Povezane vesti

U Maradoninu čast – Boka posle penala "prigrlila" trofej!

B92 18.01.2021
Fudbaleri Boke Juniors su posle boljeg izvođenja jedanaesteraca osvojili premijerno izdanje "Maradona Kupa". Boka Juniors je osvojila prvi pehar u 2021. godini. U Kopa Libertadoresu su zaustavljeni u polufinalu, ali "utešna nagrada" je bio pehar prvog… »

Gotov prvi kup Dijega Armanda Maradone: Delirijum u Buenos Ajresu, posle drame i penala Boka u istoriji!

Mondo 18.01.2021
Posle meča je usledilo neverovatno slavlje! Posle meča je usledilo neverovatno slavlje! Boka juniors je ispala u polufinalu Kopa Libertadores, ali argentinski gigant je osvojio jedan mnogo bitniji trofej za njih. Fudbaleri sa "Bombonjere" su osvajači… »

Nije moglo bolje: Boka osvojila Maradonin Kup VIDEO

Nova 18.01.2021
Fudbaleri Boke juniors osvojili su Kup nazvan po Dijegu Armandu Maradoni, takmičenje koje je organizovano umesto argentinskog prvenstva zbog pandemije koronavirusa. Boka je u finalu Kupa legendarnog fudbalera savladala Banfild posle lude završnice meča… »

Bomba Kardone, izjednačenje Banfilda u poslednjem napadu, penal-rulet Boki! El Pibeov trofej ide na Bombonjeru (video)

Mozzart sport 18.01.2021
Plavo-žuti slavili posle boljeg izvođenje jedanaesteraca u finalu Kupa Dijega Armanda Maradone. Posle 90 minuta bilo je 1:1. Boka Juniors je osvojila prvi pehar u 2021. godini. Nadali su se na Bombonjeri da će posle 14 godina posta konačno osvojiti… »

Dijego na bombonjeri: Boka osvojila prvo izdanje Kupa Maradone (video)

Večernje novosti 18.01.2021
PRVO izdanje argentinskog liga kupa koje je tokom trajanja promenilo ime u čast legendarnog Dijega Maradone završeno je trijumfom El Pibeovog kluba - Boke juniors. Boka je slavila protiv Banfilda posle izvođenja jedanaesteraca, iako je do petog minuta… »

Vesti dana »