Повезане вести
Захвалност Милене Радуловић инспекторки за расветљавање силовања у глумачкој школи
Политика 18.01.2021
Глумица Милена Радуловић је, након поднете пријаве за злостављање против власника школе глуме у Београду Мирослава Мике Алексића, посебно похвалила рад инспекторке Весне Гашић Стојковић на расветљавању овог случаја који је… »
Ишли смо на микине часове са страхом, али били смо породица: Новинар Монда похађао Алексићеву школу глуме
Мондо 18.01.2021
Новинар портала Мондо Душан Ивковић испричао је своје искуство из школе глуме Мике Алексића. Новинар портала Мондо Душан Ивковић испричао је своје искуство из школе глуме Мике Алексића. Мика Алексић је име које се последњих дана… »
Алексићу судија одредио притвор до 30 дана
Ал Јазеера 18.01.2021
Власник школе глуме осумњичен је да је сексуано напаствовао своје ученице, од којих су неке биле малољетне. Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана власнику школе глуме у Београду Мирославу Мики Алексићу (68)… »
Мика нас је злостављао, знао је да ћемо ћутати: Огласила се још једна глумица - има нас још!
Мондо 18.01.2021
Глумица Ива Илинчић је једна од девојака које су иступиле и оптужиле учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање и сексуално напаствовање. Глумица Ива Илинчић је једна од девојака које су иступиле и оптужиле учитеља… »
Глумица Ива Илинчић још једна жртва Мике Алексића: Нисам хтела себи да признам да ми је то урадио, био ми је као отац
Ноизз 18.01.2021
Глумица Ива Илинчић (24) још једна од жртава наставника глуме Мирослава Мике Алексића. Како је открила за Блиц, први пут ју је сексуално узнемиравао са 17 година. Уследио је период паузе до њене 18. године, а онда се све… »
Мирославу Мики Алексићу одређен притвор до 30 дана
РТВ 18.01.2021
БЕОГРАД - Виши суд у Београду одредио је вечерас притвор до 30 дана власнику школе глуме у Београду Мирославу Мики Алексићу (68) осумњиченом за укупно 15 кривичних дела, осам силовања и седам дела полно узнемиравање. Одлуком… »
Огласила се и биљана Србљановић: Да је Милена Радуловић уписала неки поштени факултет, да ли би јој неко рекао...
Вечерње новости 18.01.2021
БИЉАНА Србљановић, професорка на Факултету драмских уметности, реагујући на случај Мирослава Мике Алексића који је ухапшен пошто га је пет ученица, међу којима је и глумица Милена Радуловић, пријавило за силовање. Она је на… »
Лечић исписао децу из школе: Мој син ударио Мику у цеваницу
Нова 18.01.2021
У јеку оптужби за силовање са којима се суочава чувени београдски учитељ глуме Мика Алексић, глумац Бранислав Лечић открио је да су његов син Иван и ћерка Ана били у Микиној школи, али да су се после годину дана исписали, јер… »
Било је претешких тишина у просторији пуној деце, нисам схватао тад Скај Виклер био је ученик Алексића, открио шта се све…
Курир 18.01.2021
Музичар Ђорђе Миљеновић, познатији као Скај Виклер открио је да је био био ученик школе глуме Мирослава Мике Алексића који је ухапшен због сумње да је годинама силовао или сексуално узнемиравао пет девојака које су биле његове… »
Микин адвокат спречен да га заступа: Редитељу хитно одређен бранилац по службеној дужности изводе га пред тужиоца у 17 сати…
Курир 18.01.2021
Професор глуме Мирослав Мика Алексић, који се налази у притвору због оптужби за силовање и сексуално узнемиравање, данас у 17 сати биће изведен пред тужиоца. У полицији је био прво његов адвокат Драган Плазинић, али је њему… »
Биљана Србљановић о "учитељу": Увек сам говорила против те школе - вуцарао се с Аркановим Тигровима, па предавао деци
Мондо 18.01.2021
"Много нас је који смо често и јасно говорили против ове 'школе', против тог нехуманог и непедагошког начина 'рада', против малтретирања и индоктринације деце" "Много нас је који смо често и јасно говорили против ове 'школе'… »
Огласила се супруга Мике Алексића! Ево шта је професорка Биљана Машић рекла о случају који је потресао Србију
БИЉАНА Машић, професорка на ФДУ и супруга Мирослава Мике Алексића који је ухапшен због сумње да је сексуално злостављао и узнемиравао полазнице његове школе глуме, огласила се први пут о овом случају. - Биће шта ће бити… »
Огласио се Бивши дечко Милене Радуловић: Радован Вујовић охрабио девојке да пријаве силоватеља!
