Povezane vesti

Zaštitnik građana: Ko radi sa decom mora biti predmet stalnog nadzora

Danas 20.01.2021
Zaštitnik građana priprema inicijativu za izmene i dopune relevantnih važećih propisa kojima bi se detaljno regulisalo pružanje usluga obrazovanja i održavanja nastave od strane fizičkih i pravnih lica bez obzira na formu registracije delatnosti… »

Ispitivao nas je koje su nam omiljene poze i obarao ako ga odbijemo: Progovorile žrtve profesora sa Filozofskog fakulteta

Srbija danas 20.01.2021
Na Fejsbuk stranici "Nisam tražila" osvanula je ispovest mlade devojke koja je podelila svoje mračno i tragično iskustvo sa profesorom na Filozofskom fakultetu kada je reč o zlostavljanju. Od momenta kada je Milena Radulović mlada srpska glumica… »

Kad sam čula za mikine prijemne, odlučila sam - ne idem!: Katarina Žutić se oglasila o optuženom Aleksiću

Mondo 20.01.2021
Glumica Katarina Žutić pružila podršku hrabrim koleginicama koje su optužile Miku Aleksića za silovanje i polno uznemiravanje i otkrila zašto i sama nije pohađala njegove časove. Glumica Katarina Žutić pružila podršku hrabrim koleginicama… »

Katarina Žutić: "Aleksić je već mator čovek, žao mi je što se ovo nije desilo ranije" VIDEO

B92 20.01.2021
Katarina Žutić uključila se u jutarnji program u koji ju je pozvala TV "Prva" da prokomentariše slučaj sistematskog seksualnog zlostavljanja koje je sprovodio vlasnik škole glume Miroslav Aleksić. Žutićeva je rekla da joj je ta škola delovala… »

Milena Radulović izašla iz Višeg tužilaštva, pet sati davala izjavu VIDEO/FOTO

B92 20.01.2021
U Višem tužilaštvu u Beogradu glumica Milena Radulović danas je davala izjavu više od pet sati u slučaju protiv profesora glume Miroslava Mike Aleksića. Aleksić je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje, a nakon saslušanja njen… »

Šok! Komšije tvrde da škola mike aleksića i dalje radi: Deca su sinoć bila u učionici, uklonjen natpis sa interfona?

Pravda 20.01.2021
"Ovde je u poslednja dva dana bilo više od 100 ljudi. Koliko znam deca su bila u školi sinoć, a biće i danas". Ipak, na interfonu na ulazu u zgradu više ne stoji natpis "Stvar srca", prostorije u kojima se nalazi škola jutros su bile zaključane… »

Šok! Komšije tvrde da škola mike aleksića i dalje radi: Deca su sinoć bila u učionici, uklonjen natpis sa interfona?

Mondo 20.01.2021
"Ovde je u poslednja dva dana bilo više od 100 ljudi. Koliko znam deca su bila u školi sinoć, a biće i danas". "Ovde je u poslednja dva dana bilo više od 100 ljudi. Koliko znam deca su bila u školi sinoć, a biće i danas". Škola glume "Stvar srca"… »

(Video) Mikin kult i dalje radi: Večeras održani časovi u prostorijama u Knez Mihailovoj, roditelji dovodili decu

Blic 20.01.2021
Ekipa “Blica” večeras je obišla prostorije kulta privedenog Mike Aleksića u Knez Mihailovoj ulici, u centru Beograda, i nešto pre 18 časova na vratima škole pojavila se njegova supruga Biljana Mašić, koja je došla da održi čas sa decom. Na… »

Zaštitnik građana: Ko radi sa decom mora biti predmet stalnog nadzora

RTS 20.01.2021
Zaštitnik građana priprema inicijativu za izmene i dopune relevantnih važećih propisa kojima bi se detaljno regulisalo pružanje usluga fizičkih i pravnih lica u oblasti obrazovanja i održavanja nastave, bez obzira na formu registracije delatnosti… »

Aleksićeva škola još uvek radi: Sa interfona skinut naziv, na služben telefon se niko ne javlja ali se časovi i dalje…

