Povezane vesti

Probudila se Etna: Spektakularne scene, lava letela do 100 m

Nova 20.01.2021
Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, Etna, se probudio, izvestili su italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u dva kraka, prvi je krenuo ka pustoj dolini Bove, a drugi se prelio na severni deo kratera vulkana. Erupcija lave, praćena oblakom… »

Kad vulkan "podvilja": Probudila se Etna, lava šikljala i 100 m u visinu! (video)

Večernje novosti 20.01.2021
Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, Etna, se probudio, izvestili su italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u dva kraka, prvi je krenuo ka pustoj dolini Bove, a drugi se prelio na severni deo kratera vulkana. Erupcija lave, praćena oblakom… »

Probudila se Etna, lava letela 100 metara u visinu VIDEO

B92 20.01.2021
Etna, najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, probudila se, izvestili su italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u dva kraka, prvi je krenuo ka pustoj dolini Bove, a drugi se prelio na severni deo kratera vulkana. Erupcija lave, praćena oblakom… »

VIDEO: Aktivirao se vulkan Etna, lava letela 100 metara u visinu

Radio 021 20.01.2021
Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, Etna, počeo je da izbacuje lavu, izveštavaju italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u dva kraka, prvi je krenuo ka pustoj dolini Bove, a drugi se prelio na severni deo kratera vulkana. Erupcija lave… »

Proradila Etna: Najveći vulkan u Evropi izbacuje lavu 100 metara u visinu (video)

Blic 20.01.2021
Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, Etna, probudio se, izvestili su italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u dva kraka, prvi je krenuo ka pustoj dolini Bove, a drugi se prelio na severni deo kratera vulkana. Erupcija lave, praćena oblakom… »

Probudila se Etna, lava šikljala i 100 metara u visinu (VIDEO)

RTV 20.01.2021
RIM - Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, Etna, se probudio, izvestili su italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u dva kraka, prvi je krenuo ka pustoj dolini Bove, a drugi se prelio na severni deo kratera vulkana. Erupcija lave, praćena… »

Proradila Etna: Lava šiklja iz dva kraka, spektakularni prizori u Italiji! (video)

Mondo 20.01.2021
Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi Etna se probudio. Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi Etna se probudio. Lava se iz Etne izlila u dva kraka, prvi je krenuo ka pustoj dolini Bove, a drugi se prelio na severni deo kratera vulkana… »

Probudio se Najveći aktivni vulkan u Evropi! Proradila Etna: Lava šikljala i 100 metara u visinu

Kurir 20.01.2021
Vulkanski pepeo prekrio je automobile u selima na Siciliji, nakon što je jugoistočni krater vulkana izbacio užarenu lavu. RIM - Najveći i najviši aktivni vulkan u Evropi, Etna, se probudio, izvestili su italijanski mediji. Lava se iz Etne izlila u… »

Vesti dana »