Мондо 18.01.2021
Глумац Радован Вујовић пружио подршку жртвама Мике Алексића. Глумац Радован Вујовић пружио подршку жртвама Мике Алексића Бивши партнер глумице Милене Радуловић, глумац Радован Вујовић, пружио је подршку глумици против… »
Огласила се први пут после скандала: Мајка Милене Радуловић проговорила и послала снажну поруку!
Мондо 18.01.2021
Милена Радуловић је имала 17 година када је силована, а први пут након њених речи огласила се њена мајка Александра. Милена Радуловић је имала 17 година када је силована, а први пут након њених речи огласила се њена мајка… »
Тући ћу те док ме не заволиш!: Шокантна реченица која је обележила живот Мирослава Алексића привлачи пажњу јавности
ВЛАСНИК школе глуме Мирослав Мика Алексић приведен је 16. јануара, у станицу полиције, након што га је пет девојака пријавило за силовање или сексуално узнемиравање. Српска глумица Милена Радуловић (26) изнела је тврдње да ју… »
Сека Саблић згрожена миком алексићем: Гледала сам монструма! Предатору су жртве долазиле на ноге!
Курир 18.01.2021
Легендарна глумица Јелисавета Сека Саблић подржала је колегиницу Милену Радуловић након њене исповести да ју је чувени педагог глуме Мирослав Мика Алексић силовао. Она је рекла да, на срећу, никада није упознала Алексића, али да… »
Ивана Петерс одвела је ћерку да упише у микину школу глуме: Закасниле су и добиле поруку због које данас захваљује судбини
Курир 18.01.2021
Глумица Милена Радуловић јавно је иступила са тврдњама да ју је, док је још била малолетна, силовао чувени наставник глуме Мирослав Мика Алексић. Неке су такође имале непријатно искуство са Миком Алексићем, а певачица Ивана… »
Бивши дечко Милене Радуловић проговорио: Радован послао важну поруку свим жртвама Мике Алексића (фото)
Курир 18.01.2021
Бивши дугогодишњи партнер глумице Милене Радуловић, глумац Радован Вујовић, један је од првих који је пружио подршку глумици против злостављања у школи глуме Мирослава Мике Алексића. Вујовић је на свом Инстаграм профилу… »
Страшна прича младе глумице отворила Пандорину кутију
Данас 18.01.2021
Полиција ухапсила Мирослава Мику Алексића, чувеног драмског педагога, због сумње да је сексуално злостављано неколико полазница његове школе глуме Глумица Милена Радуловић и још две девојке које су пријавиле полицији да их је… »
Супруга Мике Алексића након оптужби: Биће шта ће бити
Нова 18.01.2021
Биљана Машић, професорка на ФДУ и супруга Мирослава Мике Алексића, који је ухапшен због сумње да је силовао и сексуално злостављао полазнице његове школе глуме, огласила се први пут о овом случају. “Биће шта ће бити”, рекла… »
Саслушање мике алексића данас у 17 часова: Учитеља глуме оптужују за силовање малолетних ученица
Мондо 18.01.2021
Прети му од 5 до 15 година затвора. Прети му од 5 до 15 година затвора. Мирослав Мика Алексић (68), чувени власник школе глуме кога су глумица Милена Радуловић (26) и још четири девојке у полицији оптужиле за силовање и… »
Милена о страхотама: Рекао је “У групи само Мика управља”
Нова 18.01.2021
Глумица Милена Радуловић, једна од жртви власника школе глуме Мирослава Мике Алексића, у другог делу исповести испричала је све о страхотама које је доживела, али и о правилима која су постојала и владала у групи коју су… »
Мој син је ударио мику у цеваницу, одмах после тога сам их исписао из његове школе! Лечић о инциденту у школи глуме
Мондо 18.01.2021
"То ми је остало запечаћено". "То ми је остало запечаћено". Након што је млада глумица Милена Радуловић јавно испричала да је познати српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић силовао, као и открила неке детаље из школе… »
Вукашин Љуштина је био ученик у школи глуме код Мике Алексића: "Увек мислиш да си ти крив, ако се твоје мишљење не слаже са…
Блиц 18.01.2021
Након што је глумица Милена Радуловић јавно иступила са тврдњама да ју је, док је још била малолетна, силовао чувени наставник глуме Мирослав Мика Алексић, један од ученика ове школе Вукашин Љуштина, открио је шта се дешавало… »
Чедомир Јовановић пружио подршку девојкама које су пријавиле злостављање у школи глуме
Блиц 18.01.2021
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић прижио је подршку девојкама које су поднеле пријаву против Мирослава Мике Алексића због злостављања у школи глуме. Јовановић се огласио се путем свог Инстаграм профила… »
Дечацима је говорио дебео си, девојчицама гуско: Микин ученик открио како их је све вређао на часовима глуме
Курир 18.01.2021
Глумица Милена Радуловић у јавности је направила пометњу када је признала да ју је силовао редитељ и власник школе глуме Мирослав Мика Алексић. Вукашин Љуштина био је ђак Мике Алексића који је открио како их је учитељ вређао… »
Након Милене, проговорила и Анђелка: Имала сам 19 година, писао ми је песме, а једном ме је пољубио у уста...
