Povezane vesti
Prevrnuo se šleper kod Brodareva, nema povređenih
RTV 19.01.2021
PRIJEPOLJE - Na magistralnom putu od Brodareva ka Prijepolju u mestu Zavinograđe došlo je do saobraćajne nezgode kada se iz još neutvrđenih razloga prevrnuo šleper crnogorskih registarskih oznaka. U ovom udesu, prenosi Glas Zapadne Srbije agenciju Rina… »
Prevrnuo se šleper na magistralnom putu kod Zavinograđe
Nova 19.01.2021
Na magistralnom putu od Brodareva ka Prijepolju u mestu Zavinograđe došlo je do saobraćajne nezgode kada se iz još neutvrđenih razloga prevrnuo šleper crnogorskih registarskih oznaka. U ovom udesu, prenosi Glas Zapadne Srbije agenciju Rina, nisu… »
Prevrnuo se šleper kod Brodareva: Teretno vozilo crnogorskih registarskih oznaka završilo pored puta
RINA 19.01.2021
Prijepolje – Na magistralnom putu od Brodareva ka Prijepolju u mestu Zavinograđe došlo je do saobraćajne nezgode kada se iz još neutvrđenih razloga prevrnuo šleper crnogorskih registarskih oznaka.… »
Saobraćajka kod Brodareva: Prevrnuo se kamion (foto sa mesta nesreće)
Večernje novosti 19.01.2021
KAMION sa crnogorskih registarskih oznaka, prevrnuo se oko 14 časova na magistralnom putu od Brodareva prema Prijepolju u mestu Zavinograđe. Prema prvim informacijama, vozač kamiona ostao je nepovređen. Saobaraćaj na ovoj deonici puta, zbog uviđaja… »
Vesti dana »
Stanković puca od sreće: „Ovo je bio moj san, gledao sam tatu u dresu Srbije!“
Hot sport pre 10 minutajoš 108 povezanih
Njujork tajms o Dijani Hrka: Majka, simbol protesta, štrajkuje glađu da osveti sina
Beta pre 7 satijoš 23 povezane
„Glasala sam za prodaju NIS, a posle sam čula strašne stvari“: Guvernerka Jorgovanka Tabaković o našem naftnom gigantu
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Brnabić: Nema nacionalizacije NIS-a, ako treba, i preplatićemo ga
Euronews pre 55 minutajoš 126 povezanih
Za predsednika Advokatske komore Beograda izabran advokat Vladimir Prijović
Politika pre 1 satjoš 27 povezanih