Povezane vesti

Kragujevčanin posle rasprave naneo ubodne rane opasne po život

B92 18.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su sonoć D.D. (1990) iz Kragujevca. On se sumnjiči da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Sumnja se da je… »

Kragujevčanin (30) uhapšen zbog pokušaja ubistva: Osumnjičen da je posle svađe u prodavnici mladića izbo nožem

Kurir 18.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su sonoć D.D. (1990) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Zario mu nož u grudi: Krvavi obračun u Kragujevcu, muškarac (31) uhapšen zbog pokušaja ubistva

Blic 18.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su večeras D. D. (31) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Počelo je svađom u prodavnici, a završilo tučom i ubadanjem

Nova 18.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su večeras D.D. (1990) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Posvađali se, pa ga ubo nožem u grudi: U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog pokušaja ubistva!

Večernje novosti 17.01.2021
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, brzom akcijom, uhapsili su večeras D.D. (31) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Vesti dana »