Povezane vesti

Sankali se na automobilskoj gumi i podleteli pod automobil, zadobili teške povrede

Radio 021 18.01.2021
Dve osobe teško su povređene u nezgodi do koje je došlo prilikom sankanja u nedelju uveče na Košutnjaku, prenose mediji. Dve osobe, stare 21 i 24 godine, prevezene su u Urgentni centar, od kojih jedna na reanimaciju. Kako "Blic" danas saznaje, one su… »

Sankali se, pa podleteli pod točkove: Poznato stanje dve osobe koje su juče povređene na Košutnjaku

Blic 18.01.2021
Dve osobe koje su sinoć poveđene na Košutnjaku pošto su podleteli pod automobil sankajući se na automobilskoj gumi, sa teškim povredama su primljeni u Urgentni centar. Kako nam je rečeno u toj ustanovi, povređeni su primljeni u jedinicu intenzivne… »

Mladići koji su sankali na gumama zadobili teške povrede

Nova 18.01.2021
Dve osobe koje su poveđene prethodne noći na Košutnjaku, nakon što su podleteli pod automobil sankajući se na automobilskoj gumi, zadobile su teške povrede. Povređeni su primljeni u jedinicu intenzivne nege i nastavlja se njihovo dalje lečenje i… »

Sankali se, pa podleteli pod točkove: Poznato stanje povređenih u nesreći na Košutnjaku

Večernje novosti 18.01.2021
DVE OSOBE koje su sinoć poveđene na Košutnjaku pošto su podleteli pod automobil sankajući se na automobilskoj gumi, sa teškim povredama su primljeni u Urgentni centar. Kako nam je rečeno u toj ustanovi, povređeni su primljeni u jedinicu intenzivne… »

Sankanje na gumi pošlo po zlu: Užas u Košutnjaku, na dvoje ljudi naleteo auto, sa teškim povredama završili u Urgentnom!

Večernje novosti 18.01.2021
Dve osobe teško su povređene u nesreći, do koje je došlo prilikom sankanja u nedelju uveče na Košutnjaku, prenose mediji. Obe osobe, stare 21 i 24 godine, prevezene su u Urgentni centar, od kojih jedna na reanimaciju. Nesreća se dogodila kada je na… »

Nesreća na Košutnjaku: Sankali se na gumi, pa podleteli pod auto, dve osobe teško povređene

Blic 18.01.2021
Večeras na Košutnjaku dogodila se nesreća u kojoj su povređene dve osobe. Kako saznaje " Telegraf.rs", obe su sa teškim povredama prevezene u Urgentni centar, od kojih jedna na reanimaciju. Reč je o osobama starim 21 i 24 godine. Nesreća se desila… »

Sankali se na automobilskim gumama, pa završili u Urgentnom

Nova 18.01.2021
Dve osobe teško su povređene u nesreći, do koje je došlo prilikom sankanja u nedelju uveče na Košutnjaku, prenose mediji. Dve osobe, stare 21 i 24 godine, prevezene su u Urgentni centar, od kojih jedna na reanimaciju. Prema nezvaničnim… »

Vesti dana »