Povezane vesti

Zahvalnost Milene Radulović inspektorki za rasvetljavanje silovanja u glumačkoj školi

Politika 18.01.2021
Glumica Milena Radulović je, nakon podnete prijave za zlostavljanje protiv vlasnika škole glume u Beogradu Miroslava Mike Aleksića, posebno pohvalila rad inspektorke Vesne Gašić Stojković na rasvetljavanju ovog slučaja koji je uznemirio javnost… »

"Šest godina sam ćutala": Javno progovorila još jedna glumica koja je Aleksića prijavila policiji

B92 18.01.2021
Iva Ilinčić (24), glumica Beogradskog dramskog pozorišta, još jedna je devojka koja je policiji prijavila čuvenog nastavnika glume Miroslava Miku Aleksića (68). Prvi put je, kako kaže, seksualno zlostavljana sa 17 godina. Usledio je period pauze do… »

"Ljudi ne shvataju šta znači doživeti nešto najstrašnije i onda to objaviti javno"

B92 18.01.2021
"Kada je došlo do nečega što se slobodno može smatrati i tragedijom i tektonskim poremećajem na našoj sceni, nameću se mnogi utisci i zaključci. Jedan od najtužnijih utisaka jeste sumnjičenje žrtava i njihovih motiva da iznesu svoje stradanje u… »

Aleksiću sudija odredio pritvor do 30 dana

Al Jazeera 18.01.2021
Vlasnik škole glume osumnjičen je da je seksuano napastvovao svoje učenice, od kojih su neke bile maloljetne. Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15… »

Išli smo na mikine časove sa strahom, ali bili smo porodica: Novinar Monda pohađao Aleksićevu školu glume

Mondo 18.01.2021
Novinar portala Mondo Dušan Ivković ispričao je svoje iskustvo iz škole glume Mike Aleksića. Novinar portala Mondo Dušan Ivković ispričao je svoje iskustvo iz škole glume Mike Aleksića. Mika Aleksić je ime koje se poslednjih dana neprestano… »

Mika nas je zlostavljao, znao je da ćemo ćutati: Oglasila se još jedna glumica - ima nas još!

Mondo 18.01.2021
Glumica Iva Ilinčić je jedna od devojaka koje su istupile i optužile učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno napastvovanje. Glumica Iva Ilinčić je jedna od devojaka koje su istupile i optužile učitelja glume Miroslava Miku… »

Miroslavu Miki Aleksiću određen pritvor do 30 dana

RTV 18.01.2021
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću (68) osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje. Odlukom sudije za prethodni… »

Glumica Iva Ilinčić još jedna žrtva Mike Aleksića: Nisam htela sebi da priznam da mi je to uradio, bio mi je kao otac

Noizz 18.01.2021
Glumica Iva Ilinčić (24) još jedna od žrtava nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića. Kako je otkrila za Blic, prvi put ju je seksualno uznemiravao sa 17 godina. Usledio je period pauze do njene 18. godine, a onda se sve nastavilo. - Nisam silovana… »

Ivan Karl: "Znao sam da je Mika strog i da ima metode koje ne bih okarakterisao kao pedagoške"

B92 18.01.2021
Glumica Milena Radulović prijavila je čuvenog nastavnika škole glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, nakon čega se javilo još pet devojaka koje su priznale kakvu su torturu prolazile. Mnoge javne ličnosti komentarisale su ovaj slučaj, a… »

Oglasila se supruga Mike Aleksića - ali ništa nije rekla

B92 18.01.2021
Biljana Mašić, profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, supruga Miroslava Mike Aleksića, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju. "Biće šta će biti"… »

Oglasila se i biljana Srbljanović: Da je Milena Radulović upisala neki pošteni fakultet, da li bi joj neko rekao...

Večernje novosti 18.01.2021
BILjANA Srbljanović, profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, reagujući na slučaj Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen pošto ga je pet učenica, među kojima je i glumica Milena Radulović, prijavilo za silovanje. Ona je na Fejsbuku objavila… »

Miroslav Aleksić danas pred tužiocem

B92 18.01.2021
Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) biće danas, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. On se sumnjiči da je, od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih… »

Mikin advokat sprečen da ga zastupa: Reditelju hitno određen branilac po službenoj dužnosti izvode ga pred tužioca u 17…

Kurir 18.01.2021
Profesor glume Miroslav Mika Aleksić, koji se nalazi u pritvoru zbog optužbi za silovanje i seksualno uznemiravanje, danas u 17 sati biće izveden pred tužioca. U policiji je bio prvo njegov advokat Dragan Plazinić, ali je njemu istekla legitimacija… »

