Povezane vesti
Haris Džinović OTKRIO šokantne detalje iz MLADOSTI!
Svet & Skandal 18.01.2021
Pre uspešne pevačke karijere Haris Džinović je pravio mnoge manguparije. Škola mu nije išla, i nije odmah znao da li želi da bude pevač. Džinović je otkrio još i mnoge druge detalje i koliko su ga pojedine stvari koštale u životu. Malo ko zna da je Haris… »
Dva puta izbačen iz gimnazije, pa išao u večernju školu: Danas ga ceo region zna i oženjen je 29 godina mlađom lepoticom
Mondo 18.01.2021
Pevač progovorio o školovanju i nestašlucima. Pevač progovorio o školovanju i nestašlucima. Haris Džinović danas je pevač čije pesme ceo region zna, ali malo kome je poznato da je kao mlađi bio nestašan, kao i da kada bi mogao da vrati vreme bio bi bolji… »
"Neobrazovan sam i samouk": Haris Džinović iskreno o svom životu: "Izbacili su me iz škole, roditelji su me vratili preko veze"…
Blic 18.01.2021
Pevač Haris Džinović govorio je iskreno o svom odrastanju i priznao da kad bi mogao da vrati vreme, sigurno bi bio bolji đak. - Ono što sam ja radio to je bio kraj sveta. Bežao sam sa časova, pa su me dva puta izbacili iz gimnazije. Igrao sam fudbal… »
Vesti dana »
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 37 minutajoš 45 povezanih
Gogić: Izbori vratili političku scenu na Kosovu na stanje iz februara prošle godine
Insajder pre 57 minutajoš 21 povezana
„SAD snose direktnu odgovornost za kršenje primirja“: Iran optužuje Vašington nakon nove razmene vatre 100. dana rata
Danas pre 12 minutajoš 23 povezane
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 2 satajoš 16 povezanih