Povezane vesti

Ministarstvo prosvete: Nastava se odvija nesmetano

IndeksOnline 18.01.2021
BEOGRAD – Nastava prvog radnog dana u drugom polugodištu školske 2020/2021. godine odvija se nesmetano i uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. U svim osnovnim i srednjim školama obrazovno-vaspitni rad se ostvaruje po odgovarajućim… »

Počelo drugo polugodište, časovi skraćeni 30 minuta

RTK 18.01.2021
U osnovnim i srednjim školama u Srbiji počelo drugo polugodište, a časovi su skraćeni na 30 minuta. Posle jednomesečnog raspusta nastava za učenike odvijaće se po modelu koji je primenjivan od 1. septebra 2020. saopštilo je Ministarstvo prosvete… »

Počelo drugo polugođe, rad u školama prema modelu od 1. septembra 2020.

Pirotske vesti 18.01.2021
Danas je počelo drugo polugođe u osnovnim i srednjim školama. Kao što je poznato, nastava će se odvijati prema uputstvu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje je primenjivano od 1. septembra prošle godine. Učenici od prvog do… »

Škole ponovo rade; Evo šta čeka osnovnce a šta srednjoškolce; ovo su pravila...

OK radio 18.01.2021
Zimski raspust za osnovce i srednjoškolce završen je i nastava u drugom polugodištu počinje danas. Niži razredi osnovne škole nastavu će pratiti uživo u školi, dok će stariji osnovci (od petog do osmog razreda) i srednjoškolci nastavu pratiti… »

Drugo polugodište po modelu od 1. septembra

Pressek 18.01.2021
Drugo polugodište počelo je u ponedeljak, 18. januara 2021. godine, a nastava za učenike osnovnih i srednjih škola, odvijaće se po modelu koji je primenjivan od 1. septembra 2020. godine. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja pre… »

DANAS POČINjE ŠKOLA: Evo kakva pravila važe u drugom polugodištu

Sandžak haber 18.01.2021
ZIMSKI raspust za osnovce i srednjoškolce završen je i nastava u drugom polugodištu počinje danas. Niži razredi osnovne škole nastavu će pratiti uživo u školi, dok će stariji osnovci (od petog do osmog razreda) i srednjoškolci nastavu pratiti… »

U osnovnim i srednjim školama u Srbiji počelo drugo polugodište

Glas Zaječara 18.01.2021
U osnovnim i srednjim školama u Srbiji danas je, posle jednomesečnog raspusta, počelo drugo polugodište, a časovi su skraćeni na 30 minuta. Učenici prva četiri razreda osnovne škole nastavu svakodnevno pohađaju u školi, a stariji osnovci i… »

Završen zimski raspust, đaci od danas ponovo u klupama

Jugmedia 18.01.2021
Zimski raspust za osnovce i srednjoškolce završen je i nastava u drugom polugodištu počinje danas. Niži razredi osnovne škole nastavu će pratiti uživo u školi, dok će stariji osnovci od petog do osmog razreda i srednjoškolci nastavu pratiti… »

Đaci ponovo u klupama

Zoom UE 18.01.2021
SRBIJA – Posle jednomesečnog raspusta, danas počinje drugo polugodište, a časovi su skraćeni na 30 minuta. Učenici prva četiri razreda osnovne škole nastavu svakodnevno pohađaju u školi, a stariji osnovci i srednjoškolci kombinovano – u… »

Počinje škola: Kakva pravila važe na početku drugog polugodišta - ko nastavu prati uživo, ko onlajn

iKragujevac 18.01.2021
Zimski raspust za osnovce i srednjoškolce završen je i nastava u drugom polugodištu počinje danas. Niži razredi osnovne škole nastavu će pratiti uživo u školi, dok će stariji osnovci (od petog do osmog razreda) i srednjoškolci nastavu pratiti… »

Završen zimski raspust

Ritam grada Kg 18.01.2021
Posle jednomesečnog raspusta, počinje drugo polugodište, a časovi su skraćeni na 30 minuta. Učenici prva četiri razreda osnovne škole nastavu svakodnevno pohađaju u školi, a stariji osnovci i srednjoškolci kombinovano – u samoj školi i na… »

Vesti dana »