Bilo je preteških tišina u prostoriji punoj dece, nisam shvatao tad Skaj Vikler bio je učenik Aleksića, otkrio šta se sve…

Kurir 18.01.2021
Muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler otkrio je da je bio bio učenik škole glume Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka koje su bile njegove učenice. Glumica… »

Lečić ispisao decu iz škole: Moj sin udario Miku u cevanicu

Nova 18.01.2021
U jeku optužbi za silovanje sa kojima se suočava čuveni beogradski učitelj glume Mika Aleksić, glumac Branislav Lečić otkrio je da su njegov sin Ivan i ćerka Ana bili u Mikinoj školi, ali da su se posle godinu dana ispisali, jer im se nije svideo… »

Ljuština: "To ti je normalno u tim godinama"; Mit: "Mika je bio na dobrom glasu. Ovo je jezivo"

B92 18.01.2021
Ispovest i priznanje glumice Milene Radulović da ju je pre nekoliko godina, kada je bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, uznemirio je mnoge, a posebno roditelje u Srbiji. Roditelje, koji su verovali čuvenom nastavniku… »

Biljana Srbljanović o "učitelju": Uvek sam govorila protiv te škole - vucarao se s Arkanovim Tigrovima, pa predavao deci

Mondo 18.01.2021
"Mnogo nas je koji smo često i jasno govorili protiv ove 'škole', protiv tog nehumanog i nepedagoškog načina 'rada', protiv maltretiranja i indoktrinacije dece" "Mnogo nas je koji smo često i jasno govorili protiv ove 'škole', protiv tog nehumanog i… »

Milena Radulović: "Kad smo imale 13-14 godina, Mika Aleksić bi nas propitivao da li imamo seks"

B92 18.01.2021
"Gledali smo kako odvodi devojke u tu prostoriju pored, gde se zadržavaju neko vreme. Pitala sam se kada će mene da odabere kao talentovanu i da me povede u sobu. A onda se to i dogodilo…" Ovo je policiji ispričala jedna od pet devojaka koje su… »

Manekenka Ivana Stanković pohađala je Mikinu školu glume: "Rano si krenula s*sama kroz život"

B92 18.01.2021
Čuveni nastavnik škole glume i reditelj i scenarista Miroslav Mika Aleksić danas bi trebalo da bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog optužbi za silovanje. Javnost je naime bila šokirana kada je kao bomba odjeknulo priznanje… »

Oglasila se supruga Mike Aleksića! Evo šta je profesorka Biljana Mašić rekla o slučaju koji je potresao Srbiju

Večernje novosti 18.01.2021
BILjANA Mašić, profesorka na FDU i supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju. - Biće šta će biti. Nemam komentar -… »

Bojana Maljević o Miki Aleksiću: Važno je da se sazna istina

B92 18.01.2021
Glumica Bojana Maljević podržala je koleginicu Milenu Radulović, koja je podnela krivičnu prijavu zbog silovanja protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića. Bojana Maljević je napisala pismo u kom je istakla da je važno da žrtve imaju… »

Oglasio se Bivši dečko Milene Radulović: Radovan Vujović ohrabio devojke da prijave silovatelja!

Mondo 18.01.2021
Glumac Radovan Vujović pružio podršku žrtvama Mike Aleksića. Glumac Radovan Vujović pružio podršku žrtvama Mike Aleksića Bivši partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, pružio je podršku glumici protiv zlostavljanja u školi… »

Ekskluzivno za Kurir: Majka Milene Radulović prvi put o slučaju koji je potresao Srbiju

Kurir 18.01.2021
Majka glumice Milene Radulović, Aleksandra Radulović, za Kurir se prvi put oglasila u javnosti povodom slučaja u kojoj je njena ćerka žrtva seksualnog predatora reditelja i vlasnika glumačke škole Miroslava Mike Aleksića. - Milena ima bezrezervnu… »

Tući ću te dok me ne zavoliš!: Šokantna rečenica koja je obeležila život Miroslava Aleksića privlači pažnju javnosti

Večernje novosti 18.01.2021
VLASNIK škole glume Miroslav Mika Aleksić priveden je 16. januara, u stanicu policije, nakon što ga je pet devojaka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje. Srpska glumica Milena Radulović (26) iznela je tvrdnje da ju je silovao kad je… »

Oglasila se prvi put posle skandala: Majka Milene Radulović progovorila i poslala snažnu poruku!

