Повезане вести

Пабло Ласо пред звезду: ‘Фали им Лојд, али се они увек боре!’

Пабло Ласо пред звезду: ‘Фали им Лојд, али се они увек боре!’

Хот спорт 18.01.2021
Тренер Реал Мадрида Пабло Ласо дао је изјаву пред дуел са Црвеном звездом. Екипа београских ‘црвено-белих’ у понедељак са почетком од 19х гостује Реал Мадриду у оквиру Евролиге. Том приликом огласио се тренер домаћег тима, Пабло… »
Озил након трансфера: ‘Остварио сам свој сан!’

Озил након трансфера: ‘Остварио сам свој сан!’

Хот спорт 18.01.2021
Нови клуб, нови Месут Озил. Доскорашњи креативни везиста Арсенала, Месут Озил прешао је у редове турског Фенербахчеа. Док део навијача Арсенала жали што је отишао, други су пресрећни јер је како кажу, гушио тим. Чињеница је да… »
ЛУКА након пораза: ‘То нисам био ја, морам да будем бољи!’

ЛУКА након пораза: ‘То нисам био ја, морам да будем бољи!’

Хот спорт 18.01.2021
Цео свет му се диви, али не и он сам себи! Лука Дончић је синоћ имао магичну ноћ, убацивши 36 поена, уз 16 скокова и 15 асистенција. То је био његов укупно 29. трипл-дабл учинак у каријери, чиме је и дефинитивно претекао… »
Вилшир има нови клуб: Облачи добро познати дрес!

Вилшир има нови клуб: Облачи добро познати дрес!

Хот спорт 18.01.2021
Изгледа да ће преискусни везиста поново обући добро познати дрес! Џек Вилшир је од октобра 2020. године без клуба. Њега је тада екипа Вест Хема отпустила јер је био ‘вишак’ у саставу ‘Чекићара’. Дуго су се људи питали где је… »
Бојан миладиновић за ХотСпорт: ‘Очекујемо још два појачања у наредним данима! Желео сам да останем у мом Крушевцу’

Бојан миладиновић за ХотСпорт: ‘Очекујемо још два појачања у наредним данима! Желео сам да останем у мом Крушевцу’

Хот спорт 18.01.2021
‘Опстанак у лиги је приоритет! Из трећег покушаја сам довео Ђуричића у Напредак’. Рођен је 1982. године у Крушевцу. Каријеру је започео у Напретку, у ком и данас вредно ради. Како би кренуо негде, увек би се враћао у његов град… »
Јокић сјајан у поразу Денвера, Дончић престигао Џордана (видео)

Јокић сјајан у поразу Денвера, Дончић престигао Џордана (видео)

Спортски журнал 18.01.2021
Бобан Марјановић уписао два поена и четири скока за шест минута на терену. Кошаркаши Јуте победили у ноћи између недеље и понедељка екипу Денвера са 109:105, а Нагетсима није помогла још једна сјајна партија Николе Јокића… »
"Нисам играо против гобера него против Јуте": Никола Јокић после маестралне партије незадовољан: "Не играм против појединаца"

"Нисам играо против гобера него против Јуте": Никола Јокић после маестралне партије незадовољан: "Не играм против појединаца"

Спортал блиц 18.01.2021
Центар Денвера истакао је да су утакмице његовог тима против Јуте увек занимљиве, те да увек одлучују детаљи. (109:105) од Џезера, а српски репрезентативац је забележио 35 поена, 14 скокова и 9 асистенција. - Они су погађали… »
Јокић о дуелу са гобером: Играо сам против Јуте Џез

Јокић о дуелу са гобером: Играо сам против Јуте Џез

Вечерње новости 18.01.2021
ДА је кошарка индивидуални спорт, Србија би имала два светска броја један. Никола Јокић доминира паркетима најјаче кошаркашке лиге света, али сви трипл-даблоци овог света не могу надоместити слабу клупу Нагетса. Србин је… »
Не могу Јокић и Мари све сами: Србин бројао до 35, али су Џезери освојили Денвер (видео)

Не могу Јокић и Мари све сами: Србин бројао до 35, али су Џезери освојили Денвер (видео)

Моззарт спорт 18.01.2021
Центар Нагетса био је најбољи појединац меча у Пепси центру. Јута победила у неизвесној завршници са 109:105. Нагетси су се последњих недеља пробудили после лошег старта сезоне у најјачој кошаркашкој лиги на свету. Имали су… »
Јута надиграла Денвер, Јокићу асистенција фалила за ТД

