Povezane vesti
Za ovo je trebalo puno hrabrosti! Danas je Bogojavljanje, a poznata šampionka ga je obeležila u ledenoj rupi /video/
Sportal blic 19.01.2021
Pravoslavni vernici 19. januara obeležavaju Bogojavljenje, u Srbiji se to radi tradicionalnim plivanjem za časni krst, dok mnogi Rusi na taj dan uuranjaju u ledenu vodu. Zbog velikog minusa, često je potrebno i da lome led kako bi ušli u vodu, ali je… »
Ruskinja oduševila za Bogojavljenje: Olimpijska šampionka u "ledenoj rupi", nema straha! (video)
Mondo 19.01.2021
Zalediš se na sam pogled... Zalediš se na sam pogled... Pravoslavni vernici 19. januara obeležavaju Bogojavljenje, a tradicionalno mnogi Rusi na taj dan uranjaju u ledenu vodu. Zbog pandemije korona virusa jedan od najomiljenijih praznika u Rusiji… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana