Повезане вести
Стаматовић: СзС ме отерао неразумевањем за проблеме грађана
Блиц 19.01.2021
Лидер Здраве Србије и председник општине Чајетина Милан Стаматовић изјавио је да након отварања гондоле на Златибору није очекивао толико удара од колега из некадашњег Савеза за Србију, јер није он напустио њих него су, како… »
Зорана код Вучића минирала гондолу: Милан Стаматовић, председник Општине Чајетина, о пројекту на Златибору
Вечерње новости 19.01.2021
ПОСЛЕ доласка председника Александра Вучића на отварање гондоле на Златибору, на рачун председника Општине Чајетина Милана Стаматовића стигле су оптужбе да је "издао опозицију" и променио дрес. Он, у разговору, за "Новости"… »
Лидер Здраве Србије Милан Стаматовић за Курир: Ђилас ме је отерао од себе, он не разуме проблеме грађана!
Курир 19.01.2021
Уместо да ме подрже, моје колеге су тражиле од мене да бојкотујемо изборе на којима смо били уверени да ћемо победити. Па баш толики мазохиста нисам, поручио лидер Здраве Србије. Милан Стаматовић, председник општине Чајетина и… »
Вести дана »

Велика Британија позвала амбасадора Русије на разговор због повреде ваздушног простора НАТО-а
Нова пре 17 минутајош 27 повезаних

Протест пољопривредника: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“ (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 57 минутајош 39 повезаних

У Србији данас после облачног јутра претежно сунчано, температура до 27 степени
НИН пре 5 сатијош 28 повезаних

МУП демантује наводе да је полиција 5. септембра у Новом Саду користила ЦН гас
Мој Нови Сад пре 6 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних