Повезане вести
Завршена седница Кризног штаба: Мере остају до даљњег, почиње масовна вакцинација
Мондо 19.01.2021
Исте мере остају на снази. Исте мере остају на снази. Данас после 14 сати почела је седница Кризног штаба за борбу против епидемије корона вируса на којој је разматрана епидемиолошка ситуација у нашој земљи. Седница је завршена… »
Брнабић: Није реално да данас одлучимо о попуштању мера, вакцинација добровољна, нема санкција
Глас Западне Србије 19.01.2021
Председница Владе Ана Брнабић каже да није реално да се на седници Кризног штаба донесе одлука о попуштању мера за спречавање ширења корона вируса, али и наводи да ће та тема свакако бити отворена. „Мислим да није реално да то… »
Брнабић о седници Кризног штаба: Још увек није реално попуштање мера
Блиц 19.01.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је да није реално да данас дође до попуштања мера против корона вируса. Како је објаснила за тв Прва, то ће се тек разматрати. - Потпуно искрено и отворено мислим да није реално да се то деси… »
Брнабић о новим мерама: Рекла какав ће бити исход данашње седнице Кризног штаба!
Мондо 19.01.2021
Седница Кризног штаба заказана је за 14 сати. Седница Кризног штаба заказана је за 14 сати. Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је за ТВ Прва да није реално да данас дође до попуштања мера против коронавируса. Како је објаснила… »
„Још није реално попуштање мера“: Премијерка Брнабић о седници Кризног штаба
Вечерње новости 19.01.2021
ПРЕДСЕДНИЦА Владе Ана Брнабић каже да није реално да се данас на седници Кризног штаба донесе одлука о попуштању мера за спречавање ширења корона вируса, али и наводи да ће та тема свакако бити отворена. -Мислим да није реално… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 4 сатијош 4 повезане

"Имам њен снимак" Скандалозна учесница Елите запретила Мини Врбашки: "Открићу све о њој"
Ало пре 2 сатајош 3 повезане

Маја и Јањуш већ завршили у кревету Не могу да се обуздају, осамили се у изолацији и прешли на ствар (видео)
Ало пре 5 сатијош 4 повезане