Povezane vesti
Ifet Djakovac novi fudbaler TSC
IndeksOnline 19.01.2021
BEOGRAD – Dosadašnji fudbaler Zlatibora Ifet Djakovac potpisao je ugovor sa TSC, saopštio je danas klub iz Bačke Topole. Kako se navodi, Djakovac je prošao lekarske preglede i u četvrtak će se priključiti ekipi ;na pripremama u Turskoj… »
TSC se opet pojačao u Zlatiboru: Krstajić ojačava vezni red, stigao Đakovac
Mondo 19.01.2021
Pregledi završeni, ugovor potpisan, uskoro se priključuje saigračima. Pregledi završeni, ugovor potpisan, uskoro se priključuje saigračima TSC iz Bačke Topole je aktivan u ovom prelaznom roku, pošto je doveo već drugo pojačanje. Zanimljivo, opet… »
Đakovac iz Zlatibora u TSC, Čuka dovela napadača u19 reprezentacije Srbije
Mozzart sport 19.01.2021
Mihajlo Baić na Brdu. Pojačanja za dva ozbiljna pretendenta za izlazak na evropsku scenu. TSC je iz Zlatibora doveo vezistu Ifeta Đakovca, dok je opremu Čukaričkog zadužio Mihajlo Baić. “Prezadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala klupskoj… »
Ifet Đakovac novi igrač TSC
Sportski žurnal 19.01.2021
Đakovac je prošao lekarske preglede i u četvrtak će se priključiti ekipi na pripremama u Turskoj. Dosadašnji fudbaler Zlatibora Ifet Đakovac potpisao je ugovor sa TSC, saopštio je danas klub iz Bačke Topole. Kako se navodi, Đakovac je prošao… »
U TSC stiglo još jedno pojačanje: Ifet Đakovac novi je fudbaler kluba iz Bačke Topole!
Hot sport 19.01.2021
Vezni igrač Ifet Đakovac (1997) potpisao je danas ugovor sa FK TSC, pošto je prošao zdravstveni pregled, a novo pojačanje kluba iz Bačke Topole u četvrtak će se pridružiti ekipi na pripremama u Turskoj. – Prezadovoljan sam što sam došao u… »
Vesti dana »

26 Godina od početka Nato bombardovanja: Sirene su se oglasile oko 19.45, a prve bombe pogodile su ovu tačku u Srbiji i uzele mladog vojnika Bobana
Kurir pre 16 minutajoš 14 povezanih

Napad na studente, uspon zlata i Trumpove carine- pet stvari za danas
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 6 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 44 minutajoš 7 povezanih

Grmi Zlatanova pesma posle pobede Srbije: Vlahović napravio šou na Marakani posle gola
Mondo pre 26 minutajoš 5 povezanih

Počeli razgovori Amerike i Ukrajine: Sastanak delegacija u Saudijskoj Arabiji: Ovo je glavna tema razgovora
Blic pre 5 satijoš 3 povezane