Povezane vesti
Brnabić: Drago mi je što ljudi iz Uba više ne odlaze, rešavanje problema aerozagađenja u Valjevu prioritet
RTS 18.01.2021
Premijerka Ana Brnabić posetila je Kolubarski okrug i u Ubu se sastala sa predsednicima opština i obišla rekonstruisanu Osnovnu školu "Milan Munjas". Brnabićeva je poručila da joj je drago što ljudi iz Uba više ne odlaze, kao i da je rešavanje problema… »
Brnabićeva obišla Ub: Drago mi je što ljudi odavde više ne odlaze
Kurir 18.01.2021
Drago mi je što ljudi iz Uba više ne odlaze, već ima i primera da se pojedinci iz Beograda doseljavaju ovde zbog kvaliteta lokalne infrastrukture, obrazovnih, zdravstvenih institucija, konstatovala je danas premijerka Ana Brnabić nakon razgovora sa… »
Brnabić sa predsednicima opština Kolubarskog okruga
Dnevnik 18.01.2021
Tokom posete Ubu, premijerka će sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Brankom Ružićem obići Osnovnu školu „Milan Munjaš", koja je rekonstruisana sredstvima vladine Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima u iznosu od 354 miliona. UB… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 26 minutajoš 28 povezanih
Norveška sa dva gola Halanda pobedila Brazil za četvrtfinale Svetskog prvenstva
RTV pre 16 minutajoš 22 povezane
Haos posle ispadanja! Cela nacija postavlja isto pitanje – zašto Vinisijus nije šutirao penal?! Odluka koja je podigla Brazil na noge!
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Novi jeziv ruski napad na Kijev, poginulo najmanje 8 osoba: Udar usledio nakon upozorenja Zelenskog (video)
Mondo pre 51 minutajoš 13 povezanih