Повезане вести
Радуловић: Моје је било да не ћутим, надам се да ће проговорити и друге жртве
Н1 Инфо 19.01.2021
Тренутно не желим претерано медијско експонирање на ову тему. Моје је било да не ћутим. Али ја нисам сама, ту су и те дивне девојке, ово не сме постати само - он и ја. Надам се да ће и остале жртве проговорити јавно, рекла је… »
Милена Радуловић за Нова.рс: Моје је било да не ћутим
Нова 19.01.2021
"Ја тренутно не желим претерано медијско експонирање на ову тему. Моје је било да не ћутим. Али ја нисам сама, ту су и те дивне девојке, ово не сме постати само - он и ја. Надам се да ће и остале жртве проговорити јавно"… »
Вести дана »
Због ниског водостаја Дунава испливали остаци нацистичких бродова на граници Србије и Румуније
Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних
Почела седма рунда преговора Либана и Израела у Риму; Бесент: Договор око Ормуза данас или сутра
РТС пре 45 минутајош 27 повезаних
Хитан састанак министара ЕУ о мигрантској кризи – подршка Шпанији, Мароко тврди да је улазак у Сеуту био организован
РТС пре 20 минутајош 26 повезаних
Више од 20 удружења за заштиту животиња позвало Министарство да повуче Нацрт закона о добробити животиња из процедуре
Данас пре 7 сатијош 8 повезаних
Скандалозна изјава из врха хрватске државе! Не престају да се диче једним од најсуровијих етничких чишћења Срба у новијој историји!
Курир пре 19 минутајош 125 повезаних