Povezane vesti

Slađana Trajković nakon što je pretrpela moždani udar mora da menja život!

Slađana Trajković nakon što je pretrpela moždani udar mora da menja život!

Svet plus 19.01.2021
Slađana Trajković nakon što je pretrpela moždani udar mora da menja život iz korena! Slađana je potvrdila da joj je zdravstveno stanje bilo ugroženo i otkriva šta se zapravo desilo. Prema špisanju domaćih medija Slađana Trajković, supruga… »
Đanijeva žena doživela moždani udar: Prebačena u Klinički centar Srbije!

Đanijeva žena doživela moždani udar: Prebačena u Klinički centar Srbije!

Mondo 19.01.2021
Evo kako se trenutno oseća. Evo kako se trenutno oseća. Supruga popularnog folkera radiše Trajkovića Đanija, Slađana doživela je moždani udar! Ona se trenutno nalazi na neurologiji Kliničkog centra Srbije.Njeno stanje je sada stabilno, a lekari… »
ŠOK! Đanijeva Slađa preživela ŠLOG!

ŠOK! Đanijeva Slađa preživela ŠLOG!

Svet & Skandal 19.01.2021
Supruga poznatog pevača narodne muzike Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković imala je šlog! Slađa iako je doživela moždani udar se oseća dobro, pošto se ubrzo oglasila iz bolnice. Ona se požalila na bolove u vratu, a lekari su… »
Porodica Trajković zabrinuta za slađu: Đani se baš potresao - znate koliko su povezani!

Porodica Trajković zabrinuta za slađu: Đani se baš potresao - znate koliko su povezani!

Večernje novosti 19.01.2021
SLAĐANA Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija doživela je moždani udar. Đanijeva sestra otkrila je kako se Slađa trenutno oseća: - Slađa sada spava, sve je u najboljem redu. Ona je stabilno, kod kuće smo, svi smo sa njom… »
Jako me je boleo vrat, đani se baš zabrinuo: Slađa se oglasila nakon moždanog udara!

Jako me je boleo vrat, đani se baš zabrinuo: Slađa se oglasila nakon moždanog udara!

Mondo 19.01.2021
Otkrila šta se desilo i kako se sada oseća. Otkrila šta se desilo i kako se sada oseća. Supruga popularnog folkera radiše Trajkovića Đanija, Slađana doživela je moždani udar! Ona se trenutno nalazi na neurologiji Kliničkog centra Srbije, odakle… »
Slađa Trajković nakon moždanog udara za Kurir! Đanijeva supruga uplašena: Sreća moja pa nemam posledice!

Slađa Trajković nakon moždanog udara za Kurir! Đanijeva supruga uplašena: Sreća moja pa nemam posledice!

Kurir 19.01.2021
Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanij, Slađana Trajković, je doživela moždani udar, a sada se oglasila za Kurir, pa otkrila kako se oseća. Naime, Slađa je otkrila da se ti udari ponavljaju i da je to plaši: "Zabolela me glava, pa vrat, a ja… »

Vesti dana »