Povezane vesti
Ispovest glumice koja je zbog Mike završila na “crnoj listi”
Nova 18.01.2021
Glumica Aleksandra Anđelković ispričala je za Novosti svoje loše iskustvo sa Miroslavom Mikom Aleksićem, dok je bio upravnik pozorišta "Duško Radović" u kojem je bila zaposlena, nakon čega je završila na "crnoj listi". Glumica Aleksandra… »
Bili su jako moćni! Posle svađe sa mikom više nikad nisam dobila ulogu! Ispovest glumice koja je završila na crnoj listi
Mondo 18.01.2021
Glumica Aleksandra Anđelković govorila o vremenu kada je Mika Aleksić bio upravnik pozorišta "Duško Radović" Glumica Aleksandra Anđelković govorila o vremenu kada je Mika Aleksić bio upravnik pozorišta "Duško Radović" Glumica Aleksandra… »
Trpeli smo, bili su jako moćni... Šokantna ispovest glumice koja je zbog Mike Aleksića završila na crnoj listi!
Večernje novosti 18.01.2021
ZABRANjIVAO je smejanje pola sata pre predstave u glumačkom klubu. Za vreme bombardovanja pojavio se u uniformi i rekao: "Ja sam vaš komandant, vi ste moja vojska. Mi smo u ratnom stanju, sada imate da slušate vašeg komandanta." Naša radna obaveza je… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

Odloženo suđenje za napad na studente FDU, danas blokada Brankovog mosta
NIN pre 7 minutajoš 12 povezanih

Danas u Srbiji oblačno i hladnije sa kišom i lokalnim pljuskovima
Novi magazin pre 2 satajoš 15 povezanih