Povezane vesti

Ivković Radničkom „veran kao pas“, a političkim stavovima?

N1 Info 18.01.2021
Proslavljenom jugoslovenskom košarkašu i jugoslovenskom i srpskom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću, uručena je plaketa za životno delo, u okviru obeležavanja 100 godina Sportskog društva Radnički. Priznanje su mu uručila deca iz tog kluba, a… »

Ivkoviću i Vučiću Zlatne značke povodom 100 godina Radničkog

RTV 18.01.2021
BEOGRAD - Legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas su uručene Zlatne značke povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Na svečanosti u Muzeju Jugoslavije… »

Predaja

Nova 18.01.2021
Dušanu Dudi Ivkoviću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručene su "Zlatne značke" povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Susret su iskoristili da odigraju partiju šaha.… »

Dušanu Ivkoviću plaketa za životno delo

Glas Amerike 18.01.2021
Košarkaškom treneru Dušanu Ivkoviću u ponedeljak je uručena plaketa za životno delo povodom 100 godina od osnivanja Sportskog društva Radnički. Njemu su priznanje predali najmlađi članovi kluba, za koje je rečeno da su "budućnost Radničkog"… »

Duda Ivković i Vučić odigrali partiju šaha

Nova 18.01.2021
Dušanu Dudi Ivkoviću, legendarnom košarkaškom treneru, i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručene su "Zlatne značke" povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Nekada veliki politički protivnici odigrali su i… »

Vučić na dodeli plakete za životno delo Dudi Ivkoviću, odigrali partiju šaha VIDEO/FOTO

B92 18.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanoj dodeli plakete za životno delo legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću. Svečanost se održava u Muzeju Jugoslavije povodom obeležavanja 100 godina od osnivanja Sportskog… »

Dudi Ivkoviću nagrada za životno delo FOTO

B92 18.01.2021
Legendarni Dušan Duda Ivković primio je nagradu za životno delo od strane KK Radnički sa Crvenog krsta, koji obeležava 100 godina postojanja. Pročitajte još Zauvek legenda – Duda se oprostio od košarke! "Želim da se zahvalim na ovom… »

Hteli su da nam uzmu Krst, a ja sam Radničkom veran kao pas

Nova 18.01.2021
Dušanu Dudi Ivkoviću, legendarnom košarkaškom treneru, i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručene su "Zlatne značke" povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Na svečanosti u Muzeju Jugoslavije, Ivkoviću je… »

Duda i Vučić – sad igraju šah, do juče bili protivnici VIDEO

Nova 18.01.2021
Dušanu Dudi Ivkoviću, legendarnom košarkaškom treneru, i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručene su "Zlatne značke" povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Autor: Miodrag Dimitrijević Na svečanosti u Muzeju… »

"Očekuje nas izgradnja velelepne hale u srcu Beograda"

B92 18.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se u narednom periodu očekuje izgradnja velelepne hale u srcu Beograda. U pitanju je hala za Radnički, a prema njegovim rečima, projektna dokumentacija se završava, detaljni regulacioni plan je urađen… »

Radnički uručio priznanja Dušanu Ivkoviću i Aleksandru Vučiću

Danas 18.01.2021
Košarkaškom treneru Dušanu Ivkoviću danas je uručena plaketa za životno delo povodom 100 godina od osnivanja Sportskog društva Radnički. Njemu su priznanje predali najmlađi članovi kluba, za koje je rečeno da su „budućnost Radničkog“… »

FOTO: Dudi Ivkoviću nagrada za životno delo

Radio 021 18.01.2021
Legendarni košarkaški trener i bivši košarkaš, Dušan Duda Ivković, primio je nagradu za životno delo od strane KK Radnički sa Crvenog krsta, koji obeležava 100 godina postojanja. Ivković je prilikom dodele istakao da je zahvalan na velikom… »

Dušanu Ivkoviću uručena plaketa za životno delo

N1 Info 18.01.2021
Košarkaškom treneru Dušanu Ivkoviću je uručena plaketa za životno delo povodom 100 godina od osnivanja Sportskog društva Radnički. Njemu su priznanje predali najmlađi članovi kluba, za koje je rečeno da su „budućnost Radničkog“. Ivković… »

Dudi Ivkoviću uručeno priznanje za životno delo

Politika 18.01.2021
I predsednik Srbije dobitnik Zlatne značke povodom obeležavanja 100 godina Sportskog društva Radnički. Legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas su uručene Zlatne značke povodom… »

Beograd dobija velelepnu halu: Vučić saopštio divne vesti Dudi Ivkoviću na stogodišnjicu Radničkog!

Mondo 18.01.2021
"Ivković je želeo da Radnički što manje košta državu, na kraju smo došli do 15 miliona, računam i malo više, ali nije problem - imamo novac". "Ivković je želeo da Radnički što manje košta državu, na kraju smo došli do 15 miliona, računam… »

Nagrada za životno delo - Ivković: Radničkom sam ostao veran kao pas

Sportski žurnal 18.01.2021
Duda Ivković je, uz brata Slobodana, jedan od najvećih trenerskih legendi koje su potekle iz sportskog društva sa Crvenog krsta. Legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću, danas je uručena nagrada za životno delo Sportskog društva… »

Vučić na dodeli plakete Dudi Ivkoviću: Obeleženo 100 godina od osnivanja Sportskog društva Radnički (video)

Večernje novosti 18.01.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas svečanoj dodeli plakete za životno delo legendarnom jugoslovenskom i srpskom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću, saopšteno je iz kabineta predsednika Srbije. Svečanost se održava u… »

Vučić i Duda odigrali partiju šaha: Evo ko je pobedio! (foto)

Večernje novosti 18.01.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanoj dodeli plakete za životno delo Dudi Ivkoviću. Poznato je da su predsednik i legendarni košarkaški stručnjak veliki ljubitelji šaha pa su upriličili partiju i u Muzeju Jugoslavije. - Partija… »

Ivkoviću i Vučiću Zlatne značke povodom 100 godina Radničkog

Dnevnik 18.01.2021
BEOGRAD: Legendarnom košarkaškom treneru Dušanu Dudi Ivkoviću i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću danas su uručene Zlatne značke povodom obeležavanja 100 godina postojanja Sportskog društva Radnički. Na svečanosti u Muzeju Jugoslavije… »

Vesti dana »