Јута надиграла Денвер, Јокићу асистенција фалила за ТД

Н1 Инфо 18.01.2021
Кошаркаши Јута Џеза остварили су пету узастопну победу пошто су у гостима савладали Денвер Нагетсе 109:105. Српски центар Никола Јокић је упоразу свог тима забележио 35 поена, 14 скокова и 9 асистенција. Јута је боље почела… »
Реакције Николе Јокића су хит: Овако изгледа кошаркаш који убаци 35 поена, а његов тим изгуби! (видео)

Реакције Николе Јокића су хит: Овако изгледа кошаркаш који убаци 35 поена, а његов тим изгуби! (видео)

Мондо 18.01.2021
А и како очекивати да буде расположен... А и како очекивати да буде расположен... Никола Јокић игра можда и најбољу кошарку живота, али то се не манифестује у резултатима Денвера који је доживео већ седми пораз од почетка… »
Јута савладала Денвер: Јокић поново фантастичан! (видео)

Јута савладала Денвер: Јокић поново фантастичан! (видео)

Хот спорт 18.01.2021
Србин још једном надиграо Гобера! У ноћи између недеље и понедељка, Денвер Нагетси су угостили екипу Јуте Џез. Гости су остварили победу резултатом 105:109. Утакмица је била веома интересантна и читавим током неизвесна. Јута… »
Пораз Денвера, Јокић на ивици трипл-дабла

Пораз Денвера, Јокић на ивици трипл-дабла

Дневник 18.01.2021
ДЕНВЕР: Кошаркаши Денвера изгубили су од Јуте са 109:105, што им је седми пораз од почетка сезоне. Нагетсима није помогла ни нова одлична партија српског центра Николе Јокића, који је за 40 минута био на ивици трипл-дабла - 35… »
Словенац у историји: Дончић одиграо савршено и претекао Џордана на вечној листи

Словенац у историји: Дончић одиграо савршено и претекао Џордана на вечној листи

Спортал блиц 18.01.2021
је у поразу од са 117:101 одиграо најбољу утакмицу сезоне, па се ипак извињавао након сусрета. Словеначки плејмејкер је Чикагу убацио 36 поена (13/30 из игре, 6/11 за три), поделио је 16 скокова и уписао 15 асистенција, али ни… »
Јокић јесте моћан, али му треба друштво: Нова незаборавна партија Сомборца није била довољна за победу у Колораду /видео/

Јокић јесте моћан, али му треба друштво: Нова незаборавна партија Сомборца није била довољна за победу у Колораду /видео/

Спортал блиц 18.01.2021
Нагетси су се последњих недеља пробудили после лошег старта сезоне у најјачој кошаркашкој лиги на свету. Имали су три победе у претходне четири утакмице НБА лиге, али нови пораз . је славила у Колораду са 109:105. је потврдио… »
Денверу мало Јокићева магија и 35 поена против Јуте

Денверу мало Јокићева магија и 35 поена против Јуте

Нова 18.01.2021
Јута (9-4) и Денвер Нагетси (6-7) приредили су још један сјајан дуел који је подсетио на прошлогодишње мечеве из плеј-офа НБА лиге, али упркос сјајној партији нашег Николе Јокића Џезери су славили са 109:105. Јута је далеко… »
Сјајни Јокић без подршке саиграча: Нови пораз Денвера, Дончић претекао Џордана

Сјајни Јокић без подршке саиграча: Нови пораз Денвера, Дончић претекао Џордана

Вечерње новости 18.01.2021
КОШАРКАШИ Јута џеза савладали су Денвер нагетсе нашег Николе Јокића са 109:105, а српском кошаркашу недостајала је једна асистенција за нови трипл-дабл. Јокић је за 39 минута на паркету забележио 35 поена, 14 скокова и девет… »
Дончић прескочио Џордана, дао чак 30 за полувреме, али... Лука није могао сам!

Дончић прескочио Џордана, дао чак 30 за полувреме, али... Лука није могао сам!

Мондо 18.01.2021
Спектакуларан наступ Словенца и ипак пораз његовог тима. Спектакуларан наступ Словенца и ипак пораз његовог тима. Лука Дончић је поново био сензационалан, али то није било довољно за победу. Његов Далас изгубио је код куће… »
Трипл-дабл Дончића, уписао се и Боби у поразу Даласа ВИДЕО

Трипл-дабл Дончића, уписао се и Боби у поразу Даласа ВИДЕО

Нова 18.01.2021
Кошаркаши Далас Маверикса поражени су од Чикаго Булса у недељу увече са 117:101, упркос сјајном издању Словенца Луке Дончића. Дончић је против “бикова” уписао трипл-дабл са 36 поена, 16 скокова и 15 асистеннција (13/30 из… »

Вести дана »