Povezane vesti
"Mislila je da su dovoljni silikoni i veštačke usne" Janjuš opleo po bivšoj, pa se dotakao njene veze sa Čorbom: "Neće je…
Blic 18.01.2021
Višegodišnji učesnik "Zadruge", Marko Janjušević Janjuš progovorio je o bivšoj devojci Maji Marinković, ali i njenoj vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom. "Što se tiče našeg odnosa lošeg, to nisam bio krivac ja, ja sam hteo šalu i zezanciju. Ti ne možeš da… »
Maja je mislila da su joj dovoljni silikoni i veštačka usta: Janjuš nije očekivao da mu se bivša smuva sa Čorbom, ali je…
Kurir 18.01.2021
Marko Janjušević Janjuš progovorio je o bivšoj devojci Maji Marinković, ali i svojim utiscima u rijalitiju. "Bile su nominacije, bio si sa Majom u izolaciji, i kada bi sve sumirao, kakvi su ti utisci?", glasilo je pitanje. "Bilo mi je krivo kada sam čuo… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 6 satijoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Prelep gest Luke Dončića čim je potpisao milionski ugovor: "Želim da ostvare snove, kao što sam ja"
Mondo pre 52 minutajoš 1 povezana