Mondo 18.01.2021
Milena Radulović je imala 17 godina kada je silovana, a prvi put nakon njenih reči oglasila se njena majka Aleksandra. Milena Radulović je imala 17 godina kada je silovana, a prvi put nakon njenih reči oglasila se njena majka Aleksandra. Majka glumice… »

Ivana Peters odvela je ćerku da upiše u mikinu školu glume: Zakasnile su i dobile poruku zbog koje danas zahvaljuje sudbini

Kurir 18.01.2021
Glumica Milena Radulović javno je istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić. Neke su takođe imale neprijatno iskustvo sa Mikom Aleksićem, a pevačica Ivana Peters otkrila je da je… »

Seka Sablić zgrožena mikom aleksićem: Gledala sam monstruma! Predatoru su žrtve dolazile na noge!

Kurir 18.01.2021
Legendarna glumica Jelisaveta Seka Sablić podržala je koleginicu Milenu Radulović nakon njene ispovesti da ju je čuveni pedagog glume Miroslav Mika Aleksić silovao. Ona je rekla da, na sreću, nikada nije upoznala Aleksića, ali da joj je gledjaući… »

Ekskluzivno za Kurir supruga Mike Aleksića: Prvi put za javnost o slučaju koji je potresao Srbiju

Kurir 18.01.2021
Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju za Kurir. - Biće šta će biti. Nemam komentar… »

Oglasila se supruga Mike Aleksića, osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje svojih učenica

Blic 18.01.2021
Biljana Mašić, profesor na FDU, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju. - Biće šta će biti - rekla je supruga… »

Saslušanje mike aleksića danas u 17 časova: Učitelja glume optužuju za silovanje maloletnih učenica

Mondo 18.01.2021
Preti mu od 5 do 15 godina zatvora. Preti mu od 5 do 15 godina zatvora. Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni vlasnik škole glume koga su glumica Milena Radulović (26) i još četiri devojke u policiji optužile za silovanje i nedozvoljene polne radnje… »

Supruga Mike Aleksića nakon optužbi: Biće šta će biti

Nova 18.01.2021
Biljana Mašić, profesorka na FDU i supruga Miroslava Mike Aleksića, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice njegove škole glume, oglasila se prvi put o ovom slučaju. “Biće šta će biti”, rekla je supruga… »

Strašna priča mlade glumice otvorila Pandorinu kutiju

Danas 18.01.2021
Policija uhapsila Miroslava Miku Aleksića, čuvenog dramskog pedagoga, zbog sumnje da je seksualno zlostavljano nekoliko polaznica njegove škole glume Glumica Milena Radulović i još dve devojke koje su prijavile policiji da ih je silovao ili seksualno… »

Oglasio se bivši dečko Milene Radulović: Radovan Vujović poslao poruku svim devojkama koje su prošle kao ona

Večernje novosti 18.01.2021
BIVŠI dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku u rasvetljavanju slučaja dugogodišnjeg zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića. Vujović je na svom Instagram… »

Bivši dečko Milene Radulović progovorio: Radovan poslao važnu poruku svim žrtvama Mike Aleksića (foto)

Kurir 18.01.2021
Bivši dugogodišnji partner glumice Milene Radulović, glumac Radovan Vujović, jedan je od prvih koji je pružio podršku glumici protiv zlostavljanja u školi glume Miroslava Mike Aleksića. Vujović je na svom Instagram profilu postavio fotografiju… »

Moj sin je udario miku u cevanicu, odmah posle toga sam ih ispisao iz njegove škole! Lečić o incidentu u školi glume

Mondo 18.01.2021
"To mi je ostalo zapečaćeno". "To mi je ostalo zapečaćeno". Nakon što je mlada glumica Milena Radulović javno ispričala da je poznati srpski reditelj i učitelj glume Mika Aleksić silovao, kao i otkrila neke detalje iz škole strave, oglasile su… »

Milena o strahotama: Rekao je “U grupi samo Mika upravlja”

Nova 18.01.2021
Glumica Milena Radulović, jedna od žrtvi vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića, u drugog delu ispovesti ispričala je sve o strahotama koje je doživela, ali i o pravilima koja su postojala i vladala u grupi koju su zlostavljane devojčice… »

Vukašin Ljuština je bio učenik u školi glume kod Mike Aleksića: "Uvek misliš da si ti kriv, ako se tvoje mišljenje ne…