Мондо 18.01.2021
Маркетиншки експерт Анђелка Д. је са 19 година прошла веома трауматично искуство о којем је ћутала дуги низ година. Маркетиншки експерт Анђелка Д. је са 19 година прошла веома трауматично искуство о којем је ћутала дуги низ… »
Чула сам да је поливао децу кофама воде да им спере глупост: Ања Мит није желела да иде у Микину школу глуме
Мондо 18.01.2021
"Причали су да их вређа и омаловажава". "Причали су да их вређа и омаловажава". Чувени српски редитељ и учитељ глуме, као и власник школе глуме Мирослав Мика Алексић, приведен је надлежним органима након што га је млада глумица… »
Чула сам да децу полива кофама да им спере глупост: Ања Мит није хтела да иде у школу Мике Алексића! То је озбиљна…
Курир 18.01.2021
Мирослав Мика Алексић ухапшен је након што га је млада глумица Милена Радуловић оптужила за силовање, а сада је о томе говорила је глумица Ања Мит. Глумица не крије да је затечена целом ситуацијом. Ања каже да је, када је чула… »
Знала сам како се обраћао глумицама: Ања Мит проговорила о школи Мике Алексића
СРБИЈУ је запрепастила вест да је глумица Милена Радуловић пријавила познатог учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање, а на ову тему у проговорила је и глумица Ања Мит. - Док сам вас слушала јежим се, никад се нисам… »
Нове оптужбе против Алексића: "Тражио је да пијемо хормон раста, злостављао нас је"
Телеграф 18.01.2021
Мирослав Мика Алексић ће данас бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду, после оптужби које су згрозиле јавност. Након признања Милене Радуловић да ју је режисер, сценариста и власник школе глуме Мика… »
Мој син је мику ударио у цеваницу: Бранислав Лечић открио зашто је децу исписао из школе глуме Мике Алексића
Курир 18.01.2021
Пошто је глумица Милена Радуловић јавно иступила са тврдњама да ју је, док је још била малолетна, силовао наставник глуме Мирослав Мика Алексић, многе познате личности су јој јавно пружиле подршку. Глумац Бранислав Лечић открио… »
Шест строгих правила микине школе: Ако би га дете слагало, морало је да уради ово
ПОЗНАТИ српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене Радуловић да ју је силовао док је била малолетна, а Милена је за домаће медије испричала како је изгледао боравак у његовој школи… »
(ФОТО) Школа Мике Алексића сад изгледа као кућа страве
Нова 18.01.2021
Репортери портала Нова.рс упутили су се у школу "Ствар срца" на Обилићевом венцу у Београду, а која се налази у власништву познатог београдског учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, који се сумњичи за силовање и сексуално… »
Рекао ми је да сам рано кренула грудима кроз живот: Ивана Станковић ишла је у Микину школу, па описала шта се све дешавало…
Курир 18.01.2021
Мирослав Мика Алексић (68), чувени учитељ школе глуме ухапшен је због сумње да је годинама силовао или сексуално узнемиравао пет девојака. Ивана Станковић, српска манекенка, описала је психичко злостављање од стране… »
Истрчала је уплакана и рекла шта јој је Мика радио: Бивша ученица открива страхоте које су девојчице доживљавале
Мондо 18.01.2021
Како тврди, тражио је од девојчица да пију хормон раста. Како тврди, тражио је од девојчица да пију хормон раста. Након признања Милене Радуловић да ју је режисер, сценариста и власник школе глуме Мика Алексић сексуално… »
Школа страха: Мика Алексић деценијама злостављао девојке у школи глуме!
Курир 18.01.2021
Власник чувене школе глуме „Ствар срца“ (68) ухапшен због сумње да је силовао или сексуално узнемиравао најмање пет девојака, разоткрива се монструозна мрежа у којој су жртве биле и малолетнице. Мирослав Мика Алексић (68)… »
Милена испричала нове детаље из школе ужаса: Код Мике је постојало 6 правила, претио деци да не би причала родитељима
Правда 18.01.2021
Глумица чија је храбра исповест потресла Србију открила нове детаље из школе глуме Мике Алексића, који ће бити саслушан због оптужби. Познати српски редитељ и учитељ глуме Мика Алексић приведен је због оптужби глумице Милене… »
Милена испричала нове детаље из школе ужаса: Код Мике је постојало 6 правила, претио деци да не би причала родитељима
Мондо 18.01.2021
Глумица чија је храбра исповест потресла Србију открила нове детаље из школе глуме Мике Алексића, који ће бити саслушан због оптужби. Глумица чија је храбра исповест потресла Србију открила нове детаље из школе глуме Мике… »
Родитељ сумњао шта се тамо дешава! Јурић о школи глуме - Милена је прошла пакао, дечак је злостављан, а ћутао је!
