Повезане вести
Ифет Дјаковац нови фудбалер ТСЦ
ИндексОнлине 19.01.2021
БЕОГРАД – Досадашњи фудбалер Златибора Ифет Дјаковац потписао је уговор са ТСЦ, саопштио је данас клуб из Бачке Тополе. Како се наводи, Дјаковац је прошао лекарске прегледе и у четвртак ће се прикључити екипи ;на припремама у… »
ТСЦ се опет појачао у Златибору: Крстајић ојачава везни ред, стигао Ђаковац
Мондо 19.01.2021
Прегледи завршени, уговор потписан, ускоро се прикључује саиграчима. Прегледи завршени, уговор потписан, ускоро се прикључује саиграчима ТСЦ из Бачке Тополе је активан у овом прелазном року, пошто је довео већ друго појачање… »
Ђаковац из Златибора у ТСЦ, Чука довела нападача у19 репрезентације Србије
Моззарт спорт 19.01.2021
Михајло Баић на Брду. Појачања за два озбиљна претендента за излазак на европску сцену. ТСЦ је из Златибора довео везисту Ифета Ђаковца, док је опрему Чукаричког задужио Михајло Баић. “Презадовољан сам што сам дошао у ТСЦ… »
Ифет Ђаковац нови играч ТСЦ
Спортски журнал 19.01.2021
Ђаковац је прошао лекарске прегледе и у четвртак ће се прикључити екипи на припремама у Турској. Досадашњи фудбалер Златибора Ифет Ђаковац потписао је уговор са ТСЦ, саопштио је данас клуб из Бачке Тополе. Како се наводи… »
У ТСЦ стигло још једно појачање: Ифет Ђаковац нови је фудбалер клуба из Бачке Тополе!
Хот спорт 19.01.2021
Везни играч Ифет Ђаковац (1997) потписао је данас уговор са ФК ТСЦ, пошто је прошао здравствени преглед, а ново појачање клуба из Бачке Тополе у четвртак ће се придружити екипи на припремама у Турској. – Презадовољан сам што… »
Вести дана »
Зеленски: На снагу ступиле санкције према 700 бродова руске флоте у сенци која преко нафте финансира наставак рата
Еуроневс пре 28 минутајош 31 повезана
Странци пласирали бомбу! Ово је нови тренер Партизана - преокрет у Хумској?
Курир пре 19 минутајош 38 повезаних
Две погрешне судијске одлуке у финишу вечитог дербија: Ево шта је аналитичар рекао о ситуацији на крају меча
Мондо пре 3 минутајош 130 повезаних
4 члана Савета РЕМ упутила писмо јавности: Подносе оставке ако скупштински одбор не понови гласање о кандидатима мањина
Недељник пре 4 сатијош 21 повезана