Blic 18.01.2021
Nakon što je glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, jedan od učenika ove škole Vukašin Ljuština, otkrio je šta se dešavalo na časovima. -… »

Kakva sudbina čeka aleksića? Danas saslušanje u tužilaštvu, preti mu 15 godina zatvora

Večernje novosti 18.01.2021
VLASNIK škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) popodne će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu povodom navoda krivične prijave koja ga tereti da je od 2012-2020. godine u prostorijama te škole seksualno… »

Čedomir Jovanović pružio podršku devojkama koje su prijavile zlostavljanje u školi glume

Blic 18.01.2021
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović prižio je podršku devojkama koje su podnele prijavu protiv Miroslava Mike Aleksića zbog zlostavljanja u školi glume. Jovanović se oglasio se putem svog Instagram profila. Jovanović je napisao… »

Čula sam da decu poliva kofama da im spere glupost: Anja Mit nije htela da ide u školu Mike Aleksića! To je ozbiljna…

Kurir 18.01.2021
Miroslav Mika Aleksić uhapšen je nakon što ga je mlada glumica Milena Radulović optužila za silovanje, a sada je o tome govorila je glumica Anja Mit. Glumica ne krije da je zatečena celom situacijom. Anja kaže da je, kada je čula šta se sve u… »

Čula sam da je polivao decu kofama vode da im spere glupost: Anja Mit nije želela da ide u Mikinu školu glume

Mondo 18.01.2021
"Pričali su da ih vređa i omalovažava". "Pričali su da ih vređa i omalovažava". Čuveni srpski reditelj i učitelj glume, kao i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, priveden je nadležnim organima nakon što ga je mlada glumica Milena… »

Nakon Milene, progovorila i Anđelka: Imala sam 19 godina, pisao mi je pesme, a jednom me je poljubio u usta...

Mondo 18.01.2021
Marketinški ekspert Anđelka D. je sa 19 godina prošla veoma traumatično iskustvo o kojem je ćutala dugi niz godina. Marketinški ekspert Anđelka D. je sa 19 godina prošla veoma traumatično iskustvo o kojem je ćutala dugi niz godina. Glumica… »

Dečacima je govorio debeo si, devojčicama gusko: Mikin učenik otkrio kako ih je sve vređao na časovima glume

Kurir 18.01.2021
Glumica Milena Radulović u javnosti je napravila pometnju kada je priznala da ju je silovao reditelj i vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić. Vukašin Ljuština bio je đak Mike Aleksića koji je otkrio kako ih je učitelj vređao na časovima dok… »

Znala sam kako se obraćao glumicama: Anja Mit progovorila o školi Mike Aleksića

Večernje novosti 18.01.2021
SRBIJU je zaprepastila vest da je glumica Milena Radulović prijavila poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, a na ovu temu u progovorila je i glumica Anja Mit. - Dok sam vas slušala ježim se, nikad se nisam osećala ovako za… »

"Desio se incident, moj sin ga je iz besa udario u cevanicu" Branislav Lečić o iskustvu njegove dece u školi Mike Aleksića

Blic 18.01.2021
Nakon što je glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao čuveni nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, mnoge poznate ličnosti su joj javno pružile podršku. Glumac Branislav Lečić otkrio je da… »

Moj sin je miku udario u cevanicu: Branislav Lečić otkrio zašto je decu ispisao iz škole glume Mike Aleksića

Kurir 18.01.2021
Pošto je glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, mnoge poznate ličnosti su joj javno pružile podršku. Glumac Branislav Lečić otkrio je da su njegov… »

Desio se incident, šutnuo je miku: Branislav Lečić otkrio zašto je decu ispisao iz škole glume Miroslava Aleksića

Večernje novosti 18.01.2021
POŠTO je glumica Milena Radulović javno istupila sa tvrdnjama da ju je, dok je još bila maloletna, silovao nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić, mnoge poznate ličnosti su joj javno pružile podršku. Glumac Branislav Lečić otkrio je da su njegov… »

Nove optužbe protiv Aleksića: "Tražio je da pijemo hormon rasta, zlostavljao nas je"

Telegraf 18.01.2021
Miroslav Mika Aleksić će danas biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, posle optužbi koje su zgrozile javnost. Nakon priznanja Milene Radulović da ju je režiser, scenarista i vlasnik škole glume Mika Aleksić seksualno… »

Šest strogih pravila mikine škole: Ako bi ga dete slagalo, moralo je da uradi ovo

Večernje novosti 18.01.2021
POZNATI srpski reditelj i učitelj glume Mika Aleksić priveden je zbog optužbi glumice Milene Radulović da ju je silovao dok je bila maloletna, a Milena je za domaće medije ispričala kako je izgledao boravak u njegovoj školi glume. A u Mikinu školu… »

Škola straha: Mika Aleksić decenijama zlostavljao devojke u školi glume!

