Povezane vesti

Troicki: Da sam znao šta me čeka u Melburnu, ne bih ni dolazio

Politika 19.01.2021
MELBRUN – Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je da je nezadovoljan uslovima u kojem se igrači nalaze pred start Australijan opena i da ne bi ni dolazio u Melburn da je znao šta ga čeka. Troicki je smešten u karantin zbog pozitivnog testa kod… »

Troicki besan na organizatore: Haos, užas, da sam znao šta me čeka, ne bih ni dolazio u Melburn

Vesti online 19.01.2021
Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je da je nezadovoljan uslovima u kojem se igrači nalaze pred start Australijan opena i da ne bi ni dolazio u Melburn da je znao šta ga čeka. Trociki je smešten u karantin zbog pozitivnog testa kod jedne od osoba… »

Viktor Troicki: „Da sam znao, ne bih ni dolazio!“

Hot sport 19.01.2021
Viktor Troicki razočaran organizacijom Australijan opena!. Viktor, selektor reprezentacije Srbije, iznerviran je zbog karantina u kojem se igrači nalazi pred početak Australijan opena. Troicki je u intervjuu za „Sportski žurnal“ naveo da će zbog… »

Troicki besan na australijan open! Totalni užas, da sam znao ne bih ni dolazio! Prave mi haos u karijeri!

Mondo 19.01.2021
Selektor reprezentacije Srbije je besan na organizatore turnira. Selektor reprezentacije Srbije je besan na organizatore turnira. Australijan open srlja iz skandala u skandal. Igrači su se žalili na lošu hranu, očajan smeštaj, a sada je sve više… »

Troicki: Užas, katastrofa, uništiće mi nastavak sezone

B92 19.01.2021
Viktor Troicki, selektor Dejvis kup tima Srbije, iznerviran je zbog uslova i karantina u kojem se nalaze igrači uoči Australijan opena. Troicki je u intervjuu za "Sportski žurnal" rekao kako je sve ovo prava katastrofa i kako će zbog toga imati… »

Troicki: Da sam znao, ne bih dolazio

N1 Info 19.01.2021
Kao i brojne njegove kolege i koleginice, i Viktor Troicki iznerviran je uslovima karantina pred ovogodišnji Australijan open. Viktor Troicki je u razgovoru za Sportski Žurnal istakao da će zbog svega kroz šta mora da prođe u Asutraliji imati… »

"Da sam znao, ne bih dolazio": Viktor Troicki besan u Melburnu, opleo po Australijan openu

Blic sport 19.01.2021
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije i teniser nije oduševljen uslovima po dolasku u Melburn. Troicki smatra da će katastrofalno stanje u Australiji imati uticaj na formu cele sezone. Srpski teniser smešten je u karantin pred , ne može da… »

Troicki besan: Užas, katastrofa, da sam znao ne bih došao

Nova 19.01.2021
Viktor Troicki, selektor Dejvis kup tima Srbije, treba da igra na Australijan openu posle uspešnih kvalifikacija, ali je prilično besan zbog uslova na prvom grend slemu sezone. Svašta se dešava u Melburnu i Adelajdu prilikom dolaska najboljih tenisera… »

Troicki besan: Ne mogu u sobi da se spremim za pet setova! Da sam znao ne bih ni dolazio

Mozzart sport 19.01.2021
Srpski teniser u intervjuu za Sportski žurnal o katastrofalnim uslovima pred Australijan open. Zapadni mediji obrušili su se na Novaka Đokovića zato što je tražio iste uslove za sve tenisere koji se pripremaju za Australijan open. Optužili su ga da… »

Za žurnal govori - Viktor Troicki: Dve nedelje kao u zatvoru

Sportski žurnal 19.01.2021
Selektor zbog jedne pozitivne osobe u avionu iz Dohe mora da bude u najstrožem karantinu u Melburnu. Dovoljno je bilo čuti glas Viktora Troickog preko Votsapa pa da se shvati nivo očaja zbog situacije u kojoj se našao. Selektor Srbije, ali još uvek… »

Troicki ljut kao ris: Katastrofa, da sam znao ne bih dolazio, pa ne mogu u sobi da se spremim za pet setova

Večernje novosti 19.01.2021
TENISERI su nezadovoljni, već ima i zaraženih, uslovi u karantinu su više nego katastrofalni i nikome više i nije do Australijan opena. Novak Đoković je pokušao nešto da spase kada je tražio iste uslove za sve tenisere, ali je naišao na osudu i… »

Vesti dana »