Kurir 20.01.2021
Škola glume „Stvar srca“ održala je juče čas bez obzira na to što se njen vlasnik i predavač Miroslav Mika Aleksić nalazi u pritvoru pošto ga je više učenica na čelu sa Milenom Radulović (25) i Ivom Ilinčić (24) optužilo za seksualno… »

“Milena je jako teško podnela saslušanje”

Nova 20.01.2021
Milena Radulović, jedna od žrtava profesora glume Miroslava Aleksića saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a tokom petosatnog ispitivanja je do detalja ispričala šta je preživela. Radulovićeva je iz tužilaštva izašla oko… »

Advokat Bećirić: Čujem da se nove žrtve javljaju policiji

Nova 20.01.2021
Milena Radulović, jedna od žrtava profesora glume Miroslava Aleksića saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a tokom petosatnog ispitivanja je do detalja ispričala šta je preživela.… »

Posle više od 5 sati, završeno saslušanje glumice Milene u palati pravde Dala izjavu o Aleksiću, roditelji je sačekali…

Kurir 20.01.2021
Milena je danas jedina saslušana a sutra u Tužilaštvo dolazi njena koleginica Iva Ilinčić. Milena je današnje saslušanje podnela teško i u momentima "zaista jako teško", kažu njeni advokati. BEOGRAD - Glumica Milena Radulović, koja je sa još… »

Milena Radulović u Tužilaštvu pet sati davala izjavu

RTS 20.01.2021
Glumica Milena Radulović je u Višem tužilaštvu više od pet sati davala izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića kojeg je više devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje. Glumica je u Više tužilaštvo stigla oko… »

Završeno saslušanje Milene Radulović: Više od 5 sati davala izjavu!

Mondo 20.01.2021
U Beogradu je danas završeno saslušanje srpske glumice Milene Radulović, koja je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje. U Beogradu je danas završeno saslušanje srpske glumice Milene Radulović, koja… »

Zaštitnik: Ko radi sa decom mora biti predmet stalnog nadzora

Dnevnik 20.01.2021
BEOGRAD: Zaštitnik građana saopštio je danas da priprema inicijativu za izmene i dopune relevantnih važećih propisa kojima bi se detaljno regulisalo pružanje usluga obrazovanja i održavanja nastave od fizičkih i pravnih lica bez obzira na formu… »

Mikina škola i dalje: Radi?! Komšije tvrde da su Aleksićevi đaci juče imali čas glume

Blic 20.01.2021
Škola glume „Stvar srca“ održala je juče čas bez obzira na to što se njen vlasnik i predavač Miroslav Mika Aleksić nalazi u pritvoru pošto ga je više učenica na čelu sa Milenom Radulović (25) i Ivom Ilinčić (24) optužilo za seksualno… »

Zaštitinik gradjana: Ko radi sa decom mora biti predmet stalnog nadzora

Novi magazin 20.01.2021
Zaštitnik gradjana priprema inicijativu za izmene i dopune relevantnih važećih propisa kojima bi se detaljno regulisalo pružanje usluga obrazovanja i održavanja nastave od strane fizičkih i pravnih lica bez obzira na formu registracije delatnosti… »

Pašalić: Osnažiti žrtve da se obrate odgovarajućim institucijama

N1 Info 20.01.2021
Zaštitnik građana je saopštio da je u toku priprema inicijative za izmene i dopune relevantnih važećih propisa kojima bi se detaljno regulisalo pružanje usluga obrazovanja i održavanja nastave od strane fizičkih i pravnih lica bez obzira na formu… »

Roditelji Milene Radulović ispred Palate pravde kao podrška

Nova 20.01.2021
Milena Radulović, jedna od žrtvi profesora glume Miroslava Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad nekoliko devojaka, stigla je nešto pre 11 sati na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde trenutno daje… »

Zaštitnik građana: Ko radi sa decom, mora biti predmet stalnog nadzora

RTV 20.01.2021
BEOGRAD - Zaštitnik građana priprema inicijativu za izmene i dopune relevantnih važećih propisa kojima bi se detaljno regulisalo pružanje usluga obrazovanja i održavanja nastave od strane fizičkih i pravnih lica bez obzira na formu registracije… »

Dragan Petrović Pele: "Zvao sam Mikinu ženu, nisam mogao da je ne okrenem"

B92 20.01.2021
Glumac i profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele, nakon bolnih ispovesti glumica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24) o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68), pružio… »

Otac i majka čekaju milenu: Saslušanje i dalje traje - roditelji došli po glumicu pred Palatu pravde

Večernje novosti 20.01.2021
SASLUŠANjE glumice Milene Radulović i dalje traje. Milenini roditelji Stevan i Aleksandra nalaze se ispred Palate pravde i čekaju ćerku kako bi je odvezli kući. Podsetimo, glumica Milena Radulović stigla je u Više tužilaštvo negde pre 11 sati… »

Iva ilinčić je ćerka mog prijatelja, ne mogu da branim miku: Advokat mu otkazao punomoćje, iako ga poznaje 30 godina

Mondo 20.01.2021
Na drugom sastanku saopštio mu je da ne može da ga brani. Na drugom sastanku saopštio mu je da ne može da ga brani. Nemanja Jolović, advokat koji je otkazao punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene… »

Advokat Jolović objasnio zašto je otkazao punomoćje Miki Aleksiću: Kad sam prihvatio zastupanje nisam znao ko su oštećena…

Kurir 20.01.2021
Nemanja Jolović, advokat koji je otkazao punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je optužen za silovanje i nedozvoljene polne radnje, objasnio je zašto je to uradio. Naime, Aleksiću je, kako je ispričao, otkazao punomoćje jer je… »

"Mika je predator i divim se roditeljima koji ga nisu zadavili" Radmila Živković u ispovesti za "Blic" otkriva kako je…

Blic 20.01.2021
Glumica Radmila Živković (68) u ekskluzivnoj ispovesti za "Blic", nakon teških iskustava mladih koleginica, Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznele da su bile seksualno zlostavljanje i uznemiravane od strane Miroslava Mike Aleksića… »

"Kada sam prihvatio slučaj nisam znao ko su oštećena lica": Advokat Jolović objasnio zašto ipak neće zastupati Miroslava…

Blic 20.01.2021
Nemanja Jolović, advokat koji je otkazao punomoćje profesoru glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji je optužen za silovanje i nedozvoljene polne radnje. Jolović je danas gostovao u Jutarnjem programu K1 i rekao je da je Aleksiću otkazao punomoćje jer… »

Milena Radulović više od 3 sata u sudu! Daje iskaz o silovanju! (foto/video)

Mondo 20.01.2021
Milena Radulović je u Višem tužilaštvu gde daje izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića. Milena Radulović je u Višem tužilaštvu gde daje izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića… »

Dragan Petrović Pele: Ima još zlostavljanih u školi Aleksića

Danas 20.01.2021
Glumac i profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele izjavio je da mu se nekoliko njegovih studentkinja javilo i ispričalo šta im se sve dešavalo u školi glume Miroslava Aleksića i da mu je pozlilo dok je iz prve ruke slušao… »

Rekle su mi kako su zlostavljane... Pele u šoku nakon ispovesti mladih glumica - Iva nije jedina!

Večernje novosti 20.01.2021
DRAGAN Petrović Pele kaže da mlada glumica Iva Ilinčić (24) nije jedina njegova studentkinja koju je seksualno zlostavljao Miroslav Mika Aleksić (68)! Naime, poznati glumac je otkrio da su ga zvale i druge studentkinje i priznale da su doživele neki… »

"Trauma je veća kad neko koga smatrate većim ocem od vašeg oca uradi tako gnusnu stvar": Kaja Žutić o zlostavljanju koje…

Blic 20.01.2021
Glumica Katarina Kaja Žutić uključila se jutros u jutarnji program televizije "Prva", gde je govorila o zlostavljanju koje je učitelj glume Miroslav Mika Aleksić vršio nad učenicama koje su pohađale njegovu školu. Katarina Žutić dala je… »

Ima još zlostavljanih devojaka

RTV 20.01.2021
BEOGRAD - Glumac i profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti Dragan Petrović Pele izjavio je da mu se nekoliko njegovih studentkinja javilo i ispričalo šta im se sve dešavalo u školi glume Miroslava Aleksića i da mu je pozlilo dok je iz prve… »

