Повезане вести

Бата је био гори од Мике, видела сам блудне радње! Водитељка о школи страве: Стајао је девојчици иза леђа, она је плакала!

Бата је био гори од Мике, видела сам блудне радње! Водитељка о школи страве: Стајао је девојчици иза леђа, она је плакала!

Курир 19.01.2021
Водитељка Телевизије Хепи Јована Јакић открила је своја лоша искуства из школе преминулог Бате Миладиновића, ментора Мике Алексића, који је приведен због силовања и злостављања малолетница. Како водитељка наводи, њих… »
Да срушимо најважнију коцкицу нашег детињства: Шок изјава водитељке о "трећем злостављачу, познатијем од Мике и Бате"

Да срушимо најважнију коцкицу нашег детињства: Шок изјава водитељке о "трећем злостављачу, познатијем од Мике и Бате"

Мондо 19.01.2021
Водитељка Јована Јакић је у емисији на телевизији Хаппи изјавила да поред Мике Алексића и Бате Миладиновића постоји још један злостављач, али да ће његов идентитет открити тек када у све буде укључена и полиција. Водитељка… »
Супротставила се злостављању: Шок прича о Бати Миладиновићу - "имала сам 13 година када ми гурнуо језик!"

Супротставила се злостављању: Шок прича о Бати Миладиновићу - "имала сам 13 година када ми гурнуо језик!"

Мондо 19.01.2021
Још једна глумица проговорила о злостављању на часовима глуме - "гурнуо ми језик у уста, па рекао родитељима да се није заљубио у мене, већ у мој таленат" Још једна глумица проговорила о злостављању на часовима глуме -… »
Бата је био гори од Мике, он је мастурбирао док су девојчице у сузама читале текст! Водитељка за Мондо о школи страве

Бата је био гори од Мике, он је мастурбирао док су девојчице у сузама читале текст! Водитељка за Мондо о школи страве

Мондо 19.01.2021
Водитељка Јована Јакић са телевизије Хаппи открила је да су након пријаве сексуалног узнемиравања Бате Миладиновића остали родитељи напали једну девојчицу називајући је "шмизлом" Водитељка Јована Јакић са телевизије Хаппи… »
Нови шок! Клупко страве се одмотава! Водитељка открила језиву сцену са ментором Мике Алексића!

Нови шок! Клупко страве се одмотава! Водитељка открила језиву сцену са ментором Мике Алексића!

Мондо 19.01.2021
Водитељка ТВ Хаппи о сцени којој је присуствовала у школи глуме ментора Мике Алексића. Водитељка ТВ Хаппи о сцени којој је присуствовала у школи глуме ментора Мике Алексића. Водитељка Јована Јакић рекла је уживо у Јутарњем… »
Код Мике дођеш као дете, онда примети да ти расту груди: Водитељка уживо о ужасима које је доживела у школи глуме!

Код Мике дођеш као дете, онда примети да ти расту груди: Водитељка уживо о ужасима које је доживела у школи глуме!

Мондо 19.01.2021
Водитељка уживо испричала шта је доживљавала у школи Мике Алексића, оптуженог за 15 кривичних дела! Водитељка уживо испричала шта је доживљавала у школи Мике Алексића, оптуженог за 15 кривичних дела! Водитељка и уредница… »

Вести дана »