Повезане вести
"Мислила је да су довољни силикони и вештачке усне" Јањуш оплео по бившој, па се дотакао њене везе са Чорбом: "Неће је…
Блиц 18.01.2021
Вишегодишњи учесник "Задруге", Марко Јањушевић Јањуш проговорио је о бившој девојци Маји Маринковић, али и њеној вези са Миланом Јанковићем Чорбом. "Што се тиче нашег односа лошег, то нисам био кривац ја, ја сам хтео шалу и… »
Маја је мислила да су јој довољни силикони и вештачка уста: Јањуш није очекивао да му се бивша смува са Чорбом, али је…
Курир 18.01.2021
Марко Јањушевић Јањуш проговорио је о бившој девојци Маји Маринковић, али и својим утисцима у ријалитију. "Биле су номинације, био си са Мајом у изолацији, и када би све сумирао, какви су ти утисци?", гласило је питање. "Било… »
Вести дана »

(ВИДЕО) Жандармерија опколила и потискује грађане који су дошли прекопута Палате Србија где се одржава војна парада
Н1 Инфо пре 7 минутајош 46 повезаних

Регионалне власти у Украјини: Једна особа погинула и десетак рањено у руским нападима
Нови магазин пре 2 сатајош 24 повезане

уживо ВОЈНА ПАРАДА У БЕОГРАДУ Ново наоружање први пут пред јавношћу, дефиле и речне флотиле (ФОТО)
Еуроневс пре 7 минутајош 17 повезаних

Ало! Сазнаје! Глумац оптужен за убиство данас ће бити саслушан Огласили се из тужилаштва
Ало пре 52 минутајош 16 повезаних