Повезане вести
Случај Алексић: Кривица никад није и не може бити на жртви
Нова 19.01.2021
За жртву насиља важно је да зна да је кривица увек на починиоцу и да оне нису одговорне за поступке онога ко им је нанео зло, истиче Вања Мацановић из Аутономног женског центра. Она је објаснила да су некада потребни месеци, па… »
Расплакао ме је, а онда затражио свима да изађу и рекао да то ради јер ме воли! Бранка Катић о Микином терору
Мондо 19.01.2021
"Једном ме је питао да ли је у реду да се девојчица од 15 година си*ама пробија кроз свет" "Једном ме је питао да ли је у реду да се девојчица од 15 година си*ама пробија кроз свет" Глумица Бранка Катић огласила се након… »
Бранка Катић: И данас се сећам Алексићевог менталног насиља
Нова 19.01.2021
Дајем своју пуну подршку мојим младим колегиницама, врсним глумицама и храбрим људским бићима. Жао ми је због свега што су прошле и дивим им се јер нису дале да их то духовно и ментално уништи, рекла је за Нова.рс глумица Бранка… »
Глумица о шоку због Милене радуловић: Милена Васић се присетила сусрета с "непријатним и навалентним" Миком Алексићем
Мондо 19.01.2021
Глумица у Јутарњем програму говорила о ухапшеном наставнику глуме Мики Алексићу. Глумица у Јутарњем програму говорила о ухапшеном наставнику глуме Мики Алексићу Бројне јавне личности су упутиле реч подршке глумицама које су… »
Брнабић о случају мике алексића: Коментарисала сексуално злостављање, па се осврнула и на неслане шале!
Мондо 19.01.2021
Премијерка је истакла да би данас читаво друштво, а посебно јавне личности и медији требало да пруже подршку свим женама које трпе било какав вид насиља. Премијерка је истакла да би данас читаво друштво, а посебно јавне личности… »
Брнабић о случају Мика Алексић: Позивам све у друштву да се не шале са тим стварима, ово је изузетно тешка тема
Блиц 19.01.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић истакла је данас би читаво друштво, а посебно јавне личности и медији требало да пруже подршку свим женама које трпе било који вид насиља, те нагласила да са таквим стварима нико не сме да се шали… »
Исповест глумице о злостављању изазвала велики број реакција
Данас 19.01.2021
Прича која је покренула лавину и оснажила Србију Након глумице Милене Радуловић (26) и четири девојке које су првобитно пријавиле власника глумачке школе Мирослава Мику Алексића за силовање и сексуално злостављање, придружиле… »
Друштво је неспремно да призна одговорност насилника
Данас 19.01.2021
Тања Игњатовић, психолошкиња из Аутономног женског центра Поред огромне подршке глумицама са искуством сексуалног злостављања које су проживеле у приватној школи глуме, нису занемарљиве поруке дела јавности које осуђују… »
Бес познатих на друштвеним мрежама: Ево какву казну траже за Мику Алексића!
Мондо 19.01.2021
Бројне јавне личности су упутиле реч подршке глумицама које су пријавиле наставника глуме који их је силовао и полно узнемиравао, након чега су затражиле и најстрожу казну. Бројне јавне личности су упутиле реч подршке глумицама… »
Јавно проговорила још једна глумица која је Алексића пријавила полицији
Спутник 19.01.2021
Ива Илинчић (24), глумица Београдског драмског позоришта, још једна је девојка која је полицији пријавила чувеног наставника глуме Мирослава Мику Алексића (68). Први пут је, како каже, сексуално злостављана са 17 година. Уследио… »
Успон и пад мике Алексића: Продуцент познат по педагошком раду, бриљантни манипулатор, режисер, сценариста привржен Аркану
Блиц 19.01.2021
Исповест младе и перспективне глумице Милене Радуловић о томе да ју је још као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић, потресла је и потреса јавност. Тим пре што се, како се наводи, то… »
Глумица Ива Илинчић такође проговорила о Алексићевом злостављању
Н1 Инфо 19.01.2021
Глумица Београдског драмског позоришта Ива Илинчић, која је заједно са још пар девојака пријавила полицији учитеља глуме Мирослава Мику Алексића за злостављање, за Блиц је изнела своју причу, преноси нова.рс. Илинчић је за… »
"Моја другарице, без тебе бих била сама" Милена Радуловић послала снажну поруку Иви Илинчић
Блиц 18.01.2021
Ива Илинчић (24), глумица Београдског драмског позоришта, још једна је која је полицији пријавила чувеног наставника глуме Мирослава Мику Алексића (68) за злостављање, након што је то урадила њена колегиница Милена Радуловић… »
И Ива Илинчић жртва мике Алексића? Стидела сам се зато што ме је злостављао - кажу да сам му дала повода, а ја 17, а он 63…
Вечерње новости 18.01.2021
- ПРЕ неких годину дана први пут сам себи рекла: “Не, Ива! Мика те није челичио за глуму, није те као глумицу тестирао, него те је злостављао. Веома те је злостављао! И злостављао је многе друге. И злостављаће. Неће се никад… »
Вести дана »
Студенти траже хитне донације за пешачење до Новог Сада: Потребне газе, завоји...
Радио 021 пре 42 минутајош 34 повезане
Аљбин Курти остаје без власти? Или нови мандатар или нови избори на Косову
BBC News пре 1 сатјош 33 повезане
Вучић: Наредне недеље преговори о енергетици, у случају неуспеха сами доносимо одлуке
Нова економија пре 32 минутајош 22 повезане
Министарка правде и министар унутрашњих послова Словеније поднели оставке после трагичног инцидента у Новом Месту
Нова пре 2 сатајош 25 повезаних