Kurir 18.01.2021
Vlasnik čuvene škole glume „Stvar srca“ (68) uhapšen zbog sumnje da je silovao ili seksualno uznemiravao najmanje pet devojaka, razotkriva se monstruozna mreža u kojoj su žrtve bile i maloletnice. Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj… »

Istrčala je uplakana i rekla šta joj je Mika radio: Bivša učenica otkriva strahote koje su devojčice doživljavale

Mondo 18.01.2021
Kako tvrdi, tražio je od devojčica da piju hormon rasta. Kako tvrdi, tražio je od devojčica da piju hormon rasta. Nakon priznanja Milene Radulović da ju je režiser, scenarista i vlasnik škole glume Mika Aleksić seksualno zlostavljao, oglasile su… »

Rekao mi je da sam rano krenula grudima kroz život: Ivana Stanković išla je u Mikinu školu, pa opisala šta se sve…

Kurir 18.01.2021
Miroslav Mika Aleksić (68), čuveni učitelj škole glume uhapšen je zbog sumnje da je godinama silovao ili seksualno uznemiravao pet devojaka. Ivana Stanković, srpska manekenka, opisala je psihičko zlostavljanje od strane profesora, pa i da joj je… »

(FOTO) Škola Mike Aleksića sad izgleda kao kuća strave

Nova 18.01.2021
Reporteri portala Nova.rs uputili su se u školu "Stvar srca" na Obilićevom vencu u Beogradu, a koja se nalazi u vlasništvu poznatog beogradskog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i seksualno napastvovanje svojih… »

Lečić: "Miku znam iz škole, upisao sam decu jer je bio na glasu"

B92 18.01.2021
Srbija ne prestaje da priča o najpoznatijoj školi glume i nastavniku Miroslavu Miki Aleksiću koga je policija uhapsila zbog sumnje da je seksualno napastvovao pet svojih učenica. Zašto neće dobiti doživotni zatvor kao malčanski berberin, iako se… »

Milenina ispovest ohrabruje žene

Dnevnik 18.01.2021
NOVI SAD: Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su Miroslava Miku Aleksića (68) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, saopštio je MUP. - Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020… »

Milena Radulović progovorila posle 9 godina, sada je deo javnosti napada!

Svet plus 18.01.2021
Glumica Milena Radulović progovorila o silovanju posle 9 godina, sada je deo javnosti napada i pita se šta je čekala?! Istina je da žrtve često ne kažu nikom od straha i stida, a desi se i da kažu, pa da ih posle toga drugi optuže, osramote… »

Milena ispričala nove detalje iz škole užasa: Kod Mike je postojalo 6 pravila, pretio deci da ne bi pričala roditeljima

Pravda 18.01.2021
Glumica čija je hrabra ispovest potresla Srbiju otkrila nove detalje iz škole glume Mike Aleksića, koji će biti saslušan zbog optužbi. Poznati srpski reditelj i učitelj glume Mika Aleksić priveden je zbog optužbi glumice Milene Radulović da ju… »

Milena ispričala nove detalje iz škole užasa: Kod Mike je postojalo 6 pravila, pretio deci da ne bi pričala roditeljima

Mondo 18.01.2021
Glumica čija je hrabra ispovest potresla Srbiju otkrila nove detalje iz škole glume Mike Aleksića, koji će biti saslušan zbog optužbi. Glumica čija je hrabra ispovest potresla Srbiju otkrila nove detalje iz škole glume Mike Aleksića, koji će… »

Učitelj glume osumnjičen za silovanje učenica danas pred tužiocem

Radio 021 18.01.2021
Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) biće danas, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih učenica… »

Scenario za najgori horor: Miroslav Aleksić sedi sa decom na audiciji i savetuje da nose suknje

Kurir 18.01.2021
Nakon što je kao bomba odjeknula vest kada je glumica Milena Radulović je prijavila policiji učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje. Na Jutjub platformi postoji video snimak, gde je gost bio Aleksić i njegovi učenici, a… »

Novi detalji o zlostavljanju u školi glume Milena Radulović: Kada smo imali 13-14 godina Mika nas je pitao da li imamo s*ks

