Povezane vesti

Putin može da ga zatvori i baci ključ: Navaljnom u Rusiji preti veoma duga robija!

Pravda 18.01.2021
Policija je Navaljnog privela ubrzo nakon što je njegov let iz Berlina sleteo u nedelju uveče. To je trebalo da se desi na moskovskom aerodromu Vnukovo, gde se okupilo stotine pristalica. Vlasti su aerodrom zatvorile u poslednjem trenutku, a avion je… »

Ruska policija na aerodromu privela lidera opozicije Alekseja Navaljnog

Danas 18.01.2021
Ruska policija privela je večeras lidera opozicije Alekseja Navaljnog na aeorodromu Šeremetjevo, javile su svetske agencije. „Ovo je najbolji dan u mom životu za poslednjih pet meseci. Ja sam potpuno srećan što sam doleteo. Sada ću izaći i poći… »

Bajdenov savetnik za nacionalnu bezbednost: Navaljnog odmah osloboditi

Danas 17.01.2021
Glavni protivnik Kremlja Aleksej Navaljni, koji je večeras uhapšen u Moskvi, mora hitni da bude oslobođen, izjavio je Džejk Saliven (Jake Sullivan), budući američki savetnik za nacionalnu bezbednosti. „Napadi Kremlja na Navaljnog nisu samo… »

Reakcija Vašingtona: Bajden: Rusija odmah da oslobodi Navaljnog

Blic 17.01.2021
Novoizabrani američki predsednik Džozef Bajden poručio je da bi Rusija trebalo odmah da oslobodi opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koji je večeras priveden po povratku iz Berlina u Moskvu. "Navaljni bi trebalo odmah da bude oslobođen, a… »

Bajden deli lekcije o pravdi i demokratiji: Rusija odmah da oslobodi Navaljnog

Večernje novosti 17.01.2021
NOVOIZABRANI američki predsednik Džozef Bajden poručio je da bi Rusija trebalo odmah da oslobodi opozicionog lidera Alekseja Navaljnog koji je večeras priveden po povratku iz Berlina u Moskvu. - Navaljni bi trebalo odmah da bude oslobođen, a… »

Vesti dana »