Povezane vesti

Australijske vlasti odbile sve Đokovićeve zahteve: Ovde nema posebnog tretmana jer vas virus ne tretira posebno

Sportski žurnal 18.01.2021
Prvi grend slem godine, Australijan open, počinje za tri nedelje, 8. februara. Australijske vlasti jednoglasno su odbile zahteve koje je prvi teniser sveta i predsednik Udruženja igrača (PTPA) Novak Đoković poslao organizatorima Australijan opena u… »

Australijske vlasti odbile sve Đokovićeve zahteve

Dnevnik 18.01.2021
MELBURN: Australijske vlasti jednoglasno su odbile zahteve koje je prvi teniser sveta i predsednik Udruženja igrača (PTPA) Novak Đoković učesnici dobiju iste uslove tokom boravka na turniru. Đoković je, podseća RTS, pokrenuo "pobunu" i poslao… »

Đoković dobio odgovor i on glasi "Ne"

B92 18.01.2021
Vršioci vlasti države Viktorija u Australiji odgovorili su na zahteve Novaka Đokovića, predsednika Udruženja igrača (PTPA). Srpski teniser je sastavio spisak želja i zahteva kojim je pokušao da se izbori za bolje uslove, naročito za igrače koji… »

Australija odbila sve zahteve Đokovića

Nova 18.01.2021
Novak Đoković je u nedelju poslao spisak zahteva za sve tenisere i teniserke, a već u ponedeljak je dobio odsečno "Ne" od vlasti Australije. Prvi čovek Australijan opena Kreg Tili je rekao da start turnira neće biti promenjen uprkos tome što 72… »

Iz Australije potvrdili: Svi đokovićevi zahtevi odbijeni

Blic sport 18.01.2021
je u nedelju poslao spisak zahteva za sve tenisere i teniserke, a već u ponedeljak je dobio odsečno "Ne" od vlasti Australije. Prvi čovek Australijan opena Kreg Tili je rekao da start turnira neće biti promenjen uprkos tome što 72 igrača ne može da… »

Svi su protiv Novaka: Kategorično ne od Premijera Viktorije i komesarke Australijan opena

Večernje novosti 18.01.2021
PREMIJER australijske države Viktorije Danijel Endrjuz kategorički je odbio mogućnost promena pravila karantina za tenisere pred početak Australijan opena. Promene je, u pismu sa šest tačaka, predložio najbolji teniser sveta Novak Đoković. –… »

Vesti dana »