Мондо 18.01.2021
Јурић је истакао да је један од родитеља деце из школе глуме сумњао на Мику Алексића. Јурић је истакао да је један од родитеља деце из школе глуме сумњао на Мику Алексића. Игор Јурић ангажован на случајевима педофилије и… »
Пипао ме по задњици и питао "где волиш": Сведочење девојке из Алексићеве школе леди крв у жилама
Правда 18.01.2021
Угледни београдски професор Мирослав Мика Алексић ухапшен је након што га је неколико некадашњих полазница школе глуме коју води пријавило за силовање и сексуално напаствовање. Познат је као врсни професор глуме, а јавност у… »
Нови детаљи о злостављању у школи глуме Милена Радуловић: Када смо имали 13-14 година Мика нас је питао да ли имамо с*кс
Курир 18.01.2021
Гледали смо како одводи девојке у ту просторију поред, где се задржавају неко време. Питала сам се када ће мене да одабере као талентовану и да ме поведе у собу. А онда се то и догодило. Ово је полицији испричала једна од пет… »
Сценарио за најгори хорор: Мирослав Алексић седи са децом на аудицији и саветује да носе сукње
Курир 18.01.2021
Након што је као бомба одјекнула вест када је глумица Милена Радуловић је пријавила полицији учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за сексуално злостављање. На Јутјуб платформи постоји видео снимак, где је гост био Алексић и… »
Зељковић: Ја и још једна девојка пријавиле смо Алексића
РТВ 18.01.2021
БЕОГРАД - Након глумице Милене Радуловић, њена колегиница Сара Зељковић објавила је да је, заједно са још једном неименованом девојком, данас у полицији изнела оптужбе за сексуално злостављање против свог некадашњег учитеља… »
Огласила се Бојана Маљевић: Ево шта је рекла о свом пријатељу Мики Алексићу (фото)
Вечерње новости 17.01.2021
ГЛУМИЦА Бојана Маљевић огласила се на свом Твитер профилу поводом случаја Мирослава Мике Алексића. Глумица је на свом Твитер профилу објавила кратак пост којем је приложила и своје писано саопштење о целом случају који се… »
Редитељ Алексић силовао ученице? Јавност згрожена - Мика осумњичен за сексуално злостављање пет девојака, две биле…
МИРОСЛАВ Мика Алексић (68), редитељ и учитељ глуме, осумњичен је да је од 2012. па све до прошле године у просторијама своје приватне школе у центру Београда сексуално напаствовао пет својих ученица, од којих су две у том… »
Свет ужаса жртве силовања: Многи осуђују глумицу Милену Радуловић што није раније проговорила, а ево шта је разлог ћутања!…
СРБИЈА је у шоку после објаве да је ухапшен редитељ Мирослав Мика Алексића, кога је млада глумица Милена Радуловић (26) оптужила да ју је силовао док је малолетна похађала његову школу глуме. Она је такође испричала да није… »
"Подршка девојкама": Српски репрезентативци послали идентичне поруке подршке Милени Радуловић, јавило се још пуно спортиста…
Спортал блиц 17.01.2021
Након што се у суботу појавила информација да је неколико девојака, од којих су неке у том моменту биле малолетне, пријавило полицији да их је силовао или сексуално узнемиравао Мирослав Мика Алексић, чувени власник школе глуме… »
Маријана Мићић проговорила о похађању школе мике Алексића: Хорор, најежим се кад помислим... (фото)
ГЛУМИЦА Милена Радуловић пријавила је познатог учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за силовање, а водитељка Маријана Мићић каже да се најежи кад помисли да је многој деци његову школу са одушевљењем препоручивала. -… »
Вести дана »
Временска прогноза за четвртак, 30. април: Облачно и свеже, у Војводини ведро, могућа киша
Сербиан Невс Медиа пре 44 минутајош 23 повезане
Цена сирове нафте порасла на више од 125 долара по барелу
Бизнис и финансије пре 14 минутајош 19 повезаних
'Украјина је поражена': Трамп после разговора са Путином (или је мислио на Иран)
BBC News пре 4 минутајош 14 повезаних