Milena Radulović stigla u tužilaštvo

Nova 20.01.2021
Milena Radulović, jedna od žrtvi profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad nekoliko devojaka, stigla je nešto pre 11 sati na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Radulovićeva… »

Dolazak Milene Radulović u Palatu pravde

Nova 20.01.2021
Milena Radulović, jedna od žrtvi profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad nekoliko devojaka, stigla je nešto pre 11 sati na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Radulovićeva… »

"Ponašao se sadistički": Javnost glasno pružila podršku Mileni Radulović, a jedna glumica je otkrila da je zbog Miroslava…

Blic 20.01.2021
Ispovest glumice Milene Radulović duboko je potresla domaću javnost, a brojne kolege i javne ličnosti jasno i glasno pružile su joj podršku i čestitali na hrabrosti da svoju priču podeli sa svetom. Milena je za "Blic" ispričala da ju je čuveni… »

Milena Radulović stigla u sud: Daje izjavu o slučaju seksualnog zlostavljanja koji je uzburkao Srbiju (foto/video)

Večernje novosti 20.01.2021
GLUMICA Milena Radulović stigla je u Više tužilaštvo gde će dati izjavu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje. Vidno bleda glumica je stigla u Više tužilaštvo… »

Dragan Petrović Pele se slomio kad je čuo jezive ispovesti: Mika Aleksić je zlostavljao više mojih studentkinja, stid me je

Kurir 20.01.2021
Dragan Petrović Pele kaže da mlada glumica Iva Ilinčić (24) nije jedina njegova studentkinja koju je seksualno zlostavljao Miroslav Mika Aleksić (68). Slavni glumac priznao je da ga je potpuno slomilo kada je od svojih učenica čuo šta se sve… »

Milena Radulović stigla u Više tužilaštvo, danas daje izjavu o Miroslavu Miki Aleksiću

Blic 20.01.2021
Glumica Milena Radulović stigla je u 11 sati u Više tužilaštvo gde će danas dati izjavu nakon hapšenja profesora glume Miroslava Mike Aleksića, koji je osumnjičen za silovanje i seksualno zlostavljanje. Glumica je stigla u Više tužilaštvo u… »

"Zvale su me u suzama i rekle da imaju nešto da mi saopšte" Dragan Petrović Pele otkrio kako je saznao kroz kakav užas su…

Blic 20.01.2021
Glumac i profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti, Dragan Petrović Pele, nakon bolnih ispovesti glumica Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24) o seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju od strane učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68)… »

Novosti: Još 20 devojaka podnelo prijavu policiji protiv Miroslava Aleksića

Danas 20.01.2021
Od trenutka kada je saopšteno da je vlasnik škole glume „Stvar srca“ Miroslav Aleksić (69) uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile… »

Večernje novosti: Još 20 devojaka podnelo prijavu od trenutka hapšenja Aleksića

N1 Info 20.01.2021
Od trenutka kada je saopšteno da je vlasnik škole glume "Stvar srca" Miroslav Aleksić (69) uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove… »

Još 20 devojaka podnelo prijavu protiv Miroslava Aleksića zbog seksualnog zlostavljanja

Radio 021 20.01.2021
Od trenutka kada je saopšteno da je poznati učitelj glume Miroslav Aleksić (69) uhapšen zbog sumnje da je silovao i seksualno napastvovao svojih šest učenica, još 20 devojaka je podnelo prijavu policiji, tvrdeći da su i one bile njegove žrtve… »

Branka Katić: Još uvek se sećam Aleksićevog mentalnog nasilja

Danas 20.01.2021
Sve više javnih ispovesti o "pedagoškim" metodama koje je koristio uhapšeni učitelj glume, osumnjičen za seksualno zlostavljanje Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, kome je Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je… »

Javilo se desetine novih svedoka, klupko horora u školi Miroslava Aleksića se odmotava

Blic 19.01.2021
Na desetine svedoka javilo se beogradskoj policiji, a svedočenja tih žena poslužiće da se potvrde navodi da je osumnjičeni Miroslav Mika Aleksić u jako dugom vremenskom periodu vršio razna krivična dela za koja je optužen, saznaje "Blic". Nakon… »

Vesti dana »