Kurir 18.01.2021
Gledali smo kako odvodi devojke u tu prostoriju pored, gde se zadržavaju neko vreme. Pitala sam se kada će mene da odabere kao talentovanu i da me povede u sobu. A onda se to i dogodilo. Ovo je policiji ispričala jedna od pet devojaka koje su Miroslava… »

Pipao me po zadnjici i pitao "gde voliš": Svedočenje devojke iz Aleksićeve škole ledi krv u žilama

Pravda 18.01.2021
Ugledni beogradski profesor Miroslav Mika Aleksić uhapšen je nakon što ga je nekoliko nekadašnjih polaznica škole glume koju vodi prijavilo za silovanje i seksualno napastvovanje. Poznat je kao vrsni profesor glume, a javnost u Srbiji šokirana je… »

Roditelj sumnjao šta se tamo dešava! Jurić o školi glume - Milena je prošla pakao, dečak je zlostavljan, a ćutao je!

Mondo 18.01.2021
Jurić je istakao da je jedan od roditelja dece iz škole glume sumnjao na Miku Aleksića. Jurić je istakao da je jedan od roditelja dece iz škole glume sumnjao na Miku Aleksića. Igor Jurić angažovan na slučajevima pedofilije i seksualnog… »

Aleksić danas pred tužiocem: Vlasnik škole glume osumnjičen da je napastvovao 5 svojih učenica

Kurir 18.01.2021
Vlasnik škole glume u Beogradu Miroslav Mika Aleksić (68) biće danas, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je od 2012. do 2020. godine, u prostorijama te škole seksualno napastvovao pet svojih učenica… »

Pitao nas je da li imamo seks i da li nam prija: Novi detalji slučaja koji je zaprepastio Srbiju - Odvodio je devojke u jednu…

Večernje novosti 18.01.2021
GLEDALI smo kako odvodi devojke u tu prostoriju pored, gde se zadržavaju neko vreme. Pitala sam se kada će mene da odabere kao talentovanu i da me povede u sobu. A onda se to i dogodilo…. Ovo je policiji ispričala jedna od pet devojaka koje su… »

Zeljković: Ja i još jedna devojka prijavile smo Aleksića

RTV 18.01.2021
BEOGRAD - Nakon glumice Milene Radulović, njena koleginica Sara Zeljković objavila je da je, zajedno sa još jednom neimenovanom devojkom, danas u policiji iznela optužbe za seksualno zlostavljanje protiv svog nekadašnjeg učitelja glume Miroslava… »

Oglasila se Bojana Maljević: Evo šta je rekla o svom prijatelju Miki Aleksiću (foto)

Večernje novosti 17.01.2021
GLUMICA Bojana Maljević oglasila se na svom Tviter profilu povodom slučaja Miroslava Mike Aleksića. Glumica je na svom Tviter profilu objavila kratak post kojem je priložila i svoje pisano saopštenje o celom slučaju koji se odvija oko njenog… »

Reditelj Aleksić silovao učenice? Javnost zgrožena - Mika osumnjičen za seksualno zlostavljanje pet devojaka, dve bile…

Večernje novosti 17.01.2021
MIROSLAV Mika Aleksić (68), reditelj i učitelj glume, osumnjičen je da je od 2012. pa sve do prošle godine u prostorijama svoje privatne škole u centru Beograda seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve u tom periodu bile maloletne… »

Svet užasa žrtve silovanja: Mnogi osuđuju glumicu Milenu Radulović što nije ranije progovorila, a evo šta je razlog…

Večernje novosti 17.01.2021
SRBIJA je u šoku posle objave da je uhapšen reditelj Miroslav Mika Aleksića, koga je mlada glumica Milena Radulović (26) optužila da ju je silovao dok je maloletna pohađala njegovu školu glume. Ona je takođe ispričala da nije jedina Aleksićeva… »

"Podrška devojkama": Srpski reprezentativci poslali identične poruke podrške Mileni Radulović, javilo se još puno…

Blic sport 17.01.2021
Nakon što se u subotu pojavila informacija da je nekoliko devojaka, od kojih su neke u tom momentu bile maloletne, prijavilo policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, oglasili su se i… »

Marijana Mićić progovorila o pohađanju škole mike Aleksića: Horor, naježim se kad pomislim... (foto)

Večernje novosti 17.01.2021
GLUMICA Milena Radulović prijavila je poznatog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, a voditeljka Marijana Mićić kaže da se naježi kad pomisli da je mnogoj deci njegovu školu sa oduševljenjem preporučivala. - Horor! Naježim se… »

Vesti dana »