Повезане вести
Троицки бесан на организаторе: Хаос, ужас, да сам знао шта ме чека, не бих ни долазио у Мелбурн
Вести онлине 19.01.2021
Српски тенисер Виктор Троицки изјавио је да је незадовољан условима у којем се играчи налазе пред старт Аустралијан опена и да не би ни долазио у Мелбурн да је знао шта га чека. Троцики је смештен у карантин због позитивног… »
Виктор Троицки: „Да сам знао, не бих ни долазио!“
Хот спорт 19.01.2021
Виктор Троицки разочаран организацијом Аустралијан опена!. Виктор, селектор репрезентације Србије, изнервиран је због карантина у којем се играчи налази пред почетак Аустралијан опена. Троицки је у интервјуу за „Спортски журнал“… »
Троицки бесан на аустралијан опен! Тотални ужас, да сам знао не бих ни долазио! Праве ми хаос у каријери!
Мондо 19.01.2021
Селектор репрезентације Србије је бесан на организаторе турнира. Селектор репрезентације Србије је бесан на организаторе турнира. Аустралијан опен срља из скандала у скандал. Играчи су се жалили на лошу храну, очајан смештај, а… »
Троицки бесан: Ужас, катастрофа, да сам знао не бих дошао
Нова 19.01.2021
Виктор Троицки, селектор Дејвис куп тима Србије, треба да игра на Аустралијан опену после успешних квалификација, али је прилично бесан због услова на првом гренд слему сезоне. Свашта се дешава у Мелбурну и Аделајду приликом… »
"Да сам знао, не бих долазио": Виктор Троицки бесан у Мелбурну, оплео по Аустралијан опену
Спортал блиц 19.01.2021
Селектор Дејвис куп репрезентације Србије и тенисер није одушевљен условима по доласку у Мелбурн. Троицки сматра да ће катастрофално стање у Аустралији имати утицај на форму целе сезоне. Српски тенисер смештен је у карантин… »
Троицки: Да сам знао, не бих долазио
Н1 Инфо 19.01.2021
Као и бројне његове колеге и колегинице, и Виктор Троицки изнервиран је условима карантина пред овогодишњи Аустралијан опен. Виктор Троицки је у разговору за Спортски Журнал истакао да ће због свега кроз шта мора да прође у… »
Троицки бесан: Не могу у соби да се спремим за пет сетова! Да сам знао не бих ни долазио
Моззарт спорт 19.01.2021
Српски тенисер у интервјуу за Спортски журнал о катастрофалним условима пред Аустралијан опен. Западни медији обрушили су се на Новака Ђоковића зато што је тражио исте услове за све тенисере који се припремају за Аустралијан… »
За журнал говори - Виктор Троицки: Две недеље као у затвору
Спортски журнал 19.01.2021
Селектор због једне позитивне особе у авиону из Дохе мора да буде у најстрожем карантину у Мелбурну. Довољно је било чути глас Виктора Троицког преко Вотсапа па да се схвати ниво очаја због ситуације у којој се нашао. Селектор… »
Троицки љут као рис: Катастрофа, да сам знао не бих долазио, па не могу у соби да се спремим за пет сетова
Вечерње новости 19.01.2021
ТЕНИСЕРИ су незадовољни, већ има и заражених, услови у карантину су више него катастрофални и никоме више и није до Аустралијан опена. Новак Ђоковић је покушао нешто да спасе када је тражио исте услове за све тенисере, али је… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 11 минутајош 31 повезана

Извучени добитници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи": Славље у Старој Пазови, Зрењанину и Земуну
Блиц пре 1 сатјош 22 повезане

уживо Партизан - Црвена звезда 0:1 (полвреме): Предност шампиона
Еуроневс пре 10 минутајош 58 повезаних

Скандал какав Атлетика не памти! Американци испали у квалификацијама, а онда се десио светски преседан
Вечерње новости пре 35 минутајош 67 повезаних