Povezane vesti
Rađa uporedio slovenca sa Srbinom: Dončić me podseća na Bodirogu, ali brža varijanta
Večernje novosti 19.01.2021
LEGENDARNI jugoslovenski i hrvatski košarkaš, Dino Rađa, napravio je zanimljivu paralelu između Luke Dončića i Dejana Bodiroge. U intervjuu za “Basketball Network”, Rađu su pitali da li ga Luka Dončić podseća na nekog igrača iz njegove ere… »
Rađa: Dončić ima m… i podseća me na Bodirogu
Nova 19.01.2021
Legendarni jugoslovenski i hrvatski košarkaš, Dino Rađa, napravio je zanimljivu paralelu između Luke Dončića i Dejana Bodiroge. U intervjuu za “Basketball Network”, Rađu su pitali da li ga Luka Dončić podseća na nekog igrača iz njegove ere… »
Bodiroga imao ogromna mu*a, takav je i dončić: Dino Rađa o NBA nekad i sad - "Njemu ključevi grada, a ja perem dresove"
Mondo 19.01.2021
Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa pričao je o svojoj karijeri, ali i sadašnjim NBA zvezdama. Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa pričao je o svojoj karijeri, ali i sadašnjim NBA zvezdama. Dino Rađa je bio jedan od prvih evropskih NBA… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 3 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 3 satajoš 24 povezane

Severna Makedonija: Sahrana poginulih u požaru u diskoteci u Kočanima
BBC News pre 2 satajoš 57 povezanih

Nemački mediji: Sve više indicija o upotrebi zvučnog oružja u Srbiji
Vreme pre 4 satijoš 27 povezanih