Повезане вести
Зидан се правдао због Јовића: Није моја кривица…
Нова 19.01.2021
Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан каже да разуме кроз шта је прошао Лука Јовић у Мадриду и напомиње да то није лако место за доказивање. Зидан је, као и већина фудбалског света, испратио шта је позајмљени играч Реала урадио за… »
Зидан о Јовићу: Најлакше је рећи да сам ја крив, а нисам
Моззарт спорт 19.01.2021
“Ја сам срећан због Луке“, каже тренер мадридског Реала. Чим навуче дрес репрезентације Србије или Ајнтрахта Лука Јовић се претвори у незаустављиву звер. У Реалу је пак изгледао као маца. Па сад мадридска јавност дебатује: да ли… »
Шпанци напали Зидана због Јовића: Француза нису импресионирала два гола Србина, чак не зна ни колико Лука има година
Вечерње новости 19.01.2021
ШПАНЦИ су прво нападали Луку Јовића, данима су извлачили све негативно из његове игре и једва чекали да виде леђа Србину. А, сада после два гола у дресу Ајнтрахта почели су дижу Јовића у небеса, а кривицу сваљују на Зинедина… »
Вести дана »
Камионом усмртио жену (72) ван пешачког прелаза, па побеогао са места несреће: Ужас код Ниша, возач ухапшен
Мондо пре 9 минутајош 31 повезана
Лавров: 'Национализација НИС-а могућа под одређеним условима'
BBC News пре 10 минутајош 26 повезаних
Преврнуо се чамац на Сави код Славонског Брода у Хрватској: Страдала једна особа, више особа спасено
Еуроневс пре 1 сатјош 26 повезаних
Шапић: Град Београд неће организовати дочек Нове године из безбедносних разлога
Н1 Инфо пре 39 минутајош 18 повезаних