Повезане вести

Звезда отпутовала У Турску: Црвено-бели се запутили у Анталију на други део припрема, Станковић повео 29 фудбалера! (фото)

Звезда отпутовала У Турску: Црвено-бели се запутили у Анталију на други део припрема, Станковић повео 29 фудбалера! (фото)

Хот спорт 20.01.2021
Фудбалери Црвене звезде запутили су се на други део припрема који ће одрадити у Анталији у којој ће боравити до 1. фебруара. Изабраници Дејана Станковића одиграће четири пријатељске утакмице у Турској и на тај начин покушати да… »
Тошић одбио Турске клубове, чека позив звезде: ‘Не могу да потпишем оно што нисам добио’

Тошић одбио Турске клубове, чека позив звезде: ‘Не могу да потпишем оно што нисам добио’

Хот спорт 20.01.2021
Бивши репрезентативац Србије, Душко Тошић, прославио је у уторак 36. рођендан, а том приликом честитао му је и бивши клуб Црвена звезда што је било довољно да се ‘распламса’ машта навијача црвено-белих. Није тајна да постоји… »
Добро расположење на тренингу Партизана! Црно-бели наставили са припремама, Бањак и Бајбек са осмехом на лицу! (фото) (видео)…

Добро расположење на тренингу Партизана! Црно-бели наставили са припремама, Бањак и Бајбек са осмехом на лицу! (фото) (видео)…

Хот спорт 20.01.2021
Фудбалери Партизана одрадили су преподневни тренинг у Турској. Црно-бели су у добром расположењу наставили вредно да раде у Анталији. Погледај галерију 7 слика У редовима ‘парног ваљка’, најрасположенији су били Жан Кристоф… »
Љубиша Дунђерски за ХотСпорт: ‘у клубу се првенствено гледа интерес играча! Бата Мирковић, два места празно, а онда Клаудио…

Љубиша Дунђерски за ХотСпорт: ‘у клубу се првенствено гледа интерес играча! Бата Мирковић, два места празно, а онда Клаудио…

Хот спорт 20.01.2021
‘Имамо сјајан однос према младим играчима! Туфегџић и Иванчевић су позвани у репрезентацију, то је велика част’. Као играч се афирмисао у редовима ‘Старе даме’ из Новог Сада. Након једне сезоне у Борцу из Чачка, квалитете овог… »
Тошић: Од Звезде нисам добио никакву конкретну понуду

Тошић: Од Звезде нисам добио никакву конкретну понуду

Дневник 20.01.2021
БЕОГРАД: Српски фудбалер Душко Тошић изјавио је да од Црвене звезде није добио никакву конкретну понуду. "Недавно сам био на састанку са директором Терзићем и спортским директором Мркелом. Разговарали смо, постоји обострано… »
Тошић: Одбио сам две понуде из Турске, а Звезда не зове

Тошић: Одбио сам две понуде из Турске, а Звезда не зове

Нова 20.01.2021
Српски фудбалер Душко Тошић изјавио је да од Црвене звезде није добио никакву конкретну понуду. “Недавно сам био на састанку са директором Терзићем и спортским директором Мркелом. Разговарали смо, постоји обострано интересовање… »
“Како да се вратим у Звезду када нисам ни добио понуду?”

“Како да се вратим у Звезду када нисам ни добио понуду?”

Вести онлине 20.01.2021
Душко Тошић и Црвена звезда већ месецима преговара око повратка искусног дефанзивца на “Маракану”. Тошић, који је недавно прославио 36. рођендан, је слободан на тржишту од одласка из Кине и постоји шанса да други пут обуче дрес… »
Тошић одбио два турска клуба чекајући Звездину понуду

Тошић одбио два турска клуба чекајући Звездину понуду

Моззарт спорт 20.01.2021
Бен најближи Дубаију, иде и Вукановић. Стефан Хајдин, Вељко Симић и Ричмонд Боаћи су отишли, стигао је Аксел Бакајоко, али навијачи Црвене звезде још чекају на бомбастична јануарска појачања. Међу њима и на Душка Тошића, а… »
Тошић: Одбио сам два клуба из Турске, а од Звезде - ништа

Тошић: Одбио сам два клуба из Турске, а од Звезде - ништа

Спортски журнал 20.01.2021
Некадашњи репрезентативац прославио рођендан тренирајући у Београду. Душко Тошић прославио је јуче 36. рођендан. Први пут за 20 година свећице је угасио као играч без ангажмана. Некадашњем репрезентативцу Србије је у децембру… »
Тошић чека понуду звезде: Не могу да потпишем оно што нисам добио, одбио сам Турке

Тошић чека понуду звезде: Не могу да потпишем оно што нисам добио, одбио сам Турке

Вечерње новости 20.01.2021
НАДАЈУ се навијачи Црвене звезде да ће Душко Тошић задужити црвено-бели дрес у зимском прелазном року. Нема сумње да би долазак искусног дефанзивца на "Маракану" представљао велико појачање за шампиона Србије, а да ли ће се то… »
Не могу да потпишем оно што нисам добио: Душко Тошић чека понуду Звезде, одбио је Турке!

Не могу да потпишем оно што нисам добио: Душко Тошић чека понуду Звезде, одбио је Турке!

Мондо 20.01.2021
"Од Црвене звезде нисам добио никакву конкретну понуду", објаснио је Тошић. "Од Црвене звезде нисам добио никакву конкретну понуду", објаснио је Тошић. Бивши српски репрезентативац Душко Тошић прославио је у уторак 36. рођендан… »
Ово су "делије" чекале! Пред одлазак црвено-белих у Турску, с "Маракане" стигла одлична вест за све звездаше

Ово су "делије" чекале! Пред одлазак црвено-белих у Турску, с "Маракане" стигла одлична вест за све звездаше

Спортал блиц 19.01.2021
Одлична вест за све навијаче црвено-белих, али и тренера Дејана Станковића и остатак екипе српског шампиона. Креативни офанзивни везиста се у потпуности опоравио од здравствених проблема и ставља се на располагање првом тиму… »

Вести дана »