Povezane vesti
Ministar zdravlja uživo se vakcinisao protiv kovida: Nije bolelo! Lončar na Torlaku primio kinesku vakcinu
Kurir 19.01.2021
BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar primio je ovog jutra na Torlaku kinesku Sinofarmovu vakcinu protiv korona virusa koju će za vikend, kako je najavio, primiti i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Dr Lončar je posle pelcovanja uživo pred… »
Vučić: Za vikend primam vakcinu protiv kovida, bio sam bolešljiv pa mi Zlatibor zabranio do tada
Radio 021 19.01.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će verovatno za vikend primiti vakcinu protiv virusa korona. "Bio sam nešto bolešljiv, pa mi je Zlatibor (Lončar) zabranio do vikenda. Tako da ću ja za vikend najverovatnije da primim kinesku vakcinu"… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 79 povezanih

Sofra zgrabio harmoniku i doveo atmosferu do usijanja na tarinoj proslavi! Prvi kadrovi sa rođendana ćerke Saše Matića: Ova scena je kao iz filma (video)
Kurir pre 37 minutajoš 58 povezanih

Vlada Srbije: Minimalna zarada 64.554 dinara od 1. januara 2026. godine
Radio sto plus pre 4 satijoš 41 povezana

KK Crvena zvezda: Grub pokušaj pojedinca da diskredituje lik i delo našeg igrača
Nedeljnik pre 2 satajoš 15 povezanih