Povezane vesti
Toni Daru dohvatio u liftu, pa zabeležio telefonom momenat strasti i romantike (VIDEO)
Vesti online 18.01.2021
Popularna folk pevačica Dara Bubamara mesecima unazad uživa u ljubavi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem, a nedavno je prvi put govorila o njihovoj vezi. – Ja sam za svojih 23 godine karijere preživela svašta, i bombardovanje i ne znam šta je sve bilo… »
Ne mogu da se obuzdaju u liftu: Pogledajte kako Dara i njen dečko razmenjuju nežnosti, prizor pokrenuo lavinu komentara
Blic 18.01.2021
Pevačica Dara Bubamara od prošle godine uživa u ljubavi sa dečkom Tonijem, koji je mlađi od nje 21 godinu. Dara i Toni već odavno ne kriju svoju vezu, a svoje pratioce na društvenim mrežama redovno izveštavaju o svakom koraku, pa se tako na Instagram… »
Pao poljubac u liftu! Dara Bubamara zapalila Instagram novom fotkom sa 21 godinu mlađim dečkom! (foto)
Kurir 18.01.2021
Pevačica Dara Bubamara mesecima uživa u ljubavi sa dečkom Tonijem koji je mlađi od nje 21 godinu. Dara i Toni već odavno ne kriju svoju vezu, a svoje pratioce na društvenim mrežama redovno izveštavaju o svakom svom koraku, pa se tako na Instagram storiju… »
Vesti dana »
Novi bilans: U poplavama u Nepalu poginulo 157 osoba, stotine turista se vode kao nestale
N1 Info pre 2 satajoš 46 povezanih
Rijera sprema iznenađenje: Evo u kom sastavu će Zvezda da izađe na revanš Viktoriji!
Hot sport pre 29 minutajoš 48 povezanih
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 4 satijoš 49 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 8 satijoš 45 povezanih