroslav Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina. Među onima koji su je javno podržali je i voditeljka Zorana Minčić, koja je pohađala Mikinu školu… »

Vesti dana »