Povezane vesti
Ceo Kovilj bez vode zbog havarije
Radio 021 18.01.2021
Ceo Kovilj nema vode zbog havarije. Ovo naselje bez vode će biti do 15 časova. U "Vodovodu" kažu da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Autor: 021… »
Kovilj bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 18.01.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti celo naseljeno mesto Kovilj. Iz JKP "Vodovod ikanalizacija" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena.… »
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV 18.01.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti ulica Toze Markovića i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Kovilja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 18.01.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti ulica Toze Markovića i okolne ulice u Kovilju. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Završeni protesti u Beogradu i Nišu: Grupa studenata bila ispred Narodne skupštine
Nova pre 9 minutajoš 54 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 12 satijoš 2 povezane
Studenti i građani okupili su se na trgu Slavija na mirnom protestu (FOTO)
Novi magazin pre 34 minutajoš 19 povezanih