Повезане вести
"Мико нек' ти је бог у помоћи": Ненад Јездић о Алексићу - " Ово су деца, ништа се не сме гурати под тепих"
Вечерње новости 20.01.2021
ИСПОВЕСТ глумице Милене Радуловић о томе да ју је још као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић, потресла је јавност. Јуче је и глумица Београдског драмског позоришта Ива Илинчић рекла да је и… »
Микина школа је секта: Биљана Србљановић проговорила о случају злостављања девојака - "Увек сам била против њега!"
Вечерње новости 20.01.2021
ИСПОВЕСТ младе и перспективне глумице Милене Радуловић о томе да ју је још као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић, потресла је јавност, а она није била једина која је иступила овим поводом… »
Жртве дигле глас
Вести онлине 20.01.2021
Као када пукне чир, тако је случај силовања и сексуалног узнемирања више десетина глумица, полазница престижне приватне школе глуме Мирослава А, покренуо на друштвеним мрежама праву лавину и охрабрио и многе друге жртве да… »
Микина супруга снимљена испред школе: Видно потресена се кратко обратила
Мондо 20.01.2021
Она се повукла из јавности од кад је избио скандал. Она се повукла из јавности од кад је избио скандал. Након што је Мика Алексић осумњичен за силовање, његова супруга Биљана није много говорила за медије. Она је, према… »
Прва објава након признања да ју је Мика Алексић злостављао: Ива Илинчић се огласила на друштвеним мрежама
Мондо 20.01.2021
Захвалила се на подршци. Захвалила се на подршци. Млада глумица Ива Илинчић је након Милене Радуловић иступила у јавност са оптужбама да ју је професор глуме Мирослав Мика Алексић сексуално злостављао. Њих две су заједно са још… »
Говорио им је да имају криве ноге и зубе, да су глупе и дебеле: Маријана Мићић шокирана оптужбама на рачун Мике Алексића
Мондо 20.01.2021
"Шокирало ме, разочарало, уплашило и померило у сваком смислу. Ево, већ четврти дан мислим о томе", рекла је глумица. "Шокирало ме, разочарало, уплашило и померило у сваком смислу. Ево, већ четврти дан мислим о томе", рекла је… »
Подршка Анице Добре Микиним жртвама: Хвала што постојите
Нова 20.01.2021
Поводом исповести глумице Милене Радуловић, у којој је изнела да ју је силовао њен учитељ глуме Мирослав Мика Алексић када је имала 17 година, глумица Аница Добра одлучила је да пружи подршку младој колегиници и другим… »
Најежила сам се! Говорио је ученицима да имају криве ноге и зубе: Маријана не може да дође себи због ужасних радњи Мике…
Курир 20.01.2021
Маријана Мићић проговорила је у професору глуме Мирославу Мики Алексићу, који је ухапшен након што га је глумица Милена Радуловић са још четири девојке пријавила за силовање и с*ксуално узнемиравање. Наиме, младе глумице… »
Мика им је попут другог оца, све би урадили за њега, а ови глумци су направили чак прославу Алексићу! (видео)
Ало 20.01.2021
Пакао кроз који је прошла српска глумица Милена Радуловић, коју је када је имала 17 година више пута силовао српски редитељ и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић (68), као и глумица Ива Илинчић која је последња у низу говорила… »
Пробудила сам се у најстрашнијем кошмару, одбијала сам да поверујем: Нада о Микиној школи глуме, коју је похађала
Мондо 20.01.2021
Глумица проговорила на теми о којој Србија бруји. Глумица проговорила на теми о којој Србија бруји. Након потресне исповести глумице Милене Радуловић, која је после много година заједно са још 5 глумица пријавила учитеља глуме… »
И Аница Добра се огласила и послала поруку Милени и Иви: "Девојке са кораком од милион миља"
Блиц 20.01.2021
Исповест Милене Радуловић о томе да ју је још као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић, потресла је јавност. У исповести за "Блиц" и глумица Ива Илинчић рекла да је и она полицији пријавила… »
"И мени је: Тешко..." Огласила се супруга Мирослава Алексића: Ја не смем да причам ништа… Морам да ћутим
Блиц 19.01.2021
Биљана Машић, глумица и професорка на Факултету драмских уметности, престала је да се јавља на позиве, на посао није долазила од оног момента када је одјекнула вест како је њен супруг, учитељ у школи глуме, Мирослав Мика… »
Ива и Милена једном сликом показале да су заједно и у добру и у злу
Блиц 19.01.2021
Исповест Милене Радуловић о томе да ју је још као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић, потресла је јавност. Јуче је у исповести за "Блиц" и глумица Ива Илинчић рекла да је и она полицији… »
"Мислио сам да Познајем: Мику... Деца ништа нису схватала" Скај Виклер био је Алексићев ученик, открива шта се дешавало иза…
Блиц 19.01.2021
Исповест глумице Милене Радуловић о томе да ју је још као седамнаестогодишњакињу силовао учитељ школе глуме Мирослав Мика Алексић, потресла је јавност. Јуче је у исповести за "Блиц" и глумица Београдског драмског позоришта Ива… »
Вести дана »
Времеплов: Умро српски писац Милутин Бојић, аутор поеме "Плава гробница"
РТВ пре 25 минутајош 1 повезана
Београд: Због радова на трамвајским шинама, у Булевару краља Александра измене у саобраћају до 10. новембра
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Северина на концерту у Загребу подржала Дијану Хрку: Та мајка штрајкује глађу јер годину дана тражи истину и правду (ВИДЕО)
Данас пре 5 